Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Rode keukens

Een rode keuken is uniek en een eyecatcher. De warme kleur straalt veel sfeer en warmte uit, precies wat u wilt in de keuken. Een rode keuken past door zijn veelzijdigheid in alle woonstijlen. Bent u benieuwd wat een keuken in de rode kleur voor uw huis kan doen? Bekijk dan het brede assortiment rode keukens van Nieuwenhuis Keukens.

Verschillende kleuren rood

Bij de keuze voor een rode keuken, rijst meteen de vraag: welke kleur rood past bij mijn keuken? Dat ligt vooral aan uw woonstijl! Zo is een keuken in de kleur ossenbloed rood een warme, donkerrode keuken met een romantische tint. Een andere warme kleur is een keuken in het bordeaux rood. Een bordeaux rode keuken is een minder opvallende kleur rood, maar straalt ook warmte en romantiek uit. U kunt ook kiezen voor een felrode keuken, dat is echt een eyecatcher. 

Rode keukens in verschillende stijlen

Een rode keuken past in allerlei woonstijlen. Zo kunt u kiezen voor een rode moderne keuken. Deze is vaak strak en glanzend afgewerkt. Een moderne rode keuken kan ook in het mat afgewerkt worden, dit zorgt voor een opgeruimde, warme uitstraling. Een andere optie is een rode landelijke keuken. Een landelijke keuken in de kleur rood wordt vaak gecombineerd met hout om een authentieke sfeer te creëren.

 

Rood combineren met andere kleuren en materialen

Een rode keuken is uitermate geschikt om te combineren met andere kleuren of materialen. Zo zorgt een rode keuken met zwart voor een stoere, ietwat mysterieuze uitstraling. Er zijn verschillende opties voor een keuken in zwart en rood. U kunt kiezen voor rode keukenkastjes en een zwart keukenblad. Ook met andere kleuren is een rode keuken goed te combineren.

Een keuken met rood en wit krijgt een luchtige uitstraling en past daardoor erg goed in een licht, modern interieur. Wanneer u een opvallende kleur in de keuken wil, maar deze kleur niet wil laten overheersen is een wit rode keuken een ideale tussenweg. Denk eens aan een rode achterwand bij witte keukenkastjes. Zo komt de rode kleur terug in uw witte keuken, zonder dat deze overheerst.

Een rode keuken wordt ook vaak gecombineerd met hout. Dit zorgt voor een landelijke uitstraling en past daardoor perfect in een rustiek interieur. Een rode houten keuken past ook in een industrieel interieur, omdat er verschillende soorten hout gebruikt kunnen worden.

 

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Rode onderdelen in de keuken

Wanneer u rood in de keuken wil verwerken, maar niet wil dat de kleur overheerst, kunt u kiezen voor verschillende rode accessoires in de keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rode keukenkastjes of rode keukenfrontjes. Dit geeft de keuken een opvallende look, zonder dat de kleur domineert. 

Voor een meer opvallende look, kan er gekozen worden voor een rood keukenblad. Een keukenblad kan een eyecatcher zijn in de keuken. Wanneer er een werkblad in het rood wordt geplaatst, zal dat zeker zo zijn. 

Naast rode keukenkastjes of een rood werkblad is het ook mogelijk om een rode muur of rode tegels in de keuken te plaatsen. Heeft u liever de rode kleur wat minder aanwezig in de keuken? Denk dan aan een rode koelkast, rode afzuigkap, rode waterkoker of andere rode keuken accessoires.

 

Bekijk ook onze andere kleuren

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De...

Lees meer

Keuken kleuren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw keuken. De kleuren bepalen namelijk de sfeer van uw keuken en zeggen iets over uw stijl en smaak. Nieuwenhuis keukens vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden van keuken kleuren.

Ontdek mogelijkheden

Wilt u een rode keuken keuken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rode keuken? Laat u dan adviseren door de adviseurs van Nieuwenhuis Keukens en laat u verrassen door de vele opties. Maak een afspraak in de winkel, dan weet u zeker dat de adviseurs genoeg tijd voor u hebben!

 

Home
Terug
Sluiten