Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Bruine keukens

Bruine keukens zorgen voor een warme sfeer en gezelligheid in uw interieur. Een bruine keuken is verkrijgbaar in diverse soorten bruin; van donkerbruin tot lichtbruin. Een keuken in het bruin is de perfecte keuze in een landelijke stijl, maar ook geschikt voor een moderne of industriële stijl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van bruine keukens? Nieuwenhuis Keukens vertelt u er graag meer over!

 

Bruine keukens in verschillende stijlen

Een bruine keuken is geschikt voor verschillende stijlen. We zien een keuken in het bruin het meest terugkomen in de landelijke stijl. Een landelijke bruine keuken beschikt over warme kleuren en elementen, waar bruin dus erg goed bij past. Deze keukens hebben doorgaans een matte afwerking en is prachtig te combineren met andere natuurkleuren zoals groen en materialen als hout en steen. Ook moderne bruine keukens zijn stijlvolle keuzes. Een bruine keuken in de moderne stijl heeft een strakke afwerking. Deze bruine keuken heeft veelal een hoogglans design en weinig details.

 

Bruin combineren met andere kleuren en materialen

Een bruine keuken combineer je stijlvol met andere kleuren en materialen voor een prachtig geheel. Zo zorgt u met uw keuken in bruin in combinatie met zwart voor een warme uitstraling met een stoere touch. Door zwart toe te voegen wordt de afwerking chic en strak. Houdt u van een open, ruimtelijke uitstraling? Combineer dan uw keuken in het bruin met wit. Een keuken met bruin en wit zorgt voor een warme, open en rustige sfeer. Tot slot is bruin de perfecte kleur om te combineren met hout. Hout heeft van zichzelf vaak al een bruine kleur; toch zijn hierin veel variaties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een donkerbruine keuken met lichtgekleurde houten elementen of andersom. Hiermee zorgt u voor een prachtig contrast. 

 

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Bruine onderdelen in de keuken

Is een geheel bruine keuken niet iets voor u? Dan zijn bruine onderdelen in de keuken natuurlijk ook een optie! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bruine keukenkastjes. Hiermee heeft uw keuken toch een bruin aanzicht, zonder dat gelijk de gehele keuken vervangen hoeft te worden. Met keukendeurtjes in het bruin brengt u al direct de warme sfeer naar de keuken. Gaat u liever voor iets subtielers? Ga dan voor een bruin keukenblad. Met een bruin aanrechtblad geniet u toch van de warme sfeer van deze kleur, zonder dat u direct over een geheel bruine keuken beschikt.

 

Bekijk ook onze andere kleuren

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De...

Lees meer

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Ontdek de mogelijkheden en laat u adviseren bij Nieuwenhuis Keukens

Zoals u leest bieden bruine keukens oneindig veel mogelijkheden. Wilt u meer weten over bruine keukens of inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan onze gratis magazine. Ziet u de diverse mogelijkheden van bruine keukens liever met eigen ogen? Kom dan gerust langs en bekijk de diverse trends in onze showroom. Maak van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs als u persoonlijk advies wenst. Zij nemen alle tijd voor u om de juiste keuze te maken.

Home
Terug
Sluiten