Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

csm_nieuwe-keuken-keukenapparatuur-atag-slide-1-2_7e99971061.jpg

Vaatwasser bij Nieuwenhuis Keuken

Elke keer een schone vaat

Vaatwassers nemen u dagelijks werk uit handen en besparen u daarmee veel tijd. Met de innovatieve vaatwassers van tegenwoordig heeft u weinig omkijken meer naar uw vaat. Plaats de vaat eenvoudig in het apparaat; het grondig spoelen, reinigen en drogen gaat vanzelf. Vaatwassers vindt u bij Nieuwenhuis in diverse modellen van gerenommeerde merken. Zoekt u een nieuwe vaatwasser of een vervanger voor uw huidige? Nieuwenhuis Keukens vertelt u meer over de merken uit het aanbod en de eindeloze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De merken uit het aanbod

Op zoek naar een vaatwasser van hoogstaande kwaliteit, voorzien van de nieuwste technologieën? Dan bent u bij Nieuwenhuis Keukens aan het juiste adres. Ontdek A-merken als Miele, Siemens, AEG, Bauknecht, ATAG en Whirlpool. Vaatwassers van deze gerenommeerde merken blinken uit in kwaliteit, design en innovatie. De apparaten werken aan de hand van een geruisloze en energiezuinige reiniging. Tegelijkertijd zorgen ze voor een stralend schone en perfect gedroogde vaat.

Laat uw vaatwasser het werk doen

Moderne vaatwassers zijn voorzien van diverse innovatieve technologieën en hebben een doordacht, gebruiksvriendelijk design. Dat optimaliseert uw gebruikservaring. Eén van die innovaties is bijvoorbeeld de beladingssensor. Deze meet exact hoeveel water en energie er nodig is om de vaat stralend schoon te krijgen, waardoor er nooit te veel wordt gebruikt. Ook op het gebied van drogen zijn er slimme technologieën, zoals het Zeolith®-systeem. Het mineraal Zeoliet absorbeert vocht en staat warmte af. Kleine etensrestjes wegschrobben of de vaat nadrogen is verleden tijd. Uw stralend schone en droge vaat is direct weer klaar voor gebruik.

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u benieuwd naar alle vaatwassers uit ons assortiment? Bezoek dan een van onze showrooms bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Nieuwenhuis Keukens

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar...

Lees meer

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Home
Terug
Sluiten