Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Wit marmer werkblad

Marmeren keukenblad: elegant en chique

Met een marmer aanrechtblad bent u verzekerd van een unieke uitstraling in de keuken. Een marmer werkblad is namelijk een natuurproduct, waardoor elk blad anders is. Een keuken met een marmer blad zorgt voor een exclusieve aanblik, die gepaard gaat met een warme sfeer. Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van een marmer werkblad? Of wilt u meer weten over de voor- en nadelen van een keukenblad van marmer? Lees dan snel verder.

Stijlen en kleuren marmeren keukenblad

Traditioneel

Zoals u kunt zien, zijn marmeren keukenbladen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Daardoor past een marmeren keukenblad bij vele stijlen. Zo matcht bij een klassieke keuken een marmeren keukenblad perfect. Een keukenblad van wit marmer sluit goed aan bij een traditionele keuken.

Industrieel

Ook bij de designstijl sluit een marmer blad goed aan: u creëert namelijk een echt luxe keuken met een keukenblad van marmer. Zeker een keukenblad van zwart marmer gaat hand in hand met deze stijl. Houdt u meer van modern of industrieel? Dan is een zwart marmer aanrechtblad tevens een goede keuze. Vindt u een zwart marmer aanrechtblad wat te donker en wit marmer keukenblad ook net wat teveel van het goede? Ga dan voor de gulden middenweg en overweeg een grijs marmer keukenblad.

Warm

Wilt u liever voor een wat warmere uitstraling gaan? Dan behoort een bruin marmer keukenblad ook tot de opties. Welke stijl u ook heeft en wat uw smaak ook is, het aanbod marmer keukenblad kleuren is erg veelzijdig waardoor u ongetwijfeld een variant vindt die aan al uw wensen voldoet.

De voor- en nadelen van een marmeren keukenblad

Overweegt u om een marmeren keukenblad te kopen? Dat is niet gek, want dit materiaal wint meer en meer aan populariteit. Marmer ziet er luxe en zeer smaakvol uit. Marmeren bladen bieden ook enkele praktische voordelen: ze zijn relatief hittebestendig en ook slijtvast. Wij raden echter wel aan om altijd een snijplank te gebruiken bij het snijden en onderzetter te gebruiken bij hete of ijskoude producten. Daarom gaan ze met de juiste behandeling een leven lang mee, waardoor marmer ook een duurzame keuze is. Aan het luxe materiaal hangt wel een prijskaartje, marmer is namelijk kostbaar materiaal.

Wat kost een marmeren keukenblad dan precies? De prijs van een marmer keukenblad varieert tussen de € 200 tot € 350 per m2. De kosten van een marmeren keukenblad zijn ook sterk afhankelijk van de vorm, randafwerking en dikte van het blad. Omdat dit bijzondere, luxe materiaal wel wat poreus is, is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen aan het marmeren aanrechtblad. Om vlekken en kringen te voorkomen, is het belangrijk vuil om vlekken en vloeistoffen zo snel mogelijk van het werkblad te verwijderen. Dit vergt gelukkig niet al te veel moeite, een zachte doek of spons volstaat (gebruik geen schuurspons). Gebruik geen schuurmiddelen of groene zeep. Om een marmeren keukenblad goed te onderhouden raden wij aan deze maandelijks met een speciaal reinigingsmiddel te behandelen.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een marmeren look van verschillende materialen

Bent u fan van de look van een marmeren keukenblad, maar minder van het prijskaartje? Dan kunt u overwegen om een keukenblad met marmerlook te nemen. Met een marmerlook aanrechtblad geniet u wel van dezelfde uitstraling als die van een echt marmer aanrechtblad, maar dan voor een voordeligere prijs. Sommige werkbladen met marmerlook bieden zelfs praktische voordelen, zo zijn enkele nep marmer keukenbladen een stuk laagdrempeliger wat betreft onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een keramiek keukenblad met marmerlook of een composiet marmer look keukenblad.

Het meest voorkomende werkblad met marmerlook is een keramiek keukenblad. Deze is kras- en slijtvast, eenvoudig schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Een nadeel van het keramieken keukenblad is dat deze niet stootvast en dus redelijk gevoelig is. Een composiet werkblad met marmerlook is tevens een goed alternatief voor een keukenblad van marmer. Deze biedt dezelfde voordelen als de keramieken variant en is daarnaast erg sterk. Een composiet keukenblad met marmerlook is bovendien in oneindig veel kleuren te vervaardigen. Het is aan u om te bepalen of u het unieke stukje natuur van een marmeren blad wilt, of een marmerlook werkblad ook aan de wensen voldoet.

Een marmeren look in verschillende kleuren

Bij een marmeren look is er ook keuze uit verschillende kleuren. Een keukenblad gemaakt van marmer is een echt pronkstuk waar u een eigen twist aan kan geven. Kies voor een kleur die mooi bij uw interieur past. Door de look die marmer met zich meebrengt straalt dit altijd luxe uit. Zwart, wit, groen, bruin of grijs? Voor ieder interieur is er een passende kleur.

Ontdek alle mogelijkheden van een marmeren aanrechtblad

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met een luxe, marmeren keukenblad? Bezoek een van onze winkels om het met eigen ogen te bekijken. Bent u gericht op zoek of heeft u behoefte aan advies? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten