Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Siematic Urban

Keukenblokken bij Nieuwenhuis Keukens

Extra opbergruimte of een compactere keuken

Met een keukenblok bespaart u ruimte. Heeft u een minimale keukenruimte en wilt u toch de mogelijkheid hebben om een aanrecht met keukenkastjes te plaatsen? Dan zijn keukenblokken de perfectie optie. Keukenblokken zijn klein en bestaan vaak uit twee of drie keukenkastjes onder het aanrechtblad. Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u de keus uit verschillende soorten stijlen, zodat het keukenblok aansluit bij uw wensen. Lees verder over de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een keukenblok.

Basis-keukenapparatuur

Een keukenblok is functioneel ingericht zodat u alle basis-keukenapparatuur niet hoeft te missen. In het aanrecht is een spoelbak en fornuis verwerkt en u heeft ook nog aanrecht over om uw eten op voor te bereiden. Ook is het slim om voor combinatie apparatuur te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een combimagnetron of een koelvriescombinatie. Deze zijn makkelijk te verwerken in de wand van het keukenblok. Als al deze apparatuur geplaatst is heeft u nog voldoende opbergruimte over door het praktisch ingerichte keukenblok. De onder- en bovenkastjes bieden genoeg opslag voor al uw keukengerei, pannen en servies. Ook is het mogelijk om in de onderkasten een vaatwasser in te bouwen.

Bepaal zelf hoeveel u nodig heeft

Een keukenblok kunt u bij Nieuwenhuis Keukens in verschillende afmetingen en stijlen krijgen. Hierdoor is voor elke leefsituatie een passend antwoord te vinden voor het plaatsen van een keuken. Wanneer u enkel en alleen een standaard keukenblok wilt plaatsen, dan adviseren wij wel om deze zo groot mogelijk te maken. Hoe groter het blok, hoe meer plezier u uiteindelijk heeft bij het koken. Misschien vindt u het niet handig als uw keuken veel ruimte in beslag neemt in een kleine ruimte, kies dan voor een klein keukenblok. Een keukenblok van 120 centimeter is al voldoende om te genieten van een hoge functionaliteit. Het grote voordeel van een keukenblok is dat het vaak een goedkope optie is. Voor een goedkoop keukenblok betaalt u aanzienlijk minder dan een volwaardige hoekkeuken met kookeiland.

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een aantal keukenblokken

-       Een maatje groter, en een stukje chiquer: de Nieuwenhuis Selekt Witte Klassieker met zijn Italiaanse design. Ook hier zien we dat alle ruimte optimaal benut is. In het keukenblok is verschillende apparatuur ingebouwd, waaronder een koelkast, vaatwasser, combimagnetron en inductiekookplaat.

-       Ook hoeft u niet van het idee van een kookeiland af te stappen. In de Nieuwenhuis Selekt Honburg eilandkeuken zien we een klein, los keukenblok waar een spoelbak in is verwerkt. Zo heeft u toch een stijlvol kookeiland, zonder te veel ruimte in te nemen.

 

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten