Stijlvolle parallel keukens - Nieuwenhuis Keukens
Parallel keuken Nieuwenhuis Keukens

Parallel keukens bij Nieuwenhuis Keukens

Strak en simpel

Een parallel keuken past in het straatje van de rechte keuken. Het verschil is echter dat bij een parallel keuken twee keukenblokken recht tegenover elkaar staan, terwijl het bij een rechte keuken om één keukenblok draait. Heeft u dus meer ruimte voor de keuken? Dan is een parallel keuken wat voor u. Zo profiteert u van extra werk- en opbergruimte en een ultieme keuken beleving. Wilt u zich laten inspireren door verschillende parallel keukens of andere keuken opstellingen? Bestel dan ons gratis keuken magazine die boordevol inspiratie staat. Wilt u uw huis voorzien van deze praktische keukenopstelling en meer te weten komen over een parallel keuken? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden die dit type keuken biedt.

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Strak en simpel van vorm

Doordat een parallel keuken over twee keukenblokken beschikt, is deze keukenopstelling het meest geschikt voor een langwerpige ruimte. De vorm van dit type keuken is strak en simpel, maar met de juiste kleuren, materialen en apparatuur stelt u uw eigen ideale keuken samen. Daarnaast leent dit type keuken zich voor verschillende keukenstijlen.

De voordelen van een parallel keuken

Een parallel keuken wordt niet voor niets praktisch genoemd. Met onderstaande voordelen wordt koken namelijk een stuk prettiger:

- Voldoende opbergruimte 
Twee keukenblokken betekent dubbel zoveel opbergruimte. Wissel brede ladekasten af met kasten die voorzien zijn van planken en u kunt al uw kookgerei netjes opbergen.

- Korte loopafstanden 
In een parallel keuken heeft u alles binnen handbereik. Stap naar links, rechts of draai uzelf om en u vindt waar u naar op zoek bent.

- Verschillende indelingen mogelijk
Een parallel keuken biedt enorm veel mogelijkheden wat betreft de indeling. Zo kunt u ervoor kiezen om één van beide keukenblokken als kastenwand te gebruiken, maar u kunt ook voor extra werkruimte kiezen door beide keukenblokken van een werkblad te voorzien. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft.

Bekijk parallel keukens in 3D

Benieuwd of een parallel keuken een mooie oplossing biedt in uw keukenruimte? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze 3D-ontwerper. Met deze online tool kunt u zelf een keuken samenstellen en ziet u uw droomkeuken direct in 3D. Bovendien is gebruik van de 3D-ontwerper volledig gratis.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten