Houten aanrechtbladen - Nieuwenhuis Keukens
Houten aanrechtbladen

Een tijdloze en warme uitstraling met een houten aanrechtblad

Warm en uniek

Wilt u graag een warme en tijdloze uitstraling in uw keuken creëren? Dan bent u met een houten aanrechtblad op de goede weg. Doordat hout een levendig en natuurlijk materiaal is, is elk houten werkblad uniek. Daardoor bent u met een houten blad verzekerd van een eigentijdse, persoonlijke keuken. Benieuwd met welke stijl u een houten blad het beste kunt combineren en naar de diverse producteigenschappen van een houten blad? Lees dan snel verder.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een houten blad past perfect bij een landelijke keuken

Een houten aanrechtblad past perfect in een landelijke keuken, waar houten elementen de boventoon voeren. Combineer het houten blad met lichte keukenfronten, zoals wit, beige of grijs, voor een keuken geheel in landelijke stijl. Natuurlijk is het ook mogelijk om een houten blad met andere keukenstijlen te combineren, maar een landelijke stijl komt voornamelijk terug in vele huishoudens. Om het helemaal compleet te maken, voegt u nog een aantal planten of kruiden toe en uw landelijke keuken is helemaal klaar voor gebruik. Binnen deze houten bladen heeft u ook nog de keuze uit harde of zachte houtsoorten. Kies bijvoorbeeld voor teak- of irokohout wanneer u graag een relatief onderhoudsvriendelijk blad wenst in uw keuken.

Producteigenschappen houten blad

Naast dat een houten blad een zeer bijzondere en unieke uitstraling biedt in uw keuken, dient u ook met een aantal aspecten rekening te houden alvorens u kiest voor een houten keukenblad. Zo is hout, zoals u wellicht al vermoedt, erg gevoelig voor vocht. Het is daarom van belang om het blad dagelijks goed af te doen, zodat er geen onnodige druppels op het blad achterblijven. Daarnaast is een houten aanrechtblad zeer gevoelig voor krassen, gebruik daarom altijd een snijplank bij het snijden. Tevens is het ook noodzakelijk om een onderzetter te gebruiken voor hete of ijskoude producten. Maar wat ons betreft is de bijzondere uitstraling van een houten blad dit zeker waard!

Bestel het gratis keukenmagazine

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen over het gebruik van een houten aanrechtblad in uw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van keukens met een houten blad. Wilt u toch liever het houten blad in het echt komen bekijken? Ook dat is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenadviseurs en laat u adviseren en inspireren!

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten