Betonnen aanrechtbladen

Een stoere en robuuste uitstraling met een betonnen aanrechtblad

Stoer en natuurlijk

Wilt u graag een stoere en robuuste uitstraling in uw keuken creëren? Dan is een betonnen aanrechtblad een goede keuze voor u! Een betonnen blad is mooi en stijlvol en is dan ook een ware keukentrend. Doordat beton gegoten wordt, zijn de mogelijkheden met beton in principe eindeloos. Zo creëert u zelf een eigentijdse look in uw keuken. Spreekt dit u wel aan en wilt u graag meer weten over dit stijlvolle materiaal? Lees dan snel verder en bekijk ook eens de mogelijkheden van een betonlook keuken. Onze specialisten vertellen u graag meer over de combinatiemogelijkheden en producteigenschappen van een betonnen blad.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een betonnen blad past perfect in diverse keukenstijlen

Een betonnen aanrechtblad past perfect in een industriële keuken, waar stoere industriële elementen de boventoon voeren. Combineer het betonnen blad met donkere keukenfronten en enkele RVS toebehoren, zoals een grote RVS afzuigschouw, voor een keuken geheel in industriële stijl. Natuurlijk is het ook mogelijk om een betonnen werkblad met andere keukenstijlen te combineren. Zo zien we tegenwoordig ook vaak een betonnen blad terugkomen in combinatie met houten keukenfronten. Dit zorgt voor een unieke landelijke uitstraling in de keuken. Daarnaast komt een betonnen blad ook goed tot zijn recht in een echte design keuken, waar bijzondere elementen de boventoon voeren. En beton is hier zeker onderdeel van!

Producteigenschappen houten blad

Naast dat een betonnen blad een zeer bijzondere en unieke uitstraling biedt in uw keuken, dient u ook met een aantal producteigenschappen rekening te houden alvorens u kiest voor een betonnen aanrechtblad. Zo is beton van nature poreus, waardoor het gevoelig is voor vlekken. Het is daarom van belang om het blad meteen goed te reinigen indien u iets knoeit op het blad. Om beschadigingen te voorkomen is het verstandig om het blad regelmatig te voorzien van een nieuwe beschermlaag. Zo zorgt u ervoor dat vlekken zich niet snel kunnen hechten. Maar wat ons betreft zijn deze lichte onderhoudskosten geen probleem in vergelijking met de stijlvolheid die beton hiervoor terugbrengt.

Bestel het gratis keukenmagazine

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen over het gebruik van een betonnen aanrechtblad in uw keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van keukens met een betonnen blad. Wilt u het betonnen blad liever in levende lijve zien? Ook dat is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenadviseurs en laat u adviseren en inspireren!

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten