Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Koffiemachine Nieuwenhuis Keukens

Koffiemachines bij Nieuwenhuis Keukens

Elke keer een lekker kop koffie

Met de koffiemachines van Nieuwenhuis Keukens ze u snel koffie met kwaliteit zetten voor meerdere personen of kiest u voor een persoonlijke koffiebeleving. Waar u ook naar op zoek bent: met een van de koffiemachines van Nieuwenhuis Keukens geniet u altijd van de heerlijke verse koffie zoals een echte barista hem zou maken. Bent u nog op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Lees dan verder en bekijk direct het assortiment in de webshop van Nieuwenhuis Keukens.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Koffie met kwaliteit

Wanneer u koffie wilt drinken dan wilt u natuurlijk niets liever dan een goede kop koffie die perfect past bij uw smaak. Daarvoor is de juiste bereiding beslissend. De koffiemachines van Nieuwenhuis Keukens zijn daarom perfect voor bijvoorbeeld het malen van koffiebonen. Hierdoor zet u eenvoudig een heerlijke verse kop koffie zetten. Met de eenvoudige bediening op het display kiest u met een paar tikken het gewenste drankje. Op deze manier bereidt u eenvoudig en snel een lekker warme kwaliteitskoffie.

De koffiemachines van Nieuwenhuis Keukens

In het assortiment van Nieuwenhuis Keukens kunt u kiezen uit inbouw of vrijstaande koffiemachines. Beide hebben voordelen. Wanneer u kiest voor een inbouw koffiemachine dan houdt u meer ruimte over op het aanrecht en wordt het apparaat opgenomen in het geheel van de keuken. Een vrijstaande koffiemachine wordt vaak geplaatst op het aanrecht, maar is wel verplaatsbaar in tegenstelling tot een inbouw koffiemachine. Bent u van plan om in de toekomst uw keuken te gaan verbouwen of te gaan verhuizen? Dan is het praktischer om een vrijstaand apparaat aan te schaffen. Voor welk model u ook kiest: met een koffiemachine van Nieuwenhuis Keukens heeft u altijd koffie met kwaliteit.

Bezoek onze keukenshowroom

Wilt u graag de verschillende apparaten met elkaar vergelijken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de koffiemachines? Breng dan een bezoek aan een van de keukenshowrooms van Nieuwenhuis Keukens. In de keukenwinkel kunt u het assortiment bewonderen en de verschillende functionaliteiten en merken van de koffiemachines met elkaar vergelijken. Onze professionele adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u van passend advies te voorzien.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Nieuwenhuis Keukens

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar...

Lees meer

Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken.

Home
Terug
Sluiten