Composieten keukenbladen: luxe en sterk

Een composiet aanrechtblad is een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Met een composiet blad, deels vervaardigd van kwarts, voorziet u uw keuken van een luxe uitstraling. Naast stijlvol, is een aanrechtblad van composiet ook nog eens praktisch omdat deze erg sterk is. U heeft daarnaast uitgebreide keuze uit composieten werkbladen: deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Een keukenblad van composiet is bovendien bij uitstek geschikt om op maat te laten maken, waardoor deze perfect in uw unieke keuken past. Bent u benieuwd naar deze luxe werkbladen? Lees dan snel verder. 

Stijlen en kleuren composieten werkbladen

Wit composiet

Zoals u kunt zien, hebben we een composieten aanrechtblad voor elke wens en stijl. Houdt u van een open, ruimtelijke uitstraling? Dan is een wit composiet keukenblad ideaal. Met een composiet werkblad in het wit laat u de keuken bovendien optisch groter lijken.

Zwart composiet

Bent u fan van een wat stoerder uiterlijk? Dan is een zwart composiet werkblad wellicht een betere keuze. Heeft u een landelijke keuken? Combineer dan de stenen keukenbladen met houten kastjes. Is de design keuken waar u voor gaat? Overweeg dan een uniek, composiet werkblad met marmerlook. In elke keuken zorgt een composiet marmerlook keukenblad voor extra luxe en een prachtige uitstraling.

Betonlook composiet

Is de industriële stijl meer uw straatje? Overweeg dan een betonlook aanrechtblad van composiet. Er zijn ook meer dan genoeg composiet werkblad kleuren om uit te kiezen. Houdt u van iets unieks? Geen kleur is te gek op het gebied van composiet aanrechtbladen. Daardoor vindt u altijd een blad dat perfect aansluit bij uw wensen.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

De voor- en nadelen van een composiet aanrechtblad

Met een composiet blad geniet u van diverse voordelen. Composiet is een materiaal dat lijkt op natuursteen, maar is vervaardigd in een fabriek. Hoewel een composiet keukenblad wel de luxe uitstraling heeft van natuursteen, is deze wat dichter en minder poreus dan echt natuursteen. Twijfelt u tussen een aanrechtblad van graniet of composiet? Dan is het handig om dit mee te nemen. Het onderhoud van een composiet aanrechtblad is in vergelijking met andere keukenbladen tevens erg laagdrempelig. Omdat het een dicht materiaal is, heeft u weinig werk aan het composiet aanrechtblad onderhoud. Een composiet keukenblad schoonmaken is een eenvoudig karwei, waarover we u hieronder meer vertellen.

De composiet keukenblad prijs ligt wel wat hoger, omdat er een vrij intensief productieproces aan vooraf gaat. Wat een composiet aanrechtblad kost hangt ook af van de afwerking en de oppervlakte. De composiet keukenblad prijs per m2 varieert tussen de €600 en €700. Hoewel de composiet keukenblad prijs wat hoger ligt dan bij andere bladen, krijgt u er wel een onderhoudsvriendelijk en prachtig product voor terug. Bovendien geniet u jarenlang van dit blad, waardoor u de kosten van een composieten keukenblad er wel uit haalt.

Onderhoud composiet aanrechtblad

Zoals we eerder al vermeldden, vergt het schoonmaken van een composiet werkblad weinig moeite. Een composiet keukenblad maakt u eenvoudigweg schoon door deze af te nemen met een vochtige doek. Is er een vlek ontstaan? Deze is zo verdwenen met de schoonmaakmiddelen van Clean Pro. Clean Pro is namelijk speciaal ontwikkeld voor het reinigen van uw keuken. Het onderhoud van een gepolijst composiet aanrechtblad vraagt weer om een iets andere aanpak, hierbij dient u namelijk gebruik te maken van een zachte doek. Verder moet u bij het onderhoud van uw composiet aanrecht uitsluitend bij grove of matte oppervlakken een licht schuurmiddel gebruiken.

Composieten werkblad op maat

Heeft u een uniek aanrecht, die bijvoorbeeld een bijzondere hoek heeft of waar een paal of zuil in staat? Dan biedt een composiet werkblad op maat uitkomst. U kunt bovendien ook variëren met de dikte van een composiet werkblad. Wanneer u gaat voor een dik composiet aanrechtblad trekt deze meer de aandacht en heeft deze een meer massieve uitstraling. Een dun composiet werkblad ziet er wat strakker en eleganter uit. De standaard afmetingen van een composiet aanrechtblad zijn 60 centimeter diep en gemiddeld 90 centimeter hoog. Met een composiet werkblad op maat wijkt u hier gemakkelijk vanaf, geheel aansluitend naar de ideale maten voor uw keuken en ongeacht de afmetingen die u uw composiet aanrechtblad wilt geven.

Ontdek alle mogelijkheden van een composieten aanrechtblad

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden en variaties van een composieten keukenblad? Maak dan een afspraak met een de adviseurs van Nieuwenhuis Keukens. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en nemen u graag mee langs de diverse opties.

 

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten