Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Designkeuken met keramieken werkblad

Keramiek keukenbladen

Met een keramieken keukenblad heeft u het beste van beide werelden. Een werkblad van keramiek heeft vele functionele voordelen en tegelijkertijd een strakke en zeer stijlvolle uitstraling. Zo vergt een aanrechtblad van keramiek haast geen onderhoud. Een keukenblad van keramiek is bovendien hittebestendig en ontzettend hygiënisch. Een aanrechtblad van keramiek is bovendien verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Daardoor vindt u altijd een keramisch aanrechtblad perfect voor uw keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van keramische werkbladen? Lees dan snel verder.

Stijlen en kleuren keramieken aanrechtbladen

Marmerlook zwart

Naast de vele praktische voordelen, is ook de stijl en de kleur van een keramisch werkblad geheel op uw smaak aan te passen. Dit komt omdat keramiek een industrieel vervaardigd product is. De mogelijkheden rondom keramiek aanrechtblad kleuren is dan ook enorm. Gaat u voor een wit keramiek keukenblad, wat voor een open en lichte uitstraling zorgt? Of houdt u meer van een stoer uiterlijk en kiest u voor een zwarte variant?

Marmerlook wit

Niks is te gek wanneer het aankomt op keramiek aanrechtblad kleuren, dus u kunt ook geheel naar wens een of meerdere kleuren integreren in uw blad. Wilt u de luxe uitstraling nog meer benadrukken? Overweeg dan een keramisch werkblad met een marmerlook, wat zeer chique oogt. Met een keramiek marmerlook keukenblad geniet u wel van de bijzondere uitstraling, maar niet van het onderhoud van een echt marmeren blad.

Betonlook grijs

Gaat u liever voor een wat industriëler, stoerdere optie? Overweeg dan een keramiek keukenblad met betonlook. Met een keramisch werkblad stelt u precies het blad samen dat u wilt en perfect aansluit bij uw keukenstijl.

De voor- en nadelen van keramische keukenbladen

Een keramiek aanrechtblad

Een keramiek aanrechtblad is een duurzame en onderhoudsvrije keuze. Het materiaal bestaat onder andere uit porselein, klei, kleurstoffen en speciale keramische bindmiddelen. Een keramiek keukenblad is vlek-, hitte-, kras- en waterbestendig en daarom onderhoudsvrij. Let wel op met agressieve of bijtende stoffen. Bij een harde klap met een voorwerp kan er alsnog schade komen op het blad. Daarom raden wij altijd het gebruik van een snijplank aan. Al met al is een keramiek keukenblad een enorm duurzame keuze. Naast het ideale gemak wat een keramiek aanrechtblad met zich meebrengt, is hij ook nog eens prachtig te combineren met verschillende stijlen. Keramiek heeft een luxe en stoere uitstraling en er zijn vele opties voor de afwerkingen of toevoegingen in het blad. 

Verschillende kleuren en looks keramieken aanrechtbladen

Naast de vele praktische voordelen, is ook de stijl en de kleur van een keramisch werkblad geheel op uw smaak aan te passen. Dit komt omdat keramiek een industrieel vervaardigd product is. De mogelijkheden rondom keramiek aanrechtblad kleuren is dan ook enorm. Gaat u voor een wit keramiek keukenblad, wat voor een open en lichte uitstraling zorgt? Of houdt u meer van een stoer uiterlijk en kiest u voor een zwarte variant? Niks is te gek wanneer het aankomt op de kleur van een keramiek aanrechtblad, dus u kunt ook geheel naar wens een of meerdere kleuren integreren in uw blad. Wilt u de luxe uitstraling nog meer benadrukken? Overweeg dan een keramisch werkblad met een marmerlook, wat zeer chic oogt. Met een keramiek marmerlook keukenblad geniet u wel van de bijzondere uitstraling, maar niet van het onderhoud van een echt marmeren blad. Gaat u liever voor een industriële, stoerdere optie? Overweeg dan een keramiek keukenblad met betonlook. Met een keramisch werkblad stelt u precies het blad samen dat u wilt en perfect aansluit bij uw keukenstijl.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Verschil tussen keramiek en composiet

Composiet bestaat uit kwartsgranulaten met harsen. Een keramiek aanrechtblad is hittebestendig, maar een composiet aanrechtblad is dat niet door de harsen die aanwezig zijn in het materiaal. Wanneer dit materiaal in aanraking komt met hitte, laat dit zijn sporen na.

Verschil tussen keramiek en dekton

De materialen Dekton en keramiek zijn beide hittebestendig en daarom ideaal als keukenblad. Dekton voldoet aan bijna alle eisen van kunststeen en straalt elegantie uit. Een keramiek aanrechtblad kan nog wel eens een kunstmatige uitstraling geven.

Keramiek keukenblad kopen?

Afhankelijk van de grootte, dikte, pinten, achterwanden en andere voorzieningen wordt de prijs bepaalt. Een indicatie is dat een eenvoudig keramiek keukenblad ongeveer 300 euro per strekkende meter kost.

Ontdek alle mogelijkheden voor uw keukenblad

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent aanrechtbladen? Kom dan eens langs bij een van onze winkels, om inspiratie op te doen en de diverse werkbladen zelf te bekijken. Heeft u behoefte aan advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten