Rechte keukens voor elk budget en vertrek
Rechte keukens Nieuwenhuis

Rechten keukens bij Nieuwenhuis Keukens

Eenvoudig en stijlvol

Ook in een knus huis kunt u al uw keukenwensen vervullen. Dankzij rechte keukens hoeft u niet met minder genoegen te nemen, maar kunt u al uw voorkeuren en eisen op kookgebied eenvoudig en stijlvol gestalte geven. Smalle ruimtes vormen niet langer een belemmering want door de grote variatie in afmeting en stijl past een rechte keuken probleemloos in elk vertrek. In het gratis keukenmagazine van Nieuwenhuis Keukens vindt u naast voorbeelden van rechte keukens ook inspiratie voor andere keukenopstellingen. Wilt u snel meer weten over de voordelen van een rechte keuken? Lees dan hier verder.

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een populair begrip

Rechte keukens zijn veruit de meest bekende keukenopstellingen in Nederlandse huishoudens. Doordat het kookvertrek slechts één wand of muur in beslag neemt, kan een rechte keuken in vrijwel elk vertrek geplaatst worden zonder dat de bewegingsvrijheid in het geding komt. Net zo volledig, gebruiksvriendelijk en compleet als andere keukenconcepten; met ruim voldoende plek voor al uw keukenapparatuur. Een slimme kastindeling maakt dat deze keukenstijl verrassend veel opbergruimte biedt. Een groots keukenbestaan, voor een klein bedrag maakt samen een smakelijk totaalplaatje.

Wie niet groot is, moet slim zijn

Om het maximale uit een relatief kleine of smalle ruimte te halen, is het verstandig om op voorhand een duidelijk beeld van de gewenste keukenindeling te schetsen. Denk bijvoorbeeld aan de keukenapparatuur die absoluut niet in uw nieuwe kookopstelling mag ontbreken. Een ander belangrijk punt is opbergruimte. Rechte keukens mogen dan wel iets kleiner zijn; maar wie niet groot is, moet slim zijn. En daar komen de handige kast- en opbergsystemen om de hoek kijken. De muur leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor hoge keukenkasten, terwijl u door het ophangen van pannen meer kastruimte overhoudt voor ander keukengerei. Accessoires als kruidenrekjes, messenmagneten en slimme kastsystemen als het SieMatic Multimatic-systeem zorgen voor een geordend en effectief keukenbestaan.

Rechte keukens: degelijk en doelgericht

Rechte keukens zijn - zoals de naam doet vermoeden - de snelste en meest doelmatige oplossing voor alle kook- en keukenwensen. Beschikt u over voldoende plek voor een ruimere keukenopstelling? Werp dan eens een blik op de uitgebreide keukencollectie van Nieuwenhuis Keukens. Zo zijn er de moderne, scherp geprijste hoekkeukens van Selekt Keukens, maar ook de riante designkeukens met kookeiland van SieMatic. Wilt u zien hoe een rechte keuken in uw woning eruit ziet? Gebruik dan eens onze 3D-keukenplanner. Met deze gratis tool krijgt u snel een beeld van mogelijkheden omtrent rechte keukens, speciaal afgestemd op uw ruimte.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten