Kleur in de keuken

De kleur van uw keuken bepaalt de gewenste sfeer in de ruimte

De kleur van uw keuken bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. Of u nu kiest voor een klassieke kleur, zoals wit of zwart, of uw keuken wilt opvrolijken met een opvallende kleur, de mogelijkheden zijn oneindig. Bij Nieuwenhuis vertellen wij u graag meer over deze mogelijkheden en helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Lees snel verder en kom alles te weten over kleur in uw keuken.

Klassieke keuze: een witte keuken

De witte keuken is tijdloos en blijft altijd een goede keuze. De kleur wit is bovendien erg goed te combineren met vrijwel iedere keukenstijl en is hierdoor veel mogelijkheden. Daarnaast kunt u zelf kiezen of u voor glanzend of mat wit gaat, om zo het effect van de kleur te bepalen. Een glanzende uitvoering past goed bij een klassieke of landelijke keukenstijl, terwijl de matte variant voor een moderne uitstraling zorgt. Ontdek de witte keukens van Nieuwenhuis hier.

Strak en modern: de zwarte keuken

Zwart zorgt voor een exclusieve en luxueuze look in uw keuken. Deze donkere kleur is uitermate geschikt voor een design keuken, maar ook met de industriële of moderne stijl is zwart goed te combineren. Ook voor deze kleur geldt dat u zelf het effect bepaalt door middel van een glanzende of matte uitvoering. Bedenk vooraf goed in hoeverre u de kleur zwart wil doorvoeren, aangezien te veel donkere tinten in één ruimte voor een somber gevoel kan zorgen. Is een zwarte keuken iets voor jou? Bekijk de zwarte Nieuwenhuis keukens hier.

Pastelkleuren: zacht en subtiel

Wilt u eens wat anders dan simpel zwart of wit, maar is een felle kleur te veel van het goede voor u? Overweeg dan eens om voor een pastelkleur te kiezen. Deze zachte tinten zorgen voor een subtiel effect in de ruimte. Bovendien zorgen deze kleuren voor wat meer levendigheid in uw keuken. De mate waarin de gekozen kleur terugkomt, bepaalt u ook helemaal zelf. Kies voor gekleurde keukenfronten als u de kleur er graag uit wil laten springen of kies juist voor een subtiel effect. Dit kan bijvoorbeeld door keukenapparatuur of andere elementen in de keuken in de kleur te kiezen. Ontdek de keukens met pastelkleuren van Nieuwenhuis hier.

Bestel ons keukenmagazine

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw keuken en wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden met kleur? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine. Dit magazine bevat maar liefst zestig pagina’s boordevol met inspiratie en zorgt u dat u direct op de hoogte bent van de laatste trends. Bovendien leest u hier ervaringsverhalen van onze andere klanten. Bestel het magazine nu en ontvang het binnen drie werkdagen bij u op de deurmat.

Home
Terug
Sluiten