Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

pastelkleuren

Pastelkleuren in de keuken

zachte, subtiele uitstraling

Pastelkleuren staan bekend om hun zachte uitstraling en worden steeds vaker gebruikt in de keuken. Deze kleuren zorgen voor een frisse uitstraling en brengen op een subtiele manier meer leven in de ruimte. Met pastelkleuren kunt u bovendien vele kanten op. Hier leest u meer over de mogelijkheden. Laat u inspireren door Nieuwenhuis Keukens.

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Van mintgroen tot zachtroze

Pastelkleuren bieden een groot aantal mogelijkheden voor iedere keuken. De diverse kleuren, zoals lila, mintgroen of beige, zijn eenvoudig te combineren met verschillende materialen en designs. Al deze kleuren brengen rust in de keuken, zodat u tijdens het koken, eten of onder het genot van een kopje koffie of thee geniet van een relaxe sfeer. Zo kunt u bijvoorbeeld pastelkleuren in uw keuken verwerken door de keukenkastjes in de gewenste kleur uit te voeren. Ondanks dat de kleur hierbij meteen sterk naar voren komt, is deze door de zachtheid van de kleur niet te opzichtig. Bovendien kunt u de pasteltinten combineren met natuurlijke materialen, zoals hout of natuursteen, om een bijzonder contrast tussen lieflijk en stoer te creëren.

Pastelkleurige keukenaccessoires

Wilt u graag een hippe pastelkleur in uw keuken verwerken, maar is geheel pastelkleurige keuken iets te veel van het goede? Denk dan eens aan keukenaccessoires, keukenapparatuur of andere, kleinere elementen in een pastelkleur. Hiermee zorgt u voor een subtiele toevoeging aan het design van de keuken en brengt u levendigheid in de ruimte. Wat dacht u van een mintgroene koelkast of een gezellig gekleurde waterkoker? Ook kunt u ervoor kiezen om slechts één wand in de gewenste pastelkleur te verven. Hiermee creëert u direct een andere uitstraling die menig mens zal verrassen.

Bezoek een van onze showrooms

Bent u geïnteresseerd in een pastelkleurige keuken en wilt u graag meer informatie? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms bij u in de buurt. Hier vindt u diverse voorbeeld keukens ter inspiratie. Bovendien staan onze adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ook onze andere kleuren

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De...

Lees meer

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Home
Terug
Sluiten