Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Kleur in de keuken

Keuken kleuren in elke tint bij Nieuwenhuis Keukens

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Voor de aanschaf van uw nieuwe keuken is het belangrijk om na te denken over de gewenste kleuren die u aanbrengt in uw keuken. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Verschillende kleuren voor verschillende onderdelen

U kunt natuurlijk alle kanten op met de juiste kleur voor uw keuken. Daarnaast zijn er ook verschillende onderdelen in de keuken aanwezig zoals bijvoorbeeld de keukenmuur. Gaat u voor een neutrale kleur voor op uw keukenmuur zoals zwart of wit of liever voor een kleur die eruit springt zoals een blauwe muur? Wij adviseren altijd om naar het totaalplaatje te kijken, zodat u van uw keuken een passend geheel creëert. 

Daarnaast zijn de keukenkastjes ook een belangrijk onderdeel van uw keuken. Zou u graag een contrast willen creëren door middel van een andere kleur aan uw keukenkastjes toe te voegen, of toch liever een bijpassend geheel? Ook het werkblad mag niet ontbreken. Wij snappen dat de keuze reuze is en helpen u graag in de zoektocht naar de juiste kleur voor uw keuken. Onze keukenspecialist vertaalt uw wensen in de juiste sfeer. 

Verschillende kleuren combineren

De kleurencombinatie in uw keuken moet een perfecte match zijn. Op deze manier ervaart u jarenlang plezier van uw nieuwe keuken. Nieuwenhuis biedt diverse kleuren aan. Mocht u wat variatie in uw keuken aan willen brengen, dan is dit mogelijk door middel van twee kleuren toe te passen in uw keuken. Dit zorgt bovendien voor een speels effect.

Naast de standaard kleuren, zoals wit of zwart, zijn de combinaties met felle kleuren of pastelkleuren ook erg populair. Wij vertellen u graag meer over deze mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Nieuwenhuis Keukens

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor een kleur keuken en wilt u meer inspiratie opdoen? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine of maak een afspraak met een deskundige adviseur van Nieuwenhuis Keukens. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. U bent daarnaast ook van harte welkom in een van onze winkels. 

Home
Terug
Sluiten