grijze keuken

Grijze keukens

stijlvol en tijdloos

De grijze keuken wint steeds meer populariteit. De neutrale kleur leent zich perfect om te combineren met diverse andere kleuren en keukenstijlen. Een kleur die volop mogelijkheden voor uw keuken biedt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met grijs? Lees dan snel verder en laat u inspireren bij Nieuwenhuis Keukens.

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Combineren met grijs

Grijs is een kleur met een warme ondertoon. Deze kleur combineert u daarom perfect met natuurtinten, zoals beige, taupe en mokka. De kleur grijs zorgt er namelijk voor dat de intensiteit van deze natuurtinten versterkt wordt voor een prachtig effect. Daarnaast bestaan er nog vele andere combinatiemogelijkheden. Natuurlijk kunt u kiezen voor een combinatie tussen grijs en wit of zwart, maar heeft u ook wel eens aan de kleur blauw gedacht? Dit zorgt voor een frisse look in de keuken. Tot slot kunt u ook kiezen voor een ton sur ton effect. Hierbij combineert u diverse tinten grijs met elkaar, waarmee u meer diepte creëert.

Diverse keukenstijlen

Naast de grote hoeveelheid mogelijkheden met kleurcombinaties combineert u grijs ook eenvoudig met een keukenstijl naar keuze. Zo past de kleur perfect bij een moderne of design keuken dankzij de luxueuze uitstraling van de kleur, maar ook een industriële look is mogelijk. In een betonlook keuken​​​​​​​ komt de grijze kleur prachtig terug in het ontwerp en creëert u direct de robuuste, stoere look waar de industriële stijl bekend om staat. De combinatie tussen grijs en hout zorgt juist weer voor een nostalgisch uiterlijk, wat perfect aansluit bij de landelijke keukenstijl. Kortom, zo zijn er volop mogelijkheden wat betreft keukenstijlen.

Breng een bezoek aan onze winkels

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met grijze keukens? Wilt u graag meer inspiratie opdoen over keukens in deze kleur? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze winkels. Hier bekijkt u diverse voorbeeld keukens en kunt u bovendien terecht bij onze professionele adviseurs voor een persoonlijk en passend advies.

Home
Terug
Sluiten