Koop uw keuken bij Nieuwenhuis Keukens in Groningen

 

Groningen Woonforum

De showroom van Nieuwenhuis Keukens in Groningen is gevestigd aan de woonboulevard aan de Peizerweg in het Vesta Woonforum. Woonboulevard Peizerweg wordt vanuit alle richtingen goed aangegeven op ringweg. En u hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats want er is voldoende parkeergelegenheid.

In deze overdekte woonmall kunt u terecht voor een totaal-advies in woninginrichting. Van keukens tot vloer- en wandbekleding; één adres voor uw gehele (nieuwe) woning.

In het woonforum in Groningen kunt biedt Nieuwenhuis keukens 2 verdiepingen keukeninspiratie van het Selekt huismerk en natuurlijk voor onze uitgebreide collectie SieMatic keukens.

Onze adviseurs kunnen u voorzien van alle informatie over keukenmaterialen, apparatuur en keukenontwerp. Laat een vrijblijvende 3D tekening maken waarin uw wensen centraal staan.

De interne mens

Indien u van al deze keukeninspiratie honger krijgt; 's ochtends en tussen de middag staan er altijd lekkere soep en broodjes klaar!

Na het winkelen kunt u alle informatie nog eens laten bezinken in het eetcafé van het woonforum. En ondertussen kunnen uw kinderen zich prima vermaken in het overdekte speelparadijs Monkey Town.

Dus snel tot ziens bij Nieuwenhuis Keukens Groningen!