marmeren aanrechtblad

Marmeren aanrechtbladen

Luxe, exclusief en veelzijdig

Een marmeren aanrechtblad is het toppunt van luxe. Het materiaal is gemaakt van bijzonder natuursteen bestaande uit puur calciumcarbonaat. Ieder marmeren werkblad is daarom uniek en heeft een karakteristieke uitstraling. Met dit exclusieve materiaal zet u direct de toon in uw keuken. Dankzij het tijdloze uiterlijk laat een marmeren blad zich bovendien moeiteloos combineren met diverse andere materialen en kleuren. Meer weten? Nieuwenhuis Keukens vertelt u over de voor- en nadelen, het onderhoud en het combineren van een marmeren aanrechtblad.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Luxe, exclusief en veelzijdig

Een aanrechtblad van marmer is gemaakt van honderd procent natuursteen en straalt exclusiviteit uit. Dat maakt marmer het perfecte materiaal om een luxe draai aan uw keuken te geven. Een marmeren blad komt heel goed tot zijn recht in moderne keukens met een strak, minimalistisch design. Hierdoor springt het unieke materiaal extra in het oog. Anderzijds gaat marmer ook uitstekend samen met een landelijke keukenstijl. Hier tilt marmer het klassieke, authentieke karakter van de keuken naar een hoger niveau. Dankzij de tijdloze uitstraling en hoogwaardige kwaliteit past marmer in vrijwel iedere keukenstijl, zowel voor het aanrechtblad als de achterwand, vensterbank, stollenwand en spoelbak.  

Een marmeren aanrechtblad onderhouden

Marmer is prachtig, maar vraagt wel om het nodige onderhoud. Het materiaal kan relatief goed tegen hitte en is daarom ook geschikt voor PITT-cooking. Wel is het raadzaam om altijd onderzetters te gebruiken voor hete of ijskoude producten. Het materiaal is verder gevoelig voor krassen, vlekken en schokken. Gebruik daarom altijd een snijplank en veeg vloeistoffen direct weg. Om zo lang mogelijk van uw marmeren blad te genieten, is een periodiek onderhoud ook aan te raden. Gebruik OHSET M, speciaal ontwikkeld voor natuurstenen werkbladen. Hiermee reinigt en beschermt u het werkblad. Het unieke middel verwijdert namelijk hardnekkige vlekken en voorziet het werkblad van een vuilafstotende laag.

Bezoek onze winkel

Wilt u meer weten over marmeren aanrechtbladen? Maak dan een afspraak in een winkel bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten