L-keukens zijn de ultieme gezinskeukens
L keuken Nieuwenhuis Keukens

L keukens bij Nieuwenhuis Keukens

geen zorgen om ruimtegebrek

Een combinatie van functionaliteit, gezelligheid en ruimte. Klinkt dat niet uitnodigend? L-keukens combineren moeiteloos de belangrijkste voorwaarden voor een zorgeloos keukenbestaan. Door de aantrekkelijke vorm - en vele opties die hierdoor ontstaan - werpt de keukenopstelling zich direct op tot de gezinskeuken bij uitstek. Tel daar de vele mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van keukenapparatuur bij op en u begrijpt waarom de 'L-vorm' alom geroemd wordt. In ons keukenmagazine vindt u naast meer inspiratie voor L-keukens ook meer voorbeelden van andere opstellingen. Wilt u meer weten of de L-keuken? Lees dan hier verder. 

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Het bruisende hart

In L-keukens hoeft u zich in elk geval geen zorgen te maken om ruimtegebrek. Voor alle keukenapparatuur die u wenst is meer dan voldoende plek. Naast traditionele apparaten als een vaatwasser en magnetron kunt u bijvoorbeeld eindelijk dat prachtige vrijstaande fornuis een plekje geven, terwijl binnen de keukenopstelling een zee aan opbergruimte ontstaat door de vele kasten en laden. De vorm van L-keukens zorgt er daarnaast voor dat bovenkasten niet noodzakelijk zijn. De royale onderkasten en -laden bieden meer dan genoeg plek voor al uw keukengerei, pannen en servies. De open hoek zorgt ervoor dat het kookvertrek één geheel vormt met de andere ruimtes. Door een grote eettafel te plaatsen, tovert u de keuken om tot het bruisende hart van uw gezinsleven.

Een vliegende start

Door direct een logische, functionele indeling van L-keukens te bepalen op basis van uw keukenwensen en -verwachtigingen maakt u een vliegende start. Plaatst u bijvoorbeeld een grote Amerikaanse koelkast aan het einde van de lange keukenzijde of wat is de beste plek voor het fornuis? Door uw voorkeuren in een vroegtijdig stadium in kaart te brengen, kan het vizier gericht worden op het uiterlijk van de keuken. De keukenstijlen zijn tegenwoordig legio: modern, klassiek, landelijk of wellicht een combinatie van twee stijlen? U kunt met al uw voorkeuren aankloppen bij Nieuwenhuis Keukens voor een gericht advies op maat. Want om welke stijl of afmeting het ook gaat, de ervaren keukenadviseurs hebben atijd een passend antwoord paraat.

Een L-keuken bij u thuis?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een L-keuken bij u thuis? Ontwerp zelf uw eigen keuken middels onze gratis 3D-keukenontwerper. Deze online tool geeft u een goede indicatie van de diverse mogelijkheden. Bovendien kunt u uw eigen droomkeuken direct in 3D bewonderen. 

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten