Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Drukke baan? Weinig tijd?

Wij komen bij u thuis, wanneer u wilt

Bent u niet in de mogelijkheid om naar de winkel te komen? Dat is geen probleem. Wij komen graag naar u. Een thuis afspraak heeft namelijk veel voordelen.

  • Met een thuis afspraak bespaart u veel tijd. U hoeft namelijk niet naar de winkel te komen. Onze adviseurs helpen u uitgebreid tijdens deze thuis afspraak en maken direct een voorstel voor u op maat. Tevens ontvangt u na de afspraak een 3D tekening van uw keukenwensen.

  • De adviseur van Nieuwenhuis heeft direct een beeld van de mogelijkheden in uw keuken en kan u daardoor gericht advies geven. Ook zal de adviseur u adviseren over het eventuele hergebruik van bepaalde onderdelen van de keuken.

  • De adviseur van Nieuwenhuis heeft nu een goed beeld van uw interieurstijl. U krijgt bij de thuisafspraak een gratis kleuradvies voor uw keuken op basis van uw interieur. De keuken zal perfect afgestemd worden met de rest van het interieur.

Een thuis afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Home
Terug
Sluiten