Betonnen aanrechtbladen

Met een beton aanrechtblad voorziet u uw keuken van een unieke, tijdloze uitstraling. Een betonnen aanrechtblad is bovendien stevig en daardoor ontzettend duurzaam. Omdat dit blad gegoten wordt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Meer weten over betonnen bladen of aanrechtbladen met betonlook? Lees dan snel verder.

Betonnen aanrechtblad of betonlook aanrechtblad

Stoer

Zoals u hierboven ziet, komen betonnen keukens of betonlook bladen in verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Daardoor is er een passend keukenblad van beton voor elke stijl en smaak. Houdt u van de industriële stijl? U creëert een erg stoere keuken met een betonlook blad.

Strak

Naast stoer, zorgt u ook voor een strakke keuken met een betonlook keukenblad. Overweeg daarom zeker wanneer u een moderne keuken heeft een betonlook aanrechtblad. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een betonnen aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak. Kiest u voor het betonlook aanrechtblad? Dan zijn de mogelijkheden wat betreft materiaal erg uitgebreid.

Betonlook

Kiest u voor het betonlook aanrechtblad? Dan zijn de mogelijkheden wat betreft materiaal erg uitgebreid. Ga bijvoorbeeld voor een keramiek keukenblad met betonlook of een composiet betonlook keukenblad. U heeft ook voldoende opties wat betreft kleuren. Met een zwarte keuken met beton blad creëert u een stoer geheel.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd hoe dit werkblad in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

De voor- en nadelen van een betonnen aanrechtblad

Met een beton keukenblad geniet u van verschillende voordelen. Naast het eigentijdse en unieke uiterlijk is een aanrechtblad van beton ook stevig, slijtvast en hittebestendig. Een betonnen keukenblad schoonmaken is relatief makkelijk, u gebruikt simpelweg een mild sopje en doekje om deze af te nemen. Een ander voordeel is dat de betonnen aanrechtblad kosten relatief laag zijn ten opzichte van andere bladen. Wat kost een betonnen aanrechtblad dan precies? De betonnen keukenblad prijs per m2 ligt tussen de €200 en €400, afhankelijk van de grootte en dikte van het blad.

Wilt u liever een blad wat nog vriendelijker is voor de portemonnee, maar wel de chique uitstraling van een betonnen blad heeft? Overweeg dan om een betonlook aanrechtblad te kopen. De betonlook aanrechtblad kosten liggen namelijk doorgaans iets lager. Bovendien zijn betonlook bladen vaak beter bestand tegen water, vuil en beschadigingen. Betonnen aanrechtbladen zijn namelijk vrij zwaar, poreus en kwetsbaar. Daarom is het belangrijk regelmatig onderhoud aan het aanrechtblad van beton te bieden. Een voorbeeld van dit betonnen aanrechtblad onderhoud is bijvoorbeeld om deze regelmatig van een nieuwe laag te voorzien.

Afmetingen en mogelijkheden voor betonnen aanrechtblad op maat

Heeft u een bijzondere keuken met bijvoorbeeld een unieke hoek of paal in het midden? Dan biedt een betonnen werkblad op maat uitkomst. Beton wordt namelijk gegoten, waardoor dit materiaal zich uitstekend leent voor een blad op maat. De standaard afmetingen van een aanrechtblad van beton zijn 60 centimeter diep bij ongeveer 90 centimeter hoog. Wat voor u de beste afmetingen van het betonnen aanrechtblad zijn, is afhankelijk van uw lengte. Afhankelijk van uw smaak en keukenstijl heeft u ook keuze uit een dun werkblad van beton en een dik keukenblad van beton. Een dunne variant heeft een wat elegantere uitstraling, terwijl u met een hogere dikte van het betonnen werkblad juist een wat massiever geheel creëert.

Ontdek alle mogelijkheden bij Nieuwenhuis Keukens

Bent u benieuwd naar het betonnen aanrechtblad? Kom dan eens langs in een van onze winkels en laat u inspireren. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u graag alle aanrechtbladen van beton zien en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Bekijk ook onze andere aanrechtbladen

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om...

Lees meer

Een aanrechtblad heeft veel invloed op de uitstraling van uw keuken. Om deze reden is het belangrijk dat u voor een werkblad kiest dat past bij de beoogde uitstraling die u wilt creëren.

Home
Terug
Sluiten