Ontdek de diverse aanrechtbladen | Nieuwenhuis Keukens

Aanrechtbladen bij Nieuwenhuis Keukens

Een aanrechtblad dat bij u past

Een aanrechtblad is een onmisbaar product in iedere keuken en heeft veel invloed op de uitstraling van de ruimte. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een aanrechtblad dat aansluit op uw wensen en past bij de rest van het interieur. Daarnaast is het belangrijk dat de praktische eigenschappen van het blad aansluiten op uw wensen. Om dit een stukje gemakkelijker te maken, hebben wij alle soorten aanrechtbladen voor u op een rijtje gezet. Zo wordt de zoektocht naar het ideale aanrechtblad een stuk gemakkelijker.

 

Aanrechtblad hout

Een houten aanrechtblad wordt veel gekozen in landelijke en klassieke keukens. Het hout zorgt voor een warme uitstraling en past daarom goed bij de sfeer van deze keukenstijl. Ook in een moderne of landelijke keuken komt een houten aanrechtblad goed tot zijn recht. Wel vraagt hout om onderhoud en is het gevoelig voor krassen. Gebruik daarom altijd een snijplank en onderzetters.

Lees meer

Aanrechtblad beton

Een aanrechtblad van beton geeft een stoere en robuuste uitstraling aan uw keuken. Voornamelijk in een industriële keuken komt dit materiaal goed tot zijn recht. Ook in moderne en design keukens zien we dit materiaal terugkomen. Een betonnen aanrechtblad is erg stevig en hittebestendig. Gebruik echter wel altijd onderzetters en snijplanken om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Lees meer

Aanrechtblad glas

Een glazen aanrechtblad heeft een minimalistische en stijlvolle uitstraling en past daarom goed in een moderne of design keuken. Het dunne glas geeft niet alleen een chique look aan uw keuken, maar is ook gemakkelijk schoon te houden en daarom erg hygiënisch. Een glazen aanrechtblad is tevens geschikt voor PITT cooking.

Lees meer

Aanrechtblad kunststof

Kunststof aanrechtbladen zien we terug in veel keukens. Door het grote kleurenpallet zijn namelijk zeer veel kleurcombinaties met fronten mogelijk. Daarnaast heeft een kunststof aanrechtblad een lange levensduur door de slijtvaste HPL toplaag. Het materiaal is daarnaast waterbestendig en onderhoudsvriendelijk door de gesloten toplaag.

Lees meer

Aanrechtblad graniet

Graniet is een natuurproduct, waardoor ieder aanrechtblad verschilt in kleur en oppervlaktestructuur. Door een groot kleurenpallet zijn zeer veel kleurcombinaties met fronten mogelijk. Met een granieten aanrechtblad is kans op beschadigingen erg klein. Graniet is namelijk een van de hardste materialen die er is.

Lees meer

 

Aanrechtblad composiet

Composiet is een natuurproduct waarbij de nadelen van natuursteen, zoals haarscheurtjes en kleurverdelingen, in mindere mate voorkomen. Composiet is een hard materiaal waardoor kans op beschadigingen klein is. Dit product is geschikt voor PITT cooking en ook verkrijgbaar als achterwand, vensterbank, stollenwand en spoelbak. Diverse kleurcombinaties zijn mogelijk.

Lees meer​​​​​​​

Aanrechtblad fenix

Met een aanrechtblad van fenix bent u verzekerd van een product waar u jarenlang van geniet. Een fenix aanrechtblad is stootvast, krasvast en hygiënisch. Wanneer er toch krassen op het blad zitten, kunnen deze zeer eenvoudig worden verwijderd. Ook een fenix aanrechtblad is uitermate geschikt voor PITT cooking.

Lees meer

 

Aanrechtblad marmer

Marmer is een 100% natuurlijk product. Hierdoor heeft een marmeren aanrechtblad een exclusieve uitstraling. Ieder blad heeft een unieke kleur, structuur en afwerking. Daarom dient u het werkblad zelf uit te kiezen bij de leverancier. Dit exclusieve product is geschikt voor PITT cooking en prachtig te combineren met een achterwand of vensterbank van hetzelfde materiaal.

Lees meer

Aanrechtblad keramiek

Keramisch aanrechtbladen hebben een prachtige uitstraling en zijn beschikbaar in talloze kleuren en structuren. Keramische aanrechtbladen zien we veel terug in moderne keukens, dankzij het strakke design. Een aanrechtblad van keramiek heeft een hoge hardheid en is daardoor zeer krasbestendig. Een keramisch aanrechtblad is uitermate geschikt voor PITT cooking.

Lees meer

Home
Terug
Sluiten