Composieten aanrechtblad | Nieuwenhuis Keukens
Composieten aanrechtbladen

Composieten aanrechtbladen bij Nieuwenhuis Keukens

Geniet van de vele voordelen die composiet te bieden heeft

Composiet is een uitstekende keuze voor een aanrechtblad dankzij de vele voordelen. Naast de luxueuze uitstraling is composiet om meerdere redenen zeer geschikt als aanrechtblad. Bij Nieuwenhuis leest u alles over de voordelen en mogelijkheden van composiet.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Hittebestendig en hygiënisch

Composiet bestaat uit de samengestelde materialen gerecycled graniet, kwarts en hars. Dit materiaal is dankzij het productieproces zeer sterk en in alle kleuren te verkrijgen. Zo vindt u altijd een aanrechtblad dat bij uw keuken past. Doordat de materialen tijdens het proces onder hoge druk tegen elkaar geperst worden, zijn de aanrechtbladen volledig dicht waardoor water en vocht niet zomaar naar binnen dringen. Daarnaast is een composieten aanrechtblad zeer hygiënisch en blijft het vrij van schadelijke stoffen. In tegenstelling tot natuursteen is composiet ook zeer hittebestendig. Het kan dus geen kwaad als u even een hete pan op dit aanrechtblad plaatst, maar maak hier geen gewoonte van. Bovendien is composiet krasbestendig, stoot- en slijtvast en krimpt of rekt dit niet. Zo kunt u zorgeloos aan de slag in uw keuken.

Composiet onderhouden

Nog een voordeel van composiet is dat het onderhoudsvriendelijk is, mits u dit op de juiste manier doet. Allereerst is het belangrijk dat u vlekken snel verwijdert, voordat deze de kans krijgen in het aanrecht te trekken. Een composieten aanrechtblad reinigt u met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Doe dit iedere dag voor een prachtig resultaat. Daarnaast is het gebruik van natuursteenreiniger een aanrader. Gebruik geen andere bijtende middelen. Deze kunnen schadelijk zijn.

Bezoek een van onze showrooms

Bent u geïnteresseerd in een luxe, composieten aanrechtblad? Bezoek dan een van onze showrooms en bekijk de aanrechtbladen met uw eigen ogen. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten