Keukenblok voor kleine ruimtes - Nieuwenhuis Keukens
Keukenblok Nieuwenhuis Keukens

Keukenblokken bij Nieuwenhuis Keukens

met minimale ruimte toch een keuken

Met een keukenblok bespaart u ruimte. Heeft u een minimale keukenruimte en wilt u toch de mogelijkheid hebben om een aanrecht met keukenkastjes te plaatsen, dan is dit een perfecte optie. Keukenblokken zijn klein en bestaan vaak uit twee of drie keukenkastjes onder het aanrechtblad. Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u de keus uit verschillende soorten stijlen, zodat het keukenblok aansluit bij uw wensen. Lees verder over de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een keukenblok.

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Keukenblok op maat

Een keukenblok kun je bij Nieuwenhuis Keukens krijgen in verschillende afmetingen en stijlen. Hierdoor is voor elke leefsituatie een passend antwoord te vinden voor het plaatsen van een keuken. Wanneer u enkel en alleen een keukenblok wilt plaatsen, dan adviseren wij wel om deze zo groot mogelijk te maken. Hoe groter het blok, hoe meer plezier u uiteindelijk heeft bij het koken. Misschien vindt u het niet handig als uw keuken veel ruimte in beslag neemt in een kleine ruimte, maar dit kan juist ook heel praktisch zijn. Keukenkastjes kunnen namelijk ook dienen als handige opbergruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opbergen van wasmiddelen, tassen, hobby spullen, oude doeken enzovoorts.

Het gebruik van een keukenblok

Een keukenblok kan aangeschaft worden en dienen als keuken, maar steeds vaker wordt een keukenblok ook aangeschaft voor bijvoorbeeld een bijkeuken. Deze moet dan klein, maar toch praktisch zijn. Het gaat dan niet meer om het opbergen van keukenspullen, maar bijvoorbeeld wasmiddelen of sportspullen. Vaak wordt dit dan ook gebruikt voor het uitwassen van bijvoorbeeld vieze kleding of het schoonmaken van schoenen. Zo is zelfs een keukenblok in uw bijkeuken een hele handige en praktische oplossing voor het opbergen van uw spullen en het eventueel schoonmaken ervan.

Inspiratie voor uw keukenblok

Bij het kiezen van een keukenblok heeft u net zoals bij een volledige keukenindeling de keus uit verschillende materialen en diktes voor het aanrecht, maar ook keus uit verschillende stijlen voor uw keukenkastjes. Of u nu meer van een landelijke of strakke stijl houdt, bij Nieuwenhuis Keukens kunt u de stijl van uw keukenblok helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen. De prijs hiervan hangt af van de materialen die u voor het aanrecht en de keukenkastjes kiest. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag zelf aan de slag gaan met het ontwerp? Probeer dan onze 3D keukenplanner. Hiermee kunt u heel gemakkelijk uw ideeën in beeld brengen en van alles uitproberen. Bovendien is het gebruik van onze 3D keukenplanner volledig gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten