Maak een afspraak voor het beste advies| Nieuwenhuis Keukens

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komt aardig wat kijken. Nieuwenhuis Keukens denkt graag met u mee. Onze adviseurs zijn deskundig en nemen uitgebreid de tijd voor u. Maak nu een afspraak, in onze showroom of bij u thuis.

Het beste persoonlijke advies

Bij Nieuwenhuis Keukens bent u verzekerd van het beste advies. Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar uw ideale keuken. Hun inspiratie? Dat bent u! Tijdens het adviesgesprek verdiept de adviseur zich in uw persoonlijke smaak, woonsituatie en wensen. Houdt u van landelijk, klassiek of modern? Welke keukenopstelling past bij u? En welke keukenapparatuur gebruikt u graag of staat op uw verlanglijstje? Uw voorkeuren en kookgewoonten zijn het allerbelangrijkst.

In de showroom of bij u thuis
Bij Nieuwenhuis Keukens staat de klant centraal. U kiest dan ook zelf waar en wanneer u een afspraak maakt met een van onze adviseurs. We begrijpen dat niet iedereen tijdens onze winkelopeningstijden tijd kan vrij maken. In dat geval komen we graag bij u thuis of maken we een afspraak buiten de reguliere openingstijden. Dat vinden we heel normaal bij Nieuwenhuis Keukens.

Maakt u een afspraak bij Nieuwenhuis Keukens? Dan maakt u automatisch kans op een KitchenAid keukenmachine t.w.v. €349,-! De KitchenAid keukenmachines hebben een volledig metalen constructie. Dit apparaat is krachtig, geruisloos en instelbaar in 10 snelheden. De mixer is standaard voorzien van een draadgarde, een platte menghaak, een kneedhaak, een roestvrijstalen kom en een schenkschild. Vul het bovenstaande formulier in en doe mee!