keramieken keukenbladen

Meteen keramieken keukenblad heeft u het beste van beide werelden. Een werkblad van keramiek heeft vele functionele voordelen en tegelijkertijd een strakke en zeer stijlvolle uitstraling. Zo vergt een aanrechtblad van keramiek haast geen onderhoud. Een keukenblad van keramiek is bovendien redelijk hittebestendig en ontzettend hygiënisch. Een aanrechtblad van keramiek is bovendien verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Daardoor vindt u altijd een keramisch aanrechtblad perfect voor uw keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van keramische werkbladen? Lees dan snel verder.

Stijlen en kleuren keramieken aanrechtbladen

Marmerlook zwart

Naast de vele praktische voordelen, is ook de stijl en de kleur van een keramisch werkblad geheel op uw smaak aan te passen. Dit komt omdat keramiek een industrieel vervaardigd product is. De mogelijkheden rondom keramiek aanrechtblad kleuren is dan ook enorm. Gaat u voor een wit keramiek keukenblad, wat voor een open en lichte uitstraling zorgt? Of houdt u meer van een stoer uiterlijk en kiest u voor een zwarte variant?

Marmerlook wit

Niks is te gek wanneer het aankomt op keramiek aanrechtblad kleuren, dus u kunt ook geheel naar wens een of meerdere kleuren integreren in uw blad. Wilt u de luxe uitstraling nog meer benadrukken? Overweeg dan een keramisch werkblad met een marmerlook, wat zeer chique oogt. Met een keramiek marmerlook keukenblad geniet u wel van de bijzondere uitstraling, maar niet van het onderhoud van een echt marmeren blad.

Betonlook grijs

Gaat u liever voor een wat industriëler, stoerdere optie? Overweeg dan een keramiek keukenblad met betonlook. Met een keramisch werkblad stelt u precies het blad samen dat u wilt en perfect aansluit bij uw keukenstijl.

De voor- en nadelen van keramische keukenbladen

Een keramiek aanrechtblad biedt vele voordelen, waaronder het ontzettend strakke en luxe design en de variaties in uitvoeringen. Dit blad is niet poreus, waardoor uw keramiek aanrechtblad nagenoeg nooit vlekken krijgt. Keramische keukenbladen zijn daarnaast redelijk hittebestendig, hygiënisch, watervast en vormvast. Het is verstandig wanneer u dit meeneemt bij uw keuze voor een aanrechtblad van keramiek of bijvoorbeeld composiet en soortgelijke materialen.

Vraagt u zich af wat het onderhoud van een keramieken werkblad is? Dan hebben we goed nieuws: er zit namelijk nagenoeg geen onderhoud aan een keramisch werkblad. Ook de schoonmaak van uw keramiek aanrechtblad is een koud kunstje, door het gladde en sterke materiaal. Wanneer u uw keramiek aanrechtblad gaat schoonmaken, hoeft u deze simpelweg alleen af te nemen met een doekje voor deze weer klaar is voor gebruik. Wil je een grondige schoonmaak houden? Kijk dan eens naar de producten van Clean Pro.

Aan een keramiek aanrechtblad zitten ook nadelen. Zo liggen de keramiek werkbladen prijzen vrij hoog. Keramiek is een van de beste materialen, daarom vallen de kosten van een keramiek aanrechtblad wat hoger uit. De reden dat de keramisch werkblad prijs hoger liggen, is dat het productieproces erg uitgebreid is. Hoewel de keramiek keukenblad prijs dus wel wat minder voordelig is dan overige werkbladen, krijgt u hier wel een topproduct voor terug waar u jarenlang van geniet.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Afmetingen en mogelijkheden voor keramisch aanrechtblad op maat

Het is belangrijk dat uw keukenblad naadloos aansluit bij de rest van uw keuken en daarom biedt een keramisch werkblad op maat uitkomst. Zeker wanneer u uw keuken wilt voorzien van een wat ander ontwerp dan normaal, denk hierbij aan een bijzondere hoek of unieke indeling. De standaard afmetingen van een aanrechtblad van keramiek zijn 90 centimeter hoog en 60 centimeter diep. Dit zijn de gemiddelde afmetingen van een keramisch aanrechtblad, maar de dikte van uw keramieken werkblad en de hoogte zijn afhankelijk van uw keuken zelf en uw lengte. Nieuwenhuis Keukens geeft u hier graag vrijblijvend advies over. Het is ook belangrijk om mee te nemen of u een dun keramiek werkblad wilt of juist een wat dikkere. Een dun blad zorgt voor een elegant, strak en subtiel eindresultaat, waar een dik keramisch aanrechtblad voor veel sfeer zorgt en wat meer de aandacht op zichzelf vestigt.

Ontdek alle mogelijkheden van een keramieken keukenblad

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent keramische keukenbladen? Kom dan eens langs bij een van onze winkels, om inspiratie op te doen en de diverse keramieken werkbladen zelf te ervaren. Heeft u behoefte aan advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten