Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Greeploze witte keuken

Witte keukens

stijlvol en tijdloos

Een witte keuken straalt rust uit en zorgt voor een open sfeer in huis. Geen wonder dat de witte keuken zo populair is! Een witte keuken is veelzijdig en te combineren met elke interieurstijl. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van een witte keuken.

Moderne witte keuken

Een witte keuken is stijlvol, strak en tijdloos. Ideaal voor een modern interieur! Denk bijvoorbeeld aan een hoogglans witte keuken. Een hoogglans witte keuken past bij een moderne stijl, deze straalt luxe uit en zorgt voor extra licht in uw keuken. Door de glanzende fronten laat u de hele keuken stralen. 

Landelijke witte keuken

Een veel voorkomende kleur in een landelijke keuken is wit, deze kleur is namelijk veelzijdig en past bij elk interieur. In een landelijke witte keuken draait alles om een bourgondische sfeer. In deze keuken geniet u van gezelligheid met het hele gezin. In de landelijke keuken zijn vaak natuurlijke materialen te vinden die het bourgondisch gevoel extra naar voren brengen. Het is zeker een aanrader om houten elementen te combineren met de landelijke witte keuken. Denk bijvoorbeeld aan een houten eettafel of leuke planken aan de muur. 

Matte witte keuken

Een matte witte keuken straalt luxe uit en zorgt voor een warme uitstraling. Waar u bij een hoogglans witte keuken bijvoorbeeld vingerafdrukken goed ziet op het werkblad, hebben keukens met een matte afwerking hier geen last van. Daarnaast heeft u ook geen last van schittering. Deze keuken is aan te raden wanneer u veel lichtinval heeft in uw keuken, aangezien de matte witte keuken geen glans heeft. 

Wit combineren met andere kleuren en materialen

Een witte keuken is erg populair, aangezien deze kleur met bijna alle andere kleuren te combineren is. Wij zetten enkele mogelijkheden voor u op een rij!

Denk bijvoorbeeld aan een wit met zwarte keuken. Deze combinatie kan sommige onderdelen in de keuken op een krachtige manier naar voren halen. Denk bijvoorbeeld aan een zwart keukenblad of zwarte balken. Het punt waar zwart en wit elkaar ontmoeten in de keuken trekt gelijk de aandacht. 

Als u een witte keuken iets te eentonig vindt, kunt u altijd een wit grijze keuken overwegen. Door een witte en grijze kleur te combineren ontstaat er een ruimtelijke, open sfeer. Natuurlijk zijn hier ook diverse variaties mogelijk, zoals een witte keuken met een grijs keukenblad of grijze keukenkastjes.

Om de witte keuken wat meer karakter te geven is de combinatie met hout perfect. Door de kleurcombinatie creëert u een moderne uitstraling. Vooral het robuuste geleefde hout leent zich hier perfect voor. Denk bijvoorbeeld aan een houten keukenblad, houten snijplanken en kruidenbakjes. 

Gaat u toch liever voor een wat koelere uitstraling? Dan is een witte keuken met betonlook een aanrader! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een witte keuken met een betonlook blad. Maar enkele betonnen accessoires toevoegen is natuurlijk ook mogelijk, zoals een betonnen plantenbak.

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Witte onderdelen in de keuken

De kleur wit past bij elke stijl en is van alle tijden. Natuurlijk kunt u ook losse witte onderdelen in de keuken toepassen. Wij zetten enkele ideeën voor u op een rij.

Keukenblad

Een wit keukenblad kan bepalend zijn voor de uitstraling van uw keuken. Witte keukens en witte aanrechtbladen zijn erg populair omdat deze een lichte en luchtige look uitstralen. Een wit keukenblad is in diverse materialen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een wit beton aanrechtblad, wat voor een koele sfeer zorgt. 

Keukenkastjes

Om wat meer contrast in uw keuken aan te brengen kunt u kiezen voor witte keukenkastjes. Deze zijn in verschillende designs beschikbaar. Zoals een witte hoogglans keukenkast, die de keuken een chique uitstraling geeft. 

Kookeiland

Heeft u wat meer ruimte in de keuken tot uw beschikking? Dan is een wit kookeiland zeker iets voor u! Om uw keuken echt onderdeel te laten zijn van het huis, kunt u ervoor kiezen om een eiland te plaatsen. Natuurlijk zijn er diverse varianten mogelijk. Een kookeiland in hoogglans wit komt perfect tot zijn recht in een modern interieur, maar u kunt natuurlijk ook voor een gekleurde keuken met een wit kookeiland gaan.

Bekijk ook onze andere kleuren

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De...

Lees meer

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Witte keuken kopen

Zou u graag een witte keuken willen aanschaffen, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met een deskundige adviseur van Nieuwenhuis Keukens of gebruik onze online budgetplanner.

Enthousiast geworden over een witte keuken?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wilt u meer inspiratie opdoen voor uw witte keuken? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine of kom eens langs in een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. 

Home
Terug
Sluiten