Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Fornuis ATAG

Kookplaten bij Nieuwenhuis Keukens

Voor elke wens een kookplaat

Een goede kookplaat sluit aan bij uw kookstijl en smaak. Tegenwoordig zijn er dan ook vele soorten kookplaten waar u uit kunt kiezen. Iedere kookplaat werkt niet alleen anders, maar geeft ook een andere uitstraling aan uw keuken. Denk dus goed na over welke stijl u in uw keuken wilt integreren. Bij Nieuwenhuis Keukens zetten we de verschillende kookplaten op een rijtje voor u, zodat u straks een weloverwogen keuze maakt als u overgaat op kopen.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Gaskookplaat

Koken op gas doen we al jaren, en hoewel steeds meer mensen overgaan op inductie, zitten er veel voordelen aan een gaskookplaat. Allereerst sluit u deze gewoon aan op de gasleiding en regelt u de gas- en warmtetoevoer zeer nauwkeurig. Daarnaast zijn gaskookplaten meestal goedkoop in de aanschaf en verbruiken ze weinig gas. De gaspitjes komen in verschillende groottes, zodat u zowel grote als kleine pannen erop kunt zetten. Bovendien heeft u geen speciale pannen nodig voor een gaskookplaat. Gaskookplaten zijn opvallend dankzij de gasdragers die erop liggen. Ze passen vooral goed bij een keuken met een landelijk of industrieel design.

Inductiekookplaat

In veel keukens komt u hem tegenwoordig vaak tegen: de inductiekookplaat. En dat is met een reden, want aan deze elektrische kookplaat zitten veel voordelen. De inductiekookplaat straalt design uit. Hij heeft een strak uiterlijk en u bedient hem door middel van een touchscreen. Zodra u een pan op de pit zet, warmt deze direct op. Bovendien wordt enkel het deel van het hitteveld dat in gebruik genomen wordt, opgewarmd. Zo verbruikt u geen extra hitte. Daarnaast koelt de pit van een inductiekookplaat snel af na de kookbeurt. Ook wordt de pan nog een tijdje doorgewarmd nadat u de kookplaat uitgezet heeft. Let op: niet alle pannen zijn geschikt voor een inductiekookplaat dus houd hier rekening mee. Tot slot is een inductiekookplaat erg makkelijk schoon te houden dankzij het platte oppervlak.

Keramische kookplaat

Een keramische kookplaat lijkt op een inductiekookplaat, maar is toch net even anders. Voor een voordelige prijs heeft u al snel een mooie keramische kookplaat. Wanneer u de pit aanzet, kleurt deze rood. Hij heeft even de tijd nodig om op te warmen. Als u graag kookt met grote braadpannen of een hapjespan, dan is een keramische kookplaat met uitbreidbare kookzones een uitstekende keuze. Deze langwerpige zones maken genoeg ruimte om uw grote pannen op te warmen. Een groot voordeel aan de keramische kookplaat is dat u geen speciale pannen hoeft aan te schaffen. Tot slot heeft een keramische kookplaat, net als een inductiekookplaat, een strak design en is hij makkelijk schoon te houden.

Kom langs in onze winkel

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe kookplaat maar wilt u meer weten? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels en bekijk de verschillende kookplaten van dichtbij. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Nieuwenhuis Keukens

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar...

Lees meer

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Home
Terug
Sluiten