Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Rechte Keukens Nieuwenhuis

Rechte keuken

Rechte keukens zijn praktisch, nemen weinig ruimte in beslag en u kunt er toch veel in opbergen. Wanneer u beschikt over een kleine woning is een rechte keuken ideaal, de keuken neemt maar een wand in beslag en toch kunt u genieten van voldoende opbergruimte. Ook met een grotere woning is een rechte keuken praktisch wanneer u liever niet te veel ruimte opoffert aan een keuken. Wilt u een rechte keuken kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van rechte keukens? Lees dan verder voor onze tips en adviezen.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

De mogelijkheden voor elk interieur

Een rechte keuken neemt slechts een wand van de woning in beslag en past daardoor in vrijwel iedere ruimte. Beschikt u over een kleine woning? Dan is een keuken in een rechte opstelling de ideale oplossing voor u. Met een rechte keuken heeft u veel opbergruimte, zonder dat de keuken veel ruimte in beslag neemt. Een rechte keuken van 3 meter is dan wel compact, maar in een rechte keuken met een kastenwand daarboven kunt u meer kwijt dan u verwacht. Een rechte keuken zonder bovenkastjes behoort ook tot de mogelijkheden. Dit geeft een strakke uitstraling, maar het is dan wel van belang om na te denken over de beschikbare opbergruimte. Wanneer u kiest voor een rechte keuken zonder bovenkastjes, is een lange, rechte keuken een slimme keuze. In een rechte keuken van 4 meter kunt u toch veel spullen kwijt, zonder bovenkastjes te gebruiken. Mocht u genoeg beschikbare ruimte hebben en liever gaan voor een grotere keuken, dan is een rechte keuken van 5 meter wellicht wat voor u.

Verschillende stijlen

Wanneer u een rechte keuken wilt kopen, is het belangrijk om na te denken over welke stijl bij u past. Houdt u van een rustige uitstraling in de keuken met elegante designs? Dan past een landelijke rechte keuken bij u. Een landelijke keuken beschikt over natuurlijk materiaal zoals beton, hout en steen. Daarnaast kenmerkt de landelijke rechte keuken zich door de sierlijke en ronde vormen. Gaat u liever voor een keuken met een stoerdere uitstraling? Kijk dan eens naar rechte keukens met een industriële stijl. Deze stijl kenmerkt zich voornamelijk door het gebruik van robuuste, natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Een moderne rechte keuken beschikt daarentegen voornamelijk over een recht design met hoekige vormen en een gladde afwerking. Een moderne rechte keuken heeft een chique uitstraling en oogt rustig, deze keuken beschikt dan ook over minder details.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u er nog niet helemaal over uit welke rechte keuken bij u past? Kom dan langs bij een van onze showrooms. Wilt u liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van de adviseurs van Nieuwenhuis Keukens. Zij nemen uitgebreid de tijd en adviseren u op basis van uw wensen.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten