Witte keukens

Witte keukens

stijlvol en tijdloos

Met de witte keuken zit u altijd goed. De tijdloze kleur biedt talloze mogelijkheden wat betreft de inrichting en het design. Daarnaast is de kleur ook goed te combineren met diverse materialen en andere kleuren. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u een breed assortiment aan mogelijkheden voor uw witte keuken. Bent u benieuwd en wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Wit: ruimtelijk en rustig

De kleur wit is een rustgevende kleur die de ruimte groter doet lijken. Daarom is de witte keuken voor vrijwel iedere ruimte een goede optie. De kleur kunt u op verschillende manieren laten terugkomen in het design van de keuken. Denk hierbij aan de fronten van de keukenkastjes, de achterwand of het aanrechtblad. Deze elementen vormen een groot gedeelte van de keuken en bepalen daarom ook grotendeels de uitstraling. De kleur komt hierdoor direct duidelijk naar voren in het design. Kies bijvoorbeeld voor een marmeren keukenblad voor een luxueuze uitstraling of ga voor een wit betegelde achterwand voor een klassieke look.

Combineer er op los

Een van de grootste voordelen van wit in de keuken is de hoeveelheid combinatiemogelijkheden. Wit is te combineren met diverse materialen, zoals hout, natuursteen of beton. Hout past goed bij een landelijke keuken en zorgt voor een nostalgische uitstraling, terwijl natuursteen en beton goed aansluiten bij de industriële keukentrend. Ook andere kleuren gaan goed samen met wit. Kies bijvoorbeeld voor een pastelkleur voor een zacht, subtiel effect of een felle kleur voor een levendige keuken. Hiermee bepaalt u helemaal zelf met welke keukenstijl u het witte design wilt combineren.

Witte accessoires in de keuken

Wilt u de kleur op een subtiele manier verwerken in de keuken? Denk dan ook eens aan witte accessoires in de keuken. Zo zijn er tegenwoordig bijvoorbeeld witte keukenkranen verkrijgbaar, voor een stijlvolle en subtiele touch. Ook kunt u kiezen voor wit keukenapparatuur op het aanrecht, zoals een broodrooster of waterkoker. Plaats planken aan de muur om hier uw witte accessoires op tentoon te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte bloempotten met heerlijke ruikende kruidenplanten, servies of pannen.

Witte keukens bekijken?

Wilt u inspiratie opdoen en bent u benieuwd wat Nieuwenhuis Keukens te bieden heeft wat betreft witte keukens? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels. Hier kunt u diverse voorbeeld keukens bekijken. Bovendien staan onze keukenadviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen om te vormen naar een passend keukenadvies.

Home
Terug
Sluiten