Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Rvs keukenblad: strak en stijlvol

Een rvs keukenblad is een echte tijdloze en stijlvolle keuze met veel voordelen. Dit aanrechtblad is namelijk hitte-, vlek- en waterbestendig. Naast dat dit materiaal een erg slimme keuze is, is het ook nog eens uniek en stijlvol. Dit blad is in vele stijlen en uitvoeringen verkrijgbaar en straalt exclusiviteit uit.

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Rvs aanrecht met spoelbak

Een van de geweldige mogelijkheden bij een rvs aanrechtblad, is dat de spoelbak kan worden ingelast. Deze strakke en naadloze afwerking kunt u combineren met vele afwerkingsopties en dat maakt een rvs keukenblad geschikt voor iedere keuken. 

Verschillende stijlen creëren met rvs

Een rvs aanrechtblad is door de strakke en moderne uitstraling te combineren bij diverse keukenstijlen. Glanzend rvs is bijvoorbeeld perfect geschikt binnen een moderne keuken. Wilt u een meer industriële look creëren, kies dan voor een mat rvs keukenblad. Ook met andere stijlen is een rvs erg leuk te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een rvs met hout voor een unieke landelijke uitstraling. Accenten van rvs kunnen ook een leuke twist geven aan uw keuken. Voor elke keuken zijn er unieke mogelijkheden met rvs. 

Onderhoud van een rvs keukenblad

Als u kiest voor een rvs aanrechtblad dan kiest u voor het ideale gemak. Het blad is hitte-, vlek-, en waterbestendig en daarmee onwijs onderhoudsvriendelijk. Houd het reinigen van het blad simpel en gebruik alleen vochtige doekjes of allesreiniger. Op deze manier is een rvs keukenblad een duurzame keuze. 

Rvs aanrechtblad kopen?

De prijs van een rvs keukenblad wordt bepaald aan de hand van de vorm, dikte, randafwerking en andere afwerkingen en toevoegingen. Zo kan een rvs aanrechtblad ook een kraan, kookplaat of spoelbak bevatten. Per meter ligt de prijs ongeveer op 250 euro per strekkende meter.

Ontdek alle mogelijkheden voor uw keukenblad

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent aanrechtbladen? Kom dan eens langs bij een van onze winkels, om inspiratie op te doen en de diverse werkbladen zelf te bekijken. Heeft u behoefte aan advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

 

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten