Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Betonlook keuken met betonnen werkblad

Betonnen aanrechtbladen

Met een betonnen aanrechtblad voorziet u uw keuken van een unieke, stoere en tijdloze uitstraling. Een aanrechtblad van beton is bovendien stevig en daardoor ontzettend duurzaam. Omdat dit blad gegoten wordt, zijn de mogelijkheden qua vorm eindeloos en kan bijvoorbeeld de spoelbak worden geïntegreerd in het aanrechtblad. Betonnen aanrechtbladen zijn hard, redelijk hittebestendig en daarom een duurzame keuze waar u nog lang van kan genieten. Om uw werkblad zo lang mogelijk als nieuw te houden raden wij altijd het gebruik van een snijplank en onderzetter aan. Let op: een betonnen aanrechtblad is niet hetzelfde als een aanrechtblad met betonlook! Meer weten over betonnen bladen en betonlook bladen? Lees dan snel verder.

Betonnen aanrechtblad of betonlook aanrechtblad

Stoer

Zoals u hierboven ziet, komen betonnen keukens of betonlook bladen in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Daardoor is er een passend keukenblad van beton voor elke stijl en smaak. Houdt u van de industriële stijl? U creëert een erg stoere keuken met een betonlook blad.

Strak

Naast stoer, zorgt u ook voor een strakke keuken met een betonlook keukenblad. Overweeg daarom zeker wanneer u een moderne keuken heeft een betonlook aanrechtblad. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een betonnen aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak. Kiest u voor het betonlook aanrechtblad? Dan zijn de mogelijkheden wat betreft materiaal erg uitgebreid.

Betonlook

Kiest u voor het betonlook aanrechtblad? Dan zijn de mogelijkheden wat betreft materiaal erg uitgebreid. Ga bijvoorbeeld voor een keramiek keukenblad met betonlook of een composiet betonlook keukenblad. U heeft ook voldoende opties wat betreft kleuren. Met een zwarte keuken met beton blad creëert u een stoer geheel.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

De voor- en nadelen van een betonnen aanrechtblad

Met een betonnen keukenblad geniet u van verschillende voordelen. Naast het eigentijdse en unieke uiterlijk is een aanrechtblad van beton ook stevig en redelijk hittebestendig (gebruik echter wel altijd een onderzetter bij hete of ijskoude producten). Een betonnen keukenblad dagelijks schoonmaken is relatief makkelijk. Met een een mild sopje van zacht schoonmaakmiddel en doekje kunt u vooruit. Betonnen aanrechtbladen hebben een paar nadelen. Ten eerste is beton een zwaar materiaal. De keukenkasten moeten sterk genoeg zijn om een keukenblad van beton te dragen. Ten tweede is beton van nature poreus en daarmee gevoelig voor vlekken en zuren. Daarom is het belangrijk om vuil en vloeistoffen zo snel mogelijk van het werkblad te verwijderen. Goed onderhoud is nodig om een betonnen aanrechtblad lang mooi te houden. Naast het dagelijks onderhoud en dus goed schoonmaken van het oppervlak, raden we daarom aan om een betonnen aanrechtblad periodiek schoon te maken met een sopje van (vloeibare) groene zeep zodat uw betonnen aanrechtblad lang mooi blijft. 

Als de uitstraling van een betonnen aanrechtblad u aanspreekt, maar u niet zit te wachten op onderhoud, kunt u ook gaan voor een betonlook aanrechtblad. Een betonlook aanrechtblad is, de naam zegt het al, niet gemaakt van beton maar lijkt wel op beton. Betonlook bladen zijn vaak beter bestand tegen water, vuil en beschadigingen.  Hiermee geniet u van een betonlook uitstraling zonder de nadelen van echt beton. De betonlook aanrechtblad kosten liggen daarnaast doorgaans lager dan die van beton. Daarmee is een betonlook aanrechtblad nog vriendelijker voor uw portemonnee.

Betonlook aanrechtbladen van diverse materialen

Liever een betonlook aanrechtblad? Dan zijn de mogelijkheden wat betreft materiaal erg uitgebreid. Ga bijvoorbeeld voor een keramiek keukenblad met betonlook of een composiet betonlook keukenblad. Ook een kunststof betonlook aanrechtblad behoort tot de mogelijkheden. Elk materiaal kent zijn eigen voor- en nadelen. Daarom is het goed om u te verdiepen in de diverse materialen voor u een keuze maakt. Onze adviseurs helpen u er graag bij. Maak een afspraak in één van onze vestigingen of bij u thuis. 

Een betonnen aanrechtblad combineren met verschillende kleuren

Een betonnen aanrechtblad is goed te combineren met verschillende kleuren keukens. Ook past een betonnen keukenblad goed in zowel een industriële, landelijke als moderne keukenstijl. Wanneer u kiest voor een zwarte keuken met beton of betonlook blad, ervaart u gegarandeerd een stoer en eigentijds geheel in uw keuken. Een witte keuken met een betonnen aanrechtblad geeft daarentegen juist een frisse en toegankelijke uitstraling. Waar u ook voor kiest, met een beton of betonlook werkblad creëert u gegarandeerd een stoere en stijlvolle keuken. 

Onderhoud betonnen keukenblad

Zoals gezegd is beton van nature poreus en daarmee gevoelig voor vlekken en zuren. Goed onderhoud is nodig om een betonnen aanrechtblad lang mooi te houden. Voor het dagelijkse schoonmaken van uw betonnen aanrechtblad, kunt u een mild sopje gebruiken. Daarnaast, raden we daarom aan om een betonnen aanrechtblad periodiek schoon te maken met een sopje met (vloeibare) groene zeep zodat uw betonnen aanrechtblad lang mooi blijft en mee gaat. Een betonlook keukenblad is vaak onderhoudsvriendelijker, afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest.

Betonnen keukenblad kopen

Bent u enthousiast geworden en bent u benieuwd wat een betonnen aanrechtblad precies kost? De kosten van een betonnen keukenblad zijn kosten relatief laag zijn ten opzichte van andere bladen. De betonnen keukenblad prijs per m2 ligt tussen de €200 en €400. Daarbij is de prijs ook afhankelijk van de grootte en dikte van het blad. Voor een betonlook aanrechtblad zijn de kosten afhankelijk van het gekozen materiaal.

Ontdek alle mogelijkheden bij Nieuwenhuis Keukens

Bent u benieuwd naar het betonnen aanrechtblad? Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis.  Maak dan eens een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u graag alle aanrechtbladen van beton zien en beantwoorden met plezier al uw vragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels om u te laten inspireren. We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten