Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Quooker Kranen

Quooker apparatuur

revolutionair en innovatief

Het merk Quooker is de marktleider op het gebied van kokendwaterkranen. Met een Quooker kraan tapt u niet alleen koud en heet water, maar ook kokend water. Wilt u extra luxe? Voeg dan aan de Quooker bruisend en gefilterd water toe. Kortom, kiest u voor een Quooker kraan, dan kiest u voor luxe en kwaliteit. Benieuwd wat dit innovatieve merk allemaal te bieden heeft? Ontdek het bij Nieuwenhuis Keukens.

De voordelen van Quooker

Het merk Quooker brengt optimaal kookgemak naar de keuken. Met de Quooker kraan tapt u direct kokend heet water, waardoor het bereiden van maaltijden extra snel gaat. Denk bijvoorbeeld aan het koken van pasta of het zetten van een kopje thee. Het water hoeft u hierdoor niet eerst op te warmen in een pannetje of waterkoker. Vooral wanneer u weinig tijd heeft is dit een aangename optie. Tap eenvoudig de gewenste hoeveelheid water en geniet direct van bijvoorbeeld uw kopje thee. Ook biedt het merk Quooker 5-in-1 kranen welke naast kokend heet, warm en koud ook gefilterd en bruisend water geven.

Het assortiment Quooker kranen

Quooker biedt kokendwaterkranen met verschillende functies en designs. Zo biedt de 3-in-1 Quooker Fusion kraan warm, koud en kokend heet water. De 5-in-1 Quooker Cube kraan biedt ook gefilterd en bruisend water. De Quooker Flex beschikt over een flexibele uittrekslang. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je de vaat doet en pannen wilt schoonspoelen. De Quooker kranen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een ronde (Round) of rechthoekige (Square) uitloop en heeft u de keuze uit een chromen, rvs, gouden, messing en zwarte Quooker. Naast een Quooker kraan kunt u ook kiezen voor een Quooker zeeppomp.

De verschillen in Quooker reservoirs

Wanneer u een Quooker kraan aanschaft, dient u een keuze te maken uit diverse reservoirs. Het PRO3-VAQ reservoir biedt direct kokend water. Het COMBI reservoir biedt naast kokend water ook warm water. Dit is uitermate geschikt wanneer u enkel beschikt over een koudwaterleiding. Heeft u wel een warmwaterleiding, maar moet u vaak lang wachten voor het water warm is? Dan is de COMBI+ een geschikte optie voor u. Dit reservoir biedt warm water totdat het water uit de warmwaterleiding verwarmd is.

Wat kost een Quooker kraan?

De prijs van een Quooker hangt af van diverse factoren, namelijk de kraan zelf en het reservoir. Zowel de kraan als het reservoir zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De Quooker prijs varieert daarom enorm. De Quooker Nordic Single Tap is het goedkoopste model en de Quooker Fusion met Combi-reservoir en Cube optie is het meest luxe model. Ook deze prijzen variëren per kleur. Wilt u de exacte prijs van uw gewenste Quooker? Kom dan langs in de winkel en ontvang de recentelijke prijs van iedere Quooker.

Quooker kraan kopen?

Wilt u een product van Quooker kopen? Of wilt u wellicht meer inspiratie opdoen? Nieuwenhuis Keukens biedt een ruim assortiment aan Quooker apparatuur. Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol keukeninspiratie en ontdek de diverse merken. Wilt u advies bij het kopen van uw apparatuur van Quooker? Kom dan langs in een van de winkels van Nieuwenhuis Keukens, plan een afspraak en krijg een uitgebreid, vrijblijvend advies.

Home
Terug
Sluiten