Betonnen aanrechtbladen - Nieuwenhuis Keukens
Betonnen aanrechtblad

Betonnen aanrechtbladen bij Nieuwenhuis Keukens

Stoer en natuurlijk

Betonnen aanrechtbladen worden steeds populairder! Niet alleen vanwege de stoere en natuurlijke uitstraling, maar ook doordat het materiaal een unieke touch aan een keuken geeft. Daarnaast is een betonnen aanrechtblad met verschillende kleuren en materialen te combineren. Wilt u uw (nieuwe) keuken van een warm en tegelijkertijd robuust werkblad voorzien? Dan is beton een zeer goede optie! We vertellen u er graag meer over. 

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste aanrechtblad?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en eigenschappen, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Het robuuste karakter van beton

Betonnen aanrechtbladen staan bekend om hun grove, robuuste karakter. Wanneer u voor een betonnen aanrechtblad kiest, is de toon in uw keuken dan ook meteen gezet en haalt u een ware eyecatcher in huis. Doordat u zelf de dikte van het werkblad kunt bepalen, beslist u zelf of u het robuuste karakter extra wilt benadrukken door middel van een dik blad of juist niet. Let wel op: hoe dikker het werkblad, hoe zwaarder. Uw keukenkastjes moeten daarom stevig genoeg zijn om het blad te kunnen dragen.   

Keukenstijlen

Veel mensen denken dat een betonnen aanrechtblad alleen in een industriële keuken past. Niets is echter minder waar. Beton past namelijk in verschillende keukenstijlen. De warme look van een betonnen aanrechtblad combineert bijvoorbeeld prachtig met hout, maar ook met het strakke design van een hoogglans of moderne keuken. 

Aandachtspunten betonnen aanrechtblad

Het prettige aan een betonnen aanrechtblad is dat u het zeer glad kunt laten afwerken. Daarnaast is het materiaal hittebestendig, slijt- en krasvast en erg duurzaam.  De poreuze aard van beton maakt dat dit materiaal echter wel vlekgevoelig is. Om blijvende vlekken te voorkomen, raden wij u aan om het werkblad jaarlijks van een speciale beschermlaag te voorzien waardoor vochtvlekken niet direct in het aanrecht trekken. Deze beschermlaag zorgt tevens voor een mooie, glanzende uitstraling. 

Bestel ons keukenmagazine

Wilt u de mogelijkheden van betonnen aanrechtbladen op uw gemak bekijken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine dat vol staat met voorbeeldkeukens, de nieuwste keukentrends en de ervaringen van onze klanten. Alles wat u nodig heeft om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken!  

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten