Kunststof aanrechtbladen - Nieuwenhuis Keukens
Kunststof aanrechtbladen

Talloze mogelijkheden met een kunststof blad

Geschikt voor iedere type keuken

Een kunststof aanrechtblad is leverbaar in vrijwel alle kleuren en motieven. Zo heeft u altijd een variant die aansluit bij uw gewenste keukenstijl: van modern en klassiek tot industrieel en landelijk. De mogelijkheden met kunststof in de keuken zijn eindeloos. Spreekt deze veelzijdigheid u wel aan en wilt u graag meer te weten komen over het gebruik van kunststof in de keuken? Lees dan snel verder. Onze specialisten vertellen u graag meer over de combinatiemogelijkheden en producteigenschappen van een kunststof keukenblad.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een kunststof blad past perfect in iedere keuken

Zoals hierboven al kort benoemd, kun je met een kunststof werkblad alle kanten op. Zo combineer je bijvoorbeeld een zwart kunststof blad met donkere keukenfronten voor een geheel moderne en strakke stijl. Ook is het mogelijk om een landelijke stijl te creëren met een kunststof blad. Kies bijvoorbeeld voor een grijs blad met houten keukenfronten. Immers past de kleur grijs uitstekend bij hout en wordt hiermee de landelijke sfeer van buiten in huis gehaald. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een houten of natuurstenen motief. Hiermee haalt u weer een geheel andere, unieke stijl in huis. Combineer bijvoorbeeld een zwart kookeiland met een donker kunststof blad in natuursteenlook, voor een exclusieve uitstraling in de keuken.

Producteigenschappen kunststof keukenblad

Naast dat een kunststof blad zeer veelzijdig is, heeft dit type blad ook nog vele andere voordelen. Een van deze voordelen, en misschien ook wel meteen de belangrijkste, is dat een kunststof aanrechtblad relatief goedkoop is ten opzichte van andere materialen. Daarnaast vergen kunststof werkbladen weinig onderhoud en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Zo nu en dan het blad afdoen met een vochtig doekje met allesreiniger is voldoende om jarenlang te genieten van uw blad. Als laatste is een kunststof blad een geproduceerd product, waardoor zo goed als alle motieven en kleuren mogelijk zijn. Handig toch? Logischerwijs zorgen al deze voordelen ervoor dat een kunststof blad zeer gewild is in vele keukens.

Bestel het gratis magazine of maak een afspraak

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen over het gebruik van een kunststof aanrechtblad in uw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van keukens met een kunststof blad. Wilt u het kunststof aanrechtblad liever in het echt komen bekijken? Ook dat is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en laat u inspireren!

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten