Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Parallel keuken Nieuwenhuis Keukens

Parallel keukens bij Nieuwenhuis Keukens

Strak en simpel

De parallel keuken is een veelzijdige en efficiënte keukenopstelling. De keuken is op diverse manieren in te delen en in alle keukenstijlen uitvoerbaar. In de parallel keuken staan twee keukenblokken tegenover elkaar. Op deze manier profiteert u van extra werk- en opbergruimte en een ultieme keukenbeleving. Creëer bijvoorbeeld een leuk barelement met een parallel keuken. Wilt u uw huis voorzien van deze praktische keukenopstelling en meer te weten komen over een parallel keuken? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden die dit type keuken biedt.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Geschikt voor kleine, smalle ruimtes

De keuken in parallel opstelling kenmerkt zich door twee losse, rechte keukenelementen die recht tegenover elkaar staan. Om zo efficiënt mogelijk te bewegen in deze ruimte, worden de blokken meestal niet te ver uit elkaar geplaatst. Door de parallel keuken afstand tussen de blokken niet te groot te maken kunt u zo alles snel pakken en vrij bewegen. Wij adviseren om een afstand van maximaal twee meter tussen de keukenblokken te handhaven. Doordat de keukenblokken dicht bij elkaar staan, is deze parallelle keukenopstelling zeer geschikt voor klein en bovenal smalle ruimtes.

Ideaal voor uitgebreid koken

Wist u dat veel professionele chef-koks graag kiezen voor een parallelle keukenopstelling? Dit komt doordat dit type keuken een optimale bewegingsvrijheid creëert en veel werkruimte biedt. Bovendien kunt u met meerdere personen tegelijk eten bereiden. Wanneer u houdt van koken samen met uw partner is dit de ideale keuken. Wanneer u voor de parallel keuken kiest raden wij u aan om de kookplaat en de spoelbak in hetzelfde keukenblok te plaatsen. Hierdoor worden vlekken op de grond voorkomen.  

 

Veel opbergruimte

Een parallelle keukenopstelling beschikt over veel opbergruimte in de verschillende kasten en lades. U kunt verschillende kanten op met de parallelle keuken. Wanneer u de hoogte in gaat met kasten kunt u veel opbergruimte creëren. Wanneer u kiest voor twee keukenblokken met werkblad geniet u ook nog eens van extra werkruimte. Dat is wel zo handig wanneer u heerlijk uitgebreid wilt koken. Wissel brede ladekasten af met kasten die voorzien zijn van planken en u kunt al uw kookgerei netjes opbergen.

Alle keukenstijlen zijn mogelijk

De parallel keuken beperkt zich niet tot één of twee keukenstijlen. Zo heeft u naast de ruime keuze qua indelingen ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende keukenstijlen. Of u nu voor een design, klassieke, moderne of landelijke uitstraling wilt gaan, de parallel keuken is verkrijgbaar in alle stijlen. U kiest volledig naar uw wens hoe de keuken eruit komt te zien.

Bekijk de keukens in 3D en kom langs

Benieuwd of een parallel keuken in uw ruimte past? Maak dan vrijblijvend een ontwerp met onze 3D-ontwerper. Met deze online tool kunt u volledig naar uw wens een keuken samenstellen en zo ziet u direct hoe uw droomkeuken eruit komt te zien. Wilt u ter inspiratie zien hoe de keukens eruitzien? Kom dan langs in een van onze vestigingen en bekijk de diverse keukens met eigen ogen. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken.

 

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten