Composieten aanrechtblad | Nieuwenhuis Keukens
Composieten aanrechtblad

Composieten aanrechtbladen

Geniet van de vele voordelen die composiet te bieden heeft

Een composieten aanrechtblad heeft veel voordelen en is daarom een slimme keuze wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief en stijlvol werkblad. Een aanrechtblad van composiet heeft een luxe, exclusieve uitstraling. Een werkblad van composiet heeft veel voordelen, maar ook een aantal gebruiks- en onderhoudsvoorschriften. Twijfelt u of een composieten aanrechtblad iets voor u is? Om de keuze een stukje gemakkelijker te maken, hebben wij alle voor- en nadelen van composieten aanrechtbladen voor u op een rijtje gezet.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De voordelen van een composieten aanrechtblad

Composiet is een gefabriceerd natuurproduct. Hierdoor geniet u van een product met een unieke uitstraling, terwijl de nadelen van 100% natuurlijke producten, zoals haarscheurtjes, nerven en kleurverdelingen, in mindere mate voorkomen. Een ander voordeel is dat composiet zonder onderlijming direct op de keuken kan worden gemonteerd. Daarnaast is composiet één van de hardste materialen die er is, waardoor de kans op beschadigingen erg klein is. Een aanrechtblad van composiet is daarom ook zeer geschikt voor PITT cooking. Dankzij het harde materiaal bent u verzekerd van een product waar u jarenlang van geniet. Een composieten werkblad is verkrijgbaar in diverse varianten, namelijk gepolijst, gezoet, antiek en leather. De gepolijste variant is, door het gladde oppervlak, het meest onderhoudsvriendelijk.

De gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Over het algemeen kan een composieten aanrechtblad eenvoudig schoon gehouden worden met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel. Er zijn echter wel een aantal dingen waar u op moet letten bij het schoonmaken van dit materiaal. Gebruik bij het schoonmaken van dit blad bijvoorbeeld nooit schuurmiddelen en agressieve reinigingsmiddelen, zoals een schuurspons, groene zeep en andere agressieve reinigingsmiddelen met een pH-waarde >10. Het gebruik van deze middelen zal namelijk de glans van het werkblad aantasten en soms zelfs tot ongewenste beschadigingen leiden. Ondanks dat composiet over het algemeen niet snel beschadigt, dient u wel altijd gebruik te maken van snijplanken en onderzetters tijdens het koken.

Inspiratie opdoen? Bestel ons gratis magazine!

Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u composieten aanrechtbladen in alle soorten en maten. Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol keukeninspiratie, tips en trends! Zo krijgt u al snel een goed beeld van het aanrechtblad dat bij u en uw keuken past.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten