Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

ATAG oven

Combimagnetrons bij Nieuwenhuis Keukens

Het beste van beide werelden

Een (combi)magnetron is onmisbaar in iedere keuken. Het keukenapparaat gaat al een tijdje mee in de keuken en is dan ook een blijvertje. De magnetron is handig om bijvoorbeeld uw diepvriesmaaltijden mee op te warmen na een drukke dag. Ideaal wanneer u geen tijd heeft om een gerecht te koken. Wanneer u meer uit uw magnetron wilt halen, is er nu ook de combimagnetron. Bij Nieuwenhuis Keukens geniet u van een breed assortiment magnetrons en combimagnetrons. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden van een (combi)magnetron.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Alleen de beste merken

Bij Nieuwenhuis Keukens kunt u kiezen uit een grote collectie (combi)magnetrons bestaande uit alleen de beste merken zoals Miele, Whirlpool en Siemens. Ook Bauknecht, ATAG, AEG en Smeg hebben prachtige modellen voor uw keuken. Alle (combi)magnetrons zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben allemaal een unieke uiterlijk. Dankzij het grote aanbod kunt u de magnetron volledig afstemmen op uw kookgedrag.

Heerlijke gerechten van kwaliteit

Met een (combi)magnetron bereidt u de heerlijkste gerechten. Een magnetron is ideaal wanneer u al in het bezit bent van een oven, voor het snel ontdooien en verwamen van uw maaltijden. Het opwarmen van maaltijden is in een handomdraai gebeurd, zodat u gauw kunt genieten van uw gerecht. Wanneer u kiest voor een combimagnetron heeft u een magnetron voorzien van de talloze extra mogelijkheden van een oven. De combimagnetron warmt niet alleen sneller maaltijden op dan een reguliere magnetron, maar zorgt ook voor een knapperig laagje op uw ovenschotel. Ideaal wanneer de ruimte in uw keuken beperkt is en u graag geniet van de mogelijkheden van zowel een oven als een magnetron!

Kom langs in onze winkel

Bent u geïnteresseerd in een (combi)magnetron van een hoogstaand merk? Breng dan een bezoek in een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Home
Terug
Sluiten