Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Antraciet keukens

Een antraciet keuken past bij elke smaak en in ieder interieur. Een keuken van antraciet zorgt ervoor dat uw keuken net wat extra’s heeft. Deze donkergrijze kleur  zorgt voor een chique sfeer in uw keuken. Met de juiste combinatie antraciet tinten in uw interieur bent u verzekerd van een sfeervolle en warme keuken.

 

Antraciet keukens in verschillende stijlen

Een antraciet keuken is eenvoudig te combineren met diverse kleuren en keukenstijlen. De afwerking van een antraciet keuken bepaald de uitstraling van uw keuken. Een moderne antraciet keuken kenmerkt zich door bijvoorbeeld enkele hoogglans elementen toe te voegen aan uw keuken. Deze hoogglans antraciet keuken oogt strak, ideaal voor een moderne stijl!

Daarnaast heeft deze antraciet keuken geen overbodige versiersels en franjes. Ook kunt u de apparatuur op strakke wijze verwerken in de moderne antraciet keuken. 

Een landelijke antraciet keuken staat bekend om gezelligheid en warmte. Een landelijke antraciet keuken creëert u door knoppen of sierlijke handgrepen toe te passen in uw keukenkasten. Voeg daarnaast nog enkele houten en glazen elementen toe in uw keuken. Tot slot kunt u nog enkele landelijke keukenaccessoires toevoegen en uw landelijke keuken is compleet.

Antraciet combineren met andere kleuren/materialen

Grijze tinten zijn al jaren de trend als het aankomt op uw interieur en exterieur. Een keuken in antraciet combineert goed met veel kleuren. Voor een rustige uitstraling is het mogelijk om neutrale tinten met elkaar te combineren. Zodat uw keuken opgaat in het interieur. Wij hebben hieronder enkele ideeën voor u op een rij gezet. 

Antraciet met hout

Een prachtige kleurcombinatie in uw keuken is antraciet, zachtgrijs en de combinatie met houten elementen. Deze kleurencombinatie geeft uw interieur een warme en frisse uitstraling. Plaats houten planken in uw keuken om het geheel in balans te brengen. Of kies bijvoorbeeld voor een antraciet keuken met houten blad. Een simpele basis voor een fantastisch eindresultaat.

Antraciet met zwart

Een keuken in antraciet zwart zorgt voor diepte en contrast. Deze kleurencombinatie zorgt voor een donker, strak geheel in uw antraciet zwarte keuken. Een antraciet zwarte keuken creëert u gemakkelijk door zwarte keuken accessoires te plaatsen of te kiezen voor een zwart keukenblad. Op deze manier bent u gegarandeerd van een chique geheel. 

Antraciet met wit

Door de donkere diepe kleur van een antraciet keuken is het belangrijk om deze te combineren met een lichte kleur, zoals wit. Een antraciet keuken met wit zorgt voor een fris gevoel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wit aanrechtblad in uw antraciet keuken of voor enkele witte keukenelementen. Denk bijvoorbeeld aan een witte koelkast.

 

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Antraciet onderdelen in de keuken

Antracietgrijs geeft een keuken diepte zonder te uitgesproken te zijn. Mocht u nog twijfelen over een keuken geheel in antraciet, dan kunt u er ook voor kiezen om enkele antraciet onderdelen in uw keuken te plaatsen. Om toch wat kleur aan uw keuken toe te voegen is het mogelijk om voor een antraciet keukenblad te gaan. Op deze manier ontstaat er een fris, antraciet design. Natuurlijk is het ook mogelijk om daar nog antraciet keukenkastjes aan toe te voegen om een geheel te creëren. Voor een speels effect kunt u er ook nog voor kiezen om de grepen van keukenkastjes antraciet te kleuren. 

 

Bekijk ook onze andere kleuren

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De...

Lees meer

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Enthousiast geworden over een antraciet keuken?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wilt u meer inspiratie opdoen voor uw antraciet keuken? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine of kom eens langs in een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

 

Home
Terug
Sluiten