Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Grijze keukens

Grijze keukens zijn in! Wanneer u kleur in de keuken wil, is grijs een van de meest gekozen kleuren en niet zonder reden! Een grijze keuken past bij elke woonstijl. Benieuwd wat voor grijze keukens u bij Nieuwenhuis Keukens kunt shoppen? Laat je hieronder inspireren!

Grijs in verschillende stijlen

Een grijze keuken past bij elke woonstijl! Met deze multi inzetbare kleur zorgt u ervoor dat de grijze keuken ook bij de rest van uw huis past. Heeft u een landelijke sfeer in huis? Kies dan voor een landelijke grijze keuken. Liever een moderne grijze keuken? Dan heeft u zelfs de keuze uit een mat grijze keuken of een hoogglans grijze keuken. Zo creëert u een grijze keuken die ook bij de rest van de woonstijl past.

Grijs met zwarte keuken

Grijs is goed te combineren met zwart. Deze kleuren versterken elkaar en zorgen samen voor een chique en luxe gevoel in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een lichtgrijze keuken met een zwart blad. Maar ook donkergrijs met zwart past goed bij elkaar. Kiest u  voor een zwart met grijze keuken?

Grijze keuken met wit 

Een grijs met witte keuken kan ook stijlvol en chique zijn. Vaak wordt er gekozen voor een donkergrijs met witte keuken, maar lichtgrijs met wit is natuurlijk ook een optie. Een lichtgrijs met witte keuken zorgt voor een warme uitstraling, terwijl een donkergrijs met witte keuken een stoere sfeer creëert. 

Grijze houten keuken

De grijze kleur in de keuken is ook uitstekend te combineren met hout! Hout heeft van zichzelf een stoere uitstraling en in combinatie met grijs wordt dat versterkt. Heeft u een grijze keuken? Combineer deze dan met een houten blad. Ook eiken hout past goed bij een grijze keuken. De warmte van het eikenhout vult de grijze kleur perfect aan.

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Grijze elementen in de keuken

Is een grijze keuken te veel van het goede? Goed nieuws! De grijze kleur is goed te integreren in een van de vele elementen in de keuken. De keukenkastjes kunnen een totaal nieuw aanblik geven aan uw keuken, wanneer deze grijs zijn. Grijze keukenkastjes zorgen voor een opgeruimde, warme sfeer. 

Ook een grijs keukenblad zorgt voor een fijne sfeer. Met een grijs marmeren blad creëert u uw eigen eyecatcher in de keuken. Maar ook een grijs composiet of grijs granieten keukenblad passen bij uw keuken. 

Grijze keuken kopen

De prijs van een grijze keuken verschilt per keuken. Het ligt aan een aantal keuzes die u maakt. Bij Nieuwenhuis Keukens kunnen we u goed adviseren over de prijs en de verschillende keuzes. Zo weet u altijd wat een grijze keuken kost en staat u niet voor verrassingen. 

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u een grijze keuken keuken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een grijze keuken? Laat u dan adviseren door de adviseurs van Nieuwenhuis Keukens en laat u verrassen door de vele opties. Maak een afspraak in de winkel, dan weet u zeker dat de adviseurs genoeg tijd voor u hebben!

Bekijk ook onze andere kleuren

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De...

Lees meer

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Home
Terug
Sluiten