Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Betonlook keukens

Een betonlook keuken is niet alleen mooi, maar heeft tevens ook verschillende functionele eigenschappen die zeker van pas komen in uw keuken. De betonlook keuken heeft een stoere en robuuste uitstraling en lijkt sprekend op een echte betonnen keuken. Met de betonlook keuken, oftewel beton ciré keuken bent u verzekerd van een unieke uitstraling. Daarnaast is de betonlook keuken ook goed te combineren met andere kleuren en materialen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een betonlook keuken? Nieuwenhuis Keukens inspireert u graag! 

Betonnen onderdelen in de keuken

Wilt u de keuken niet geheel voorzien van een betonlook dan is het natuurlijk ook mogelijk om diverse onderdelen in de keuken te integreren. Wij zetten enkele mogelijkheden op een rij. 

Betonnen of betonlook keukenblad

Denk bijvoorbeeld aan een betonnen aanrechtblad of een betonlook aanrechtblad. Deze keukenbladen hebben dezelfde uitstraling, alleen zijn ze van ander materiaal gemaakt. Een betonlook keukenblad is hygiënisch, stootvast en redelijk vlekbestendig. Daarentegen is een echt keukenblad van beton dicht en slijtvast maar niet geheel waterdicht, niet vlekbestendig en breekbaar. Dat zijn belangrijke punten om over na te denken in uw nieuwe keuken. Gelukkig is een betonlook keukenblad een relatief goedkoop alternatief en ervaart u evenveel plezier als van een beton keukenblad. 

Betonnen of betonlook keukenkastjes

Ook is het mogelijk om keukenkastjes of keukenfrontjes te voorzien van beton of van een betonlook. De grijze tint van en stoere uitstraling van de keukenkastjes creëren een eigentijdse uitstraling. 

Betonnen of betonlook spoelbak

Daarnaast is de betonnen spoelbak ook ontzettend populair. Omdat beton gegoten wordt, kunt u diverse kanten op wat betreft de afmetingen en de vorm. U kunt daarom gemakkelijk een spoelbak integreren in het keukenblad. Tevens behoort een betonlook spoelbak ook tot de mogelijkheden. Een betonlook spoelbak vergt minder onderhoud dan een betonnen spoelbak en is daarnaast kras- en slijtbestendig en vloeistofdicht. 

Betonnen of betonlook kookeiland

Tot slot kunt u ervoor kiezen om een beton of betonlook kookeiland aan uw keuken toe te voegen. Dit zorgt voor een gezellig en open karakter. Een populaire combinatie is een beton of betonlook eiland met houten kasten of een houten vloer. Op deze manier creëert u een sfeervol geheel.   

 

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

 

Andere kleuren en materialen combineren met beton
 

Zwart met beton

Een zwarte keuken straalt luxe en authenticiteit uit en is daarnaast tijdloos. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met andere natuurlijke materialen zoals beton. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte keuken met een betonlook blad. Dit element staat stoer, is gewaagd en maakt van de keuken een stijlvol geheel. 

Wit met beton 

Combineer een witte keuken met een betonlook blad. Waar de grijze kleur van beton  staat voor warmte, sfeer en luxe, heeft de witte keuken een tijdloos en fris karakter. Combineer deze twee met elkaar en u heeft alle eigenschappen die u in een keuken wenst.

Beton met hout 

De koele uitstraling van beton is een prachtige combinatie in de keuken met de warme sferen van hout. Denk bijvoorbeeld aan een houten keuken met een betonlook keukenblad. Mocht u een robuuste uitstraling willen creëren dan is deze combinatie perfect.  

 

 

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

 

Benieuwd geworden naar een betonlook keuken? 

Bent u benieuwd geworden naar de diverse mogelijkheden van beton of betonlook keukens en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Nieuwenhuis Keukens. Zou u graag vanuit huis meer inspiratie willen opdoen voor uw ideale keuken?  Bestel dan het gratis keukenmagazine van Nieuwenhuis Keukens. Hierin staan diverse betonlook keukens in uiteenlopende stijlen en daarnaast volop keuken inspiratie voor uw ideale betonlook keuken. 

 

Home
Terug
Sluiten