Quooker kranen: revolutionair en innovatief | Nieuwenhuis Keukens
Quooker kranen

Quooker kranen

revolutionair en innovatief

Quooker kranen staan wereldwijd bekend om hun kokendwaterfunctie. Quooker is namelijk het eerste merk dat deze innovatieve kranen op de markt bracht. Koud, warm én kokend water komt vanaf nu uit één kraan. Met de Quooker Cube haalt u ook nog koel bruisend en gefilterd water uit dezelfde kraan. Tevens kunt u kiezen voor een aparte Quooker kokendwaterkraan naast uw huidige mengkraan. Wie eenmaal een Quooker in huis heeft, wil nooit meer anders. Bent u benieuwd naar deze baanbrekende Quooker kranen? Nieuwenhuis Keukens vertelt u er meer over.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Waar het allemaal begon

De geschiedenis van Quooker start in 1970. De Rotterdamse Henri Peteri kwam met het revolutionaire idee om kokend water uit de klassieke mengkraan te halen. Vanaf dat moment ging het razendsnel. Inmiddels produceert Quooker 110.000 kranen per jaar. Dagelijks is het merk bezig om te blijven innoveren met nieuwe ideeën voor techniek en design. Quooker maakt momenteel verschillende soorten kranen, die uniek zijn in functies en ontwerp. Zo is er altijd een Quooker kraan die perfect aansluit bij uw keukenstijl en persoonlijke wensen.   

Ontdek de Quooker kraan die bij u past

Dankzij de ruime collectie van Quooker is er altijd een kokendwaterkraan die bij u en uw keuken past. De standaard 3-in-1 mengkraan met koud, warm en kokend water is de Quooker Fusion. Wilt u daarnaast een uittrekslang kunnen gebruiken voor warm en koud water? Kijk dan eens naar de Quooker Flex. Heeft u de mengkraan en kokendwaterkraan liever apart of wilt u alleen een kokendwaterkraan? Dan zijn de Nordic Twintaps of Single Tap wellicht wat voor u. De drie collecties, Flex, Fusion en Nordic, zijn ook in een klassiek uiterlijk verkrijgbaar. Zo zijn Quooker kranen ook geschikt voor bijvoorbeeld klassieke en landelijke keukens. Alle kranen zijn tevens verkrijgbaar met ofwel een ronde ofwel een vierkante uitloop. Daarnaast kiest u uit diverse kleuren, waaronder chroom, roestvrijstaal, zwart en goud. Zo past u de kraan volledig aan naar eigen wens.

Bezoek onze winkel

Wilt u meer weten over Quooker kranen en de mogelijkheden voor uw keuken? Maak dan een afspraak in een winkel bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.

Home
Terug
Sluiten