Houten aanrechtbladen - Nieuwenhuis Keukens
Houten aanrechtbladen Nieuwenhuis Keukens

Houten aanrechtbladen bij Nieuwenhuis Keukens

Warm en uniek

Een houten aanrechtblad heeft iets wat alle andere werkbladen niet hebben. Dankzij de natuurlijke look geeft een houten aanrechtblad uw keuken namelijk direct een warme uitstraling. Dit maakt dit type werkblad erg gewild. Daarnaast is hout gemakkelijk met andere kleuren en materialen te combineren, waardoor een houten aanrechtblad in vrijwel iedere keukenstijl goed tot zijn recht komt. Wilt u uw (nieuwe) keuken van een warm en uniek werkblad voorzien? Dan is hout een zeer goede optie! We vertellen u er graag meer over. 

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een allemansvriend

Een houten aanrechtblad is een echte allemansvriend. Niet alleen omdat het werkblad voor een prettige en sfeervolle ambiance zorgt waarin iedereen zich direct thuis voelt, maar ook omdat ieder werkblad uniek is en u dus uw eigen draai aan uw keuken kunt geven. Daarnaast is hout met vrijwel alle kleuren en materialen te combineren. Dit maakt dat houten aanrechtbladen niet alleen populair zijn in landelijke keukens, maar ook in de moderne keukenstijl. Met een houten werkblad kunt u dus alle kanten op! 

Aandachtspunten houten aanrechtblad

Ieder type aanrechtblad kent zijn voor- en nadelen, zo ook hout. Het belangrijkste aandachtspunt bij een houten aanrechtblad is de vlekgevoeligheid. Om blijvende vlekken te voorkomen, is het daarom aan te raden om het werkblad minstens twee keer per jaar te behandelen met een speciale olie. Deze olie voorkomt ook dat het werkblad snel verkleurt. Daarnaast raden we u aan om op te letten met hete pannen en ovenschalen. Hier is hout namelijk niet tegen bestand. 

Tijdloos en duurzaam

Ondanks de bovengenoemde aandachtspunten zijn houten aanrechtbladen razend populair. Naast de warme look die ze uw keuken geven, zorgen ze ook voor een tijdloze uitstraling en hoge mate van hygiëne. Tot slot is hout zeer duurzaam en kunt u dus jarenlang genieten van uw prachtige houten aanrechtblad! 

Bestel ons keukenmagazine

Wilt u de mogelijkheden van houten aanrechtbladen op uw gemak bekijken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine dat vol staat met voorbeeldkeukens, de nieuwste keukentrends en de ervaringen van onze klanten. Alles wat u nodig heeft om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken!  

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten