Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Greeploze keukens

Greeploze keukens staan bekend om hun moderne, strakke en minimalistische uitstraling. Deze keukenstijl heeft ook nog vele praktische voordelen. Een greeploze keuken past in elk type keuken en resulteert in een net en rustig geheel. Naast een volledige greeploze keuken, beschikt Nieuwenhuis Keukens ook over semi greeploze keukens. Hierbij zijn de handvatten van de keukenkastjes nauwelijks zichtbaar. Bent u benieuwd naar deze moderne populaire trend? Nieuwenhuis Keukens geeft u graag de nodige inspiratie mee voor uw ideale greeploze keuken. 
 

 

De voor- en nadelen van een greeploze keuken 

Een greeploze keuken is perfect om rust en een ruimtelijke uitstraling te creëren. Dit komt mede doordat de keuken zonder handvatten groter oogt. Ideaal wanneer u beschikt over een kleinere ruimte. Maar ook voor de grote keukens heeft een greeploze keuken vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak, de fronten zijn gemakkelijk schoon te maken door uw greeploze kastjes.

U haalt met gemak een doekje over de keukenkasten. Daarnaast bieden de greeploze keukendeurtjes ook enige bescherming. U zal niet snel met uw kleding vast blijven haken aan de greepjes. Ook is deze stijl zeer kindvriendelijk. Kinderen kunnen zich niet meer stoten aan puntige randen.

Een greeploze keuken kent enkele nadelen. U heeft makkelijker vette vingers op de keukenkastjes, doordat u de fronten met uw vingers moet aanraken om de kastjes te openen. Dit is vooral bij hoogglans of matte keukens erg goed zichtbaar. Natuurlijk heeft u deze vingerafdrukken zo met een doekje weggewerkt.

Daarnaast kleeft er ook een prijskaartje aan de greeploze keuken. Desondanks krijgt u daar een prachtige stijlvolle keuken voor terug. Wilt u toch liever de keukenkastjes voorzien van een handgreep? Dan is de semi greeploze keuken zeker een optie. Hierbij behoudt u de strakke uitstraling van een greeploze keuken maar heeft u toch het gemak van een nauwelijks opvallende handgreep. 

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

 

Greeploze keukens in verschillende kleuren

Zwarte of witte greeploze keukens zijn erg populair, dit komt mede doordat zij een strakke en moderne uitstraling creëren. Een greeploze witte of zwarte keuken is zowel in hoogglans als in de matte variant mogelijk. Een keuze die vaak wordt gemaakt is om een greeploze witte hoogglans keuken te combineren met zwart. Natuurlijk is deze keuken geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Daarnaast zijn de matte greeploze keukens minder vatbaar voor vingerafdrukken en creëren deze keukens een rustige sfeer.  

Greeploze keukens in verschillende opstellingen 

Greeploze keukens zijn voor iedere keukenopstelling geschikt. Een veelvoorkomende variant is een greeploze hoekkeuken. Deze opstelling is compact waardoor u een ruimtelijke uitstraling creëert. Tevens heeft u alles direct bij de hand met deze praktische opstelling. Daarnaast behoort een greeploze eilandkeuken ook tot de vele opties. Een greeploos keukeneiland biedt volop werkruimte en kan als een centraal punt dienen in de keuken. 

Een bestaande keuken greeploos maken

Heeft u een bestaande keuken en zou u graag de keuken greeploos willen maken? Dan bent u bij Nieuwenhuis Keukens aan het juiste adres! Er zijn veel manieren om uw keukenkasten te openen zonder het gebruik van een greep of deurknop. Kom voor advies eens langs in een van onze showrooms

 

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

 

Enthousiast geworden over een greeploze keuken?

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van een greeploze keuken en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak  met een ervaren keukenadviseur bij Nieuwenhuis Keukens. Wilt u vanuit huis nog meer inspiratie opdoen voor uw greeploze keuken? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine 

 

Home
Terug
Sluiten