Keramieken aanrechtbladen – Nieuwenhuis Keukens
Keramieken aanrechtbladen

keramieken aanrechtblad

Haal het beste in huis

Met een keramieken aanrechtblad haalt u het beste in huis. Keramiek is één van de beste materiaalsoorten die u in uw keuken kunt hebben. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramieken blad bestaat uit diverse lagen keramisch materiaal dat door verhitting en druk is gevormd. Hierdoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig. Keramiek is dan ook een robuust blad dat volledig is samengesteld uit natuurlijke materialen. Spreekt dit stoere karakter u wel aan en wilt u graag meer te weten komen over de keramieken aanrechtbladen? Lees dan snel verder. Onze specialisten vertellen u graag meer over de combinatiemogelijkheden en producteigenschappen van een keramieken keukenblad.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een keramieken aanrechtblad past perfect in iedere keuken

Zoals hierboven al kort benoemd, heeft een keramieken blad een stoere, robuuste uitstraling. De kleur, vorm en textuur van dit blad geeft een keramieken keukenblad een authentiek karakter. Dit stoere blad is met vele verschillende keukenstijlen te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een keramieken blad in een zwarte kleur, en combineer dit met donkere keukenfronten, voor een geheel moderne en strakke stijl. Maar het blad kan bijvoorbeeld ook met houten keukenfronten gecombineerd worden voor een landelijke stijl. De combinatiemogelijkheden met een keramieken aanrechtblad zijn dan ook eindeloos. Immers heeft u de keuze uit diverse kleuren en randafwerkingen, zodat u altijd een stijl creëert die geheel past bij uw wensen.

Producteigenschappen keramiek

Naast dat een keramieken aanrechtblad een stoere uitstraling heeft, heeft dit type blad ook nog vele andere voordelen. Zo is een keramisch keukenblad waterdicht, kras- en vlekbestendig, licht in gewicht, gemakkelijk in onderhoud en erg hygiënisch. Kortom, een keramieken blad heeft alles wat u nodig heeft in de keuken. Daarnaast is een keramiek blad verkrijgbaar in talloze kleuren en afwerkingen. Hierdoor is er voor iedere keuken een geschikte variant.

Bestel het gratis magazine of maak een afspraak

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen over het gebruik van een keramieken aanrechtblad in uw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van keukens met een keramieken blad. Wilt u het keramieken keukenblad liever in het echt komen bekijken? Ook dat is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en laat u inspireren!

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten