Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

L Keuken

L keukens bij Nieuwenhuis Keukens

geen zorgen om ruimtegebrek

Een combinatie van functionaliteit, gezelligheid en ruimte. Klinkt dat niet uitnodigend? L-keukens combineren moeiteloos de belangrijkste voorwaarden voor een zorgeloos keukenbestaan. De ruimtelijke vorm van een L-keuken biedt eindeloos veel opties voor indeling en plaatsing van keukenapparatuur. De L-keuken is de onvoorwaardelijke winnaar van de gezinskeukens. Benieuwd naar de voordelen van een L vormige keuken? Lees dan verder en laat je inspireren.

Functionele ruimte

In een keuken met L vorm hoeft u zich geen zorgen te maken om ruimtegebrek. Door de handige indeling, weggestopt in de hoek van de keukenruimte, is er meer dan voldoende plek. Naast traditionele apparaten als een vaatwasser en magnetron kunt u bijvoorbeeld eindelijk dat prachtige, vrijstaande fornuis een plekje geven. Een andere tip: plaats bijvoorbeeld een grote, Amerikaanse koelkast aan het einde van de lange keukenzijde. Ook een grote oven kan eenvoudig worden ingedeeld in de ruimte, zonder dat u inlevert op de noodzakelijke opbergruimte voor uw keukengerei, pannen en servies. Een L vormige keuken biedt namelijk een zee aan opbergruimte door de vele kasten en laden. Zelfs als u besluit de bovenkasten weg te laten, zal er nog een zee van opbergruimte overblijven. De open hoek zorgt er ook voor dat de L-keuken één geheel vormt met de andere ruimtes. Door een grote eettafel te plaatsen, tovert u de keuken om tot het bruisende hart van uw gezinsleven.

Diverse keukenstijlen

Een keuken met L opstelling is te combineren met verschillende keukenstijlen, van modern tot klassiek en van landelijk tot industrieel. Ook een combinatie van keukenstijlen is mogelijk bij de L vormige keuken. Bij de Nieuwenhuis Selekt Burg Weissig zien we een kleine L-keuken waar een moderne en klassieke keukenstijl wordt gecombineerd. De klassieke hout- en zandkleuren mengen mooi met de moderne kastjes met brede aluminium grepen. Dacht u dat een L opstelling niet kon worden gecombineerd met een eilandkeuken, of wellicht een keuken met bar? Niks is minder waar: in deze Nieuwenhuis Selekt Houten Leefkeuken wordt de L vorm op een creatieve manier ingedeeld waardoor de korte zijde fungeert als bar met spoelkeuken. Als u wat meer ruimte te besteden heeft, kunt u gaan voor een grote L-keuken met eiland. De Nieuwenhuis Selekt Arras 847 is een mooi voorbeeld waar een groot spoeleiland is ingebouwd in de indeling van een klassieke L-keuken. Zoals u ziet is er genoeg mogelijkheid om de L vormige keuken aan te passen aan uw wensen.

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Gebruik de 3D keukenplanner

Wilt u zelf aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe L-keuken? Probeer dan eens de 3D keukenplanner. Hiermee brengt u uw keuken ideeën op een makkelijke manier in beeld en kunt u van alles uitproberen, van opstellingen tot de look & feel van de keuken. Hier ziet u eenvoudig hoe de vele mogelijkheden thuis zouden kunnen passen in uw keukenruimte.

 

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten