Maak een afspraak voor het beste advies| Nieuwenhuis Keukens

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komt aardig wat kijken. Nieuwenhuis Keukens denkt graag met u mee. Onze adviseurs zijn deskundig en nemen uitgebreid de tijd voor u. Maak nu een afspraak, in onze showroom of bij u thuis.

Het beste persoonlijke advies

Bij Nieuwenhuis Keukens bent u verzekerd van het beste advies. Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Houdt u van landelijk, klassiek of modern? Welke keukenopstelling past bij u? En welke keukenapparatuur gebruikt u graag of staat op uw verlanglijstje? Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

In de showroom of bij u thuis
Bij Nieuwenhuis Keukens staat de klant centraal. U kiest dan ook zelf waar en wanneer u een afspraak maakt met een van onze adviseurs. We begrijpen dat niet iedereen tijdens onze winkelopeningstijden tijd kan vrij maken. In dat geval komen we graag bij u thuis of maken we een afspraak buiten de reguliere openingstijden. Dat vinden we heel normaal bij Nieuwenhuis Keukens.

Maak een afspraak

Voorkeur locatie en tijd
JA, IK MAAK GRAAG EEN AFSPRAAK IN EEN SHOWROOM!
Uw gegevens
UW GEGEVENS
Ja, stuur mij aanbiedingen en keukenacties via mail.
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Maakt u een afspraak bij Nieuwenhuis Keukens? Dan maakt u automatisch kans op een gloednieuwe Opel Adam t.w.v. €13.495! Deze populaire driedeurs hatchback is met een uitgebreide accessoirelijst vergaand te personaliseren. Of het nou de kleur van het dak is of de type velgen. De Opel Adam kunt u helemaal op maat maken. Vul het bovenstaande formulier in en doe mee!