Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Tijdloze keukens

Een tijdloze keuken zorgt voor jarenlang plezier en bevat daarom veel vormen en materialen die door de jaren heen nog steeds gebruikt worden. Een nieuwe keuken koopt u namelijk niet voor even, maar vaak voor het leven. Hoe zorgt u ervoor dat uw keuken ook jaren later nog steeds aan uw smaak en wensen voldoet? Dat kunt u realiseren met een tijdloze keuken.

Op een tijdloze keuken raakt u niet zomaar uitgekeken. Deze keuken heeft een eenvoudig design met neutraal kleurgebruik waardoor de keuken in iedere woonstijl past. Bent u benieuwd naar een keuken voor nu én de verre toekomst? Nieuwenhuis Keukens inspireert u graag!
 

 

De voordelen van een tijdloze keuken

U geniet met een tijdloze keuken niet alleen van jarenlang plezier, maar u heeft ook diverse mogelijkheden voor het ontwerp van uw tijdloze design. Een voordeel van een tijdloos design is dat de neutrale kleuren perfect gecombineerd kunnen worden met diverse elementen in de keuken. Daarom is er ook genoeg ruimte om met leuke accessoires te experimenteren. Op deze manier behoudt u toch de neutrale sfeer met een trendy randje. Een ander voordeel van de tijdloze keuken is dat u er niet zomaar op uitgekeken bent. Een tijdloze keuken is in de toekomst nog steeds hip, waardoor deze keuken al snel minder oud lijkt dan de keuken daadwerkelijk is. Als u eindeloos wilt koken, eten en genieten dan is de tijdloze keuken een perfecte keuze.  

Kleurgebruik in de tijdloze keuken 

De kleurafstemming is doorslaggevend in een tijdloze keuken. Over het algemeen wordt in een tijdloos ontwerp met name gekozen voor neutraal kleurgebruik. Een witte tijdloze keuken is dan ook een frisse, veelzijdige keuze en past in iedere keukenstijl. Tevens biedt een grijze tijdloze keuken ook een neutrale uitstraling. Beide kleuren bieden diverse mogelijkheden voor combinaties met andere kleuren. Door neutrale kleuren bijvoorbeeld te combineren met uitdagende elementen als hippe handvaten en een natuurstenen of houten werkblad geeft u eenvoudig uw eigen draai aan een tijdloze keuken. Bovendien kunt u in de toekomst snel en simpel spelen met elementen wanneer u toe bent aan iets nieuws.

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen


Tijdloze keukenopstellingen

Een tijdloze keuken komt vaak tot stand door te kiezen voor strakke lijnen en rechte hoeken, zodat uw keuken één geheel vormt. De ideale opstellingen zijn dan ook de rechte tijdloze keuken en de tijdloze hoekkeuken. Om jarenlang te genieten met de familie kunt u ook kiezen voor een tijdloze eilandkeuken. Een kookeiland past in vrijwel iedere keukenstijl en heeft een luxueus en ruimtelijk karakter. Deze opstelling is ideaal wanneer u gezellig samen wilt dineren en kokkerellen. 

Moderne apparatuur

U heeft de keuze om uw tijdloze keuken compleet uit te rusten met moderne apparatuur. Omdat u jarenlang wilt genieten van deze keuken, kunt u extra investeren in luxe en tijdloze apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een stoomoven, een heetwaterkraan of een inbouw koffiezetapparaat. Kortom, u heeft diverse mogelijkheden om uw tijdloze keuken te voorzien van moderne materialen en technieken voor jarenlang kookplezier. 

 

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

 

Tijdloze keukens op maat

Voor wie graag eindeloos wil genieten van een keuken, is een tijdloze keuken een prima uitkomst. Nieuwenhuis Keukens helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale tijdloze keuken. Op deze manier kunt u zonder problemen een eenvoudig, tijdloos en functioneel keukenontwerp op maat laten maken.  

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Nieuwenhuis Keukens

Tegenwoordig spelen keukens een doorslaggevende rol in het dagelijks leven. Bent u benieuwd geworden naar de keuken van de toekomst? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Nieuwenhuis Keukens. Wilt u vanuit huis nog meer inspiratie opdoen voor uw tijdloze keuken? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine. Deze staat boordevol keukentips, de laatste trends en talloze voorbeelden van keukenopstellingen en -stijlen!

 

Home
Terug
Sluiten