Keukeninspiratie - Nieuwenhuis Keukens inspireert

Keukenstijlen

Nieuwenhuis heeft een brede collectie en heeft ook voor elke keukenstijl passende keukens. Dus of u nu van landelijke keukens of design keukens houdt, u vindt bij ons zeker wat u nodig heeft. Wij hebben een aantal stijlen voor u op een rij gezet. 

Landelijke keukens

Een landelijke keuken doet denken aan de grootsheid van een mooi landschap, een gevoel van weleer en pure romantiek! Niet voor niets zijn landelijke keukens ontzettend populair. En vrees niet, u hoeft echt niet in een landhuis te wonen om de landelijke sfeer in huis te halen. Ook bij compacte keukens past deze stijl bij uitstek.

Design keukens

‘Wij hebben een designkeuken gekocht.’ U hoort het vast weleens op een feestje. Maar wat is een designkeuken nu precies en op welke vlakken is een keuken met design anders dan een gewone keuken? Lees alles over de verschillen, de onderscheidende aspecten en de voordelen van een design keuken.  Een designkeuken: wat is het precies? 

Houten keukens

Een houten keuken heeft een pure en robuuste uitstraling. Maar dat niet alleen! Juist vanwege het gebruik van hout, gaat zo’n keuken jarenlang mee en kunt u er eindeloos veel plezier aan beleven. Kiest u voor een houten keuken, dan heeft u dus het beste uit twee werelden! 

Kleine keukens

Een mooie invulling geven aan een kleine keuken? Dat kan een uitdaging zijn, maar die gaan wij bij Nieuwenhuis Keukens graag aan! Juist in compacte ruimtes komen keukeninnovaties goed tot hun recht en zijn creatieve oplossingen bijzonder waardevol. 

Liever gratis inspiratie thuis?

  • De laatste tips en keukentrends
  • Heel veel voorbeeldkeukens
  • Na aanvragen binnen enkele dagen gratis in huis

Industriële keukens

Een bakstenen muur, stoere RVS-elementen, oude fabriekslampen en massief houten balken. Kortom, de industriële look. De rauwe, robuuste stijl is dé sensatie van de 21ste eeuw. 

Klassieke keukens

Wat zijn kenmerken van de nostalgische keukenruimtes? Hoe weet u zeker dat uw keukenklassieker aan al uw wensen en eisen voldoet? Keukenspecialist Nieuwenhuis Keukens zet de belangrijkste voorwaarden voor deze keukenstijl voor u op een rij!

SieMatic keukens

Wie een voorliefde heeft voor strakke lijnen, geavanceerde keukenapparatuur en veel waarde hecht aan ergonomie komt al snel uit op een moderne keuken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij hebben wat informatie over moderne keukens voor u op een rij gezet. 

Handgemaakte keukens

Een handgemaakte keuken kopen: is dat nog wel van deze tijd? Zeker weten! Ambachtelijkheid en vakmanschap zijn hot en dus is een ambachtelijk vervaardigde keuken een waardevolle aanvulling op uw interieur. Bij Nieuwenhuis Keukens bent u aan het juiste adres voor een handgemaakte keuken op maat.

Keukenopstellingen

Welke opstelling past nu het beste bij uw ruimte? De keukenopstelling kan heel sfeerbepalend zijn voor je ruimte. Wil je bijvoorbeeld een heel open karakter, ga je voor een leefkeuken? Allemaal factoren waar je aan moet denken bij het kiezen van de juiste opstelling. Nieuwenhuis helpt u graag op weg. Daarom hebben wij een aantal opstellingen voor u op een rij gezet.  

Hoekkeukens

Hoekkeukens bieden vaak erg veel werkruimte. Voelt u zich helemaal thuis in de keuken en kookt u graag? Dan biedt een hoekkeuken u vaak de ruimte die u zo hard nodig heeft. Ook is er met een hoekkeuken veel mogelijk wat betreft de kastindeling. 

 

Rechte keukens

Rechte keukens komen ontzettend vaak voor in de Nederlandse huishoudens. Een rechte keuken is natuurlijk ook wat gemakkelijker in te passen in de ruimte. Toch is er ontzettend veel mogelijk met een rechte keuken. Wij laten u graag een aantal van deze mogelijkheden zien. 

L-keukens

L-keukens genieten veelal dezelfde voordelen als een hoekkeukens. Toch zijn er wel degelijk wat verschillen. Vooral wanneer het gaat om de indeling van de keuken worden er vaak wat andere keuzes gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Keukentips

Nieuwenhuis geeft graag tips en informatie. Hieronder vindt u dan ook diverse tips die van pas zullen komen bij het kopen van een keuken. 

Tips voor de indeling van uw keuken

Of een keuken nu groot of klein is: aan een slimme keukenindeling beleeft u altijd veel plezier. Een slimme indeling biedt overzicht, zorgt ervoor dat u kookbenodigdheden snel en gemakkelijk kunt pakken én dat de ruimte optimaal wordt benut. Lees nu onze tips voor een slimme indeling van uw nieuwe keuken!

 

Complete keukens

Bij Nieuwenhuis Keukens kunt u kiezen voor een keuken die completer dan compleet is! Een complete keuken: een totaalplaatje dat klopt Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen, ziet u het liefst een totaalplaatje voor zich. Meer weten over wat er bij komt kijken om het plaatje compleet te krijgen? 

 

Goedkope keukens

Een goedkope keuken vinden, begint met het stellen van prioriteiten. Wat vindt u belangrijk en dus: waaraan wilt u het meeste aan uitgeven? En eveneens belangrijk: waar wilt u op besparen? Wij hebben wat tips voor u op een rij gezet.

Keuken kopen

Een nieuwe keuken kopen is naast een grote uitdaging vooral een leuke en spannende belevenis. Maar het enorme aanbod en de grote informatiestroom kunnen overweldigend zijn. Waar moet u op letten en wat is belangrijk om te weten? Nieuwenhuis Keukens zet enkele handige tips voor u op een rij. Zo weet u zeker dat u uw droomkeuken vindt!

Wilt u een afspraak maken?

Direct een afspraak maken? Dat gaat heel eenvoudig! 

  • In de showroom of bij u thuis
  • Plan direct online in
  • Kies een showroom en een tijdstip
  • Onze adviseur neemt alle tijd voor u
  • Altijd 10% extra korting!

Keukenadvies

Een goede oriëntatie, veel vergelijken en nauwkeurig opmeten is een goed begin. Een keukenadviseur kan u helpen om de laatste puntjes op de i te zetten of alles uit handen te nemen. Met de hulp van een keukenadviseur wordt uw droomkeuken werkelijkheid.

Keuken ideeën

Door uw keukenruimte slim en functioneel in te delen, beleeft u meer plezier aan het verblijf in de keuken. Nieuwenhuis Keukens geeft u graag advies. In dit overzicht komt u alles te weten over verschillende keuken ideeën voor een geoganiseerd keukenleven!

Keuken ontwerpen

Om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat is het altijd aan te raden om een 3D tekening van je keuken te (laten) maken. Met onze online tool kunt u dit eenvoudig zelf visualiseren. Uiteraard kunnen onze keukenspecialisten hier ook bij helpen.

Grote keukens

Het bezitten van een groot kookvertrek is een voorrecht. Wanneer ruimte geen obstakel is, kunt u zich volledig uitleven met betrekking tot keukenontwerp. Grote keukens bieden plek aan al uw keukenwensen, voorkeuren en eisen. Maar hoe weet u zeker dat u alles uit deze prachtige keukenopstelling haalt?

Keuken op maat

Beslis zelf welke materialen en kleuren gebruikt worden, zoek de apparatuur uit die niet mag ontbreken en stem uw nieuwe, unieke droomkeuken volledig af op uw huisstijl. Eindeloos, tijdloos en optimaal keukenplezier gegarandeerd. Zo creëert u uw eigen keuken op maat.

Tijdloze keuken

Een nieuwe keuken koopt u niet voor even, maar vaak voor het leven. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw keukenvertrek ook jaren later nog steeds aan uw smaak en wensen voldoet? Met de tips en adviezen van de keukenspecialisten van Nieuwenhuis Keukens creëert u een keukenvertrek voor nu én de verre toekomst.

Aanrechtbladen

Een nieuw aanrechtblad geeft de gehele keuken een nieuwe, frisse uitstraling. Aanrechtbladen zijn er in alle soorten, maten en materialen. Elk met z'n eigen kwaliteiten en voordelen. Nieuwenhuis Keukens zet de eigenschappen van alle materialen voor u op een rij. Zo weet u zeker dat u het het aanrechtblad kiest dat past bij uw keukenwensen. En vergeet u tegelijkertijd de kraan en spoelbak niet te vervangen?

Kookeiland

Een kookeiland is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Vanwege het open karakter, de stijlvolle uitstraling en het multifunctionele aspect zijn kookeilanden vandaag de dag erg populair. Wilt u tijdens het koken genieten van de gezelligheid om u heen? Dan is een kookeiland een ware toevoeging aan uw woning!