Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Witte keuken met fenix aanrechtblad

Creëer een karakteristieke look met een Fenix aanrechtblad

karakteristieke uitstraling

Fenix aanrechtbladen vallen op dankzij hun karakteristieke uitstraling. De bladen hebben vaak een matte afwerking en zijn vrij massief. Een speciale techniek zorgt ervoor dat de bladen toch zacht aanvoelen. De Fenix aanrechtbladen worden ontwikkeld door Dekker Zevenhuizen, een fabrikant die al jarenlang bekend is om zijn kwalitatieve aanrechtbladen. Enkele jaren geleden hebben ze Fenix gelanceerd, wat het nog een relatief jong product maakt. Spreekt het karakteristieke karakter u wel aan en wilt u graag meer te weten komen over de Fenix aanrechtbladen? Lees dan snel verder. Onze specialisten vertellen u graag meer over de combinatiemogelijkheden en producteigenschappen van een Fenix keukenblad.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een Fenix aanrechtblad past perfect in iedere keuken

Zoals hierboven al kort benoemd, heeft een Fenix blad een karakteristieke uitstraling. De matte afwerking en het massieve materiaal geven een authentiek karakter aan dit type blad. Dit karakteristieke blad is met vele verschillende keukenstijlen te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een Fenix blad in een matzwarte kleur en donkere keukenfronten voor een geheel moderne en strakke stijl. Maar het blad kan bijvoorbeeld ook met houten keukenfronten gecombineerd worden voor een landelijke stijl. De combinatiemogelijkheden met een Fenix blad zijn dan ook eindeloos. Immers heeft u de keuze uit diverse kleuren en randafwerkingen, zodat u altijd een stijl creëert die geheel past bij uw wensen.

Producteigenschappen Fenix keukenblad

Naast dat een Fenix aanrechtblad een unieke uitstraling heeft, heeft dit type blad ook nog vele andere voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat een Fenix blad gemakkelijk te reinigen en onderhouden is. Zo is het voldoende om het blad zo nu en dan te reinigen met een vochtig doekje en een licht schoonmaakmiddel zoals allesreiniger of groene zeep. Het Fenix materiaal is dan ook erg hygiënisch en antibacterieel. Daarnaast heeft een Fenix aanrechtblad een zelfherstellend vermogen. Dankzij de nano-coating trekken kleine krasjes vanzelf weg. Handig toch? Tevens zorgt deze coating ervoor dat er geen vingerafdrukken op het bladoppervlak achterblijven. Tot slot kent een Fenix aanrechtblad ook vele mogelijkheden wat betreft kleuren en randafwerkingen. Logischerwijs zorgen al deze voordelen ervoor dat een Fenix blad zeer gewild is.  

Bestel het gratis magazine of maak een afspraak

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen over het gebruik van een Fenix aanrechtblad in uw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van keukens met een Fenix blad. Wilt u het Fenix aanrechtblad liever in het echt komen bekijken? Ook dat is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en laat u inspireren!

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten