Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Koelkasten bij Nieuwenhuis keukens

keuze uit een ruim assortiment koelkasten van diverse merken

De koelkast zorgt ervoor dat uw ingrediënten langer vers blijven. Door verse producten op de juiste temperatuur te bewaren geniet u altijd van een smaakvolle maaltijd. Bovendien blijven de voedingsmiddelen beter behouden als u de producten op de juiste temperatuur bewaart. Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u de keuze uit een ruim assortiment koelkasten van diverse merken. Wilt u meer weten over het aanbod? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De verschillende merken

Het aanbod van Nieuwenhuis Keukens bestaat uit diverse A-merken. Zo heeft u de keuze uit koelkasten van onder andere de merken Smeg, Bauknecht en Siemens. Stuk voor stuk leveren deze gerenommeerde merken keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste aankoop. De koelkasten zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor een optimale functionaliteit. Daarnaast mogen de koelkasten ook gezien worden. Het interieur van uw keuken maakt u compleet met een koelkast van een van deze A-merken.

Koel-vriescombinaties

Wilt u ruimte besparen in de keuken? Kies dan voor een handige koel-vriescombinatie. Deze koelkasten bevatten een handig ingebouwd vriesvak, waardoor u ook uw bevroren producten op de juiste temperatuur bewaart. Bovendien heeft u zo altijd alles snel bij de hand in uw keuken. Vaak biedt het vriesvak precies genoeg ruimte voor de belangrijkste ingrediënten. Restjes, brood of diepvriespizza’s passen hier perfect in. Wilt u liever een aparte vriezer? Bekijk dan ook eens het assortiment vriezers van Nieuwenhuis Keukens.

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast en wilt u de mogelijkheden op uw gemak met elkaar vergelijken? Breng dan een bezoek aan een van de vestigingen van Nieuwenhuis Keukens en bewonder het uitgebreide assortiment. Hier vergelijkt u verschillende merken en functionaliteiten met elkaar. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Nieuwenhuis Keukens

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar...

Lees meer

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Home
Terug
Sluiten