Zwarte keukens

Zwarte keukens

stijlvol en chic

Zwarte keukens brengen een exclusieve, stijlvolle uitstraling met zich mee. De kleur zwart is veelzijdig en biedt hierdoor diverse mogelijkheden voor iedere keuken. Bent u benieuwd hoe u de kleur zwart kunt verwerken in het design van uw keuken? Lees dan snel verder en laat u inspireren door de mogelijkheden bij Nieuwenhuis Keukens.

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Zwart: exclusief en luxe

Zwart brengt een chique en exclusieve uitstraling met zich mee, zo ook in de keuken. De stijlvolle kleur zorgt voor een statement in uw keuken en geeft de ruimte ook extra body. Bovendien biedt zwart diverse mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een glanzende of matte uitvoering om het gewenste effect te creëren. Ook kunt u kiezen voor een ton sur ton effect, waarbij u diverse donkere tinten met elkaar combineert voor extra levendigheid in de ruimte. Combineert u zwart liever met een andere kleur of materiaal? Dat is geen enkel probleem, want zwart gaat goed samen met vrijwel iedere kleur en keukenstijl. De kleur zwart zorgt dus voor oneindig veel mogelijkheden, zodat u de keuken geheel afstemt op uw persoonlijke smaak.

De mogelijkheden met zwart

Allereerst kunt u er natuurlijk voor kiezen om de gehele keuken uit te voeren in het zwart. Met deze keuze zorgt u ervoor dat het luxueuze effect van zwart duidelijk naar voren komt. Voor een subtieler effect kunt u er ook voor kiezen om voor slechts bepaalde elementen in een zwarte uitvoering te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stijlvolle zwarte achterwand of zwart aanrechtblad. De zwarte kraan is een opkomende trend en zorgt voor een heus statement in de ruimte. Ook steeds meer keukenapparatuur is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering, evenals diverse keukenaccessoires. Zo kiest u zelf in welke mate u de zwarte kleur wilt laten terugkomen in uw keuken.

Bestel het gratis keukenmagazine

Wilt u meer inspiratie opdoen? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine. Binnen drie werkdagen ontvangt u zestig pagina’s vol met keukeninspiratie bij u op de deurmat. Naast voorbeeldkeukens en inspiratiebeelden leest u in het magazine ook meer over de ervaringen van klanten die u voorgingen.

Home
Terug
Sluiten