Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Hoogglans keukens Nieuwenhuis Keukens

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn ideaal wanneer je een strak en modern geheel wilt creëren. Rust, eenheid en minimalisme staan in hoogglans keukens centraal. Door de weerspiegeling van de keuken oogt de ruimte groter. Bovendien zorgt de glanzende finish voor een extra chique uitstraling in de keuken. Hoogglans keuken zijn in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar. Benieuwd naar welke hoogglans keuken bij uw interieur past? Nieuwenhuis Keukens zet diverse mogelijkheden op een rij!

Hoogglans keukens in verschillende kleuren

Nieuwenhuis Keukens heeft een divers aanbod aan kleuren voor hoogglans keukens. Toch blijken de natuurlijke tinten het populairst te zijn. Denk hierbij aan een witte hoogglans keuken, deze is stijlvol en tijdloos. Verrijk de witte hoogglans keuken met een wit keukenblad voor een ruimtelijke uitstraling. Wilt u luxe en authenticiteit in de keuken brengen? Kies dan voor een zwarte hoogglans keuken. Maak de keuken helemaal af door hetzelfde materiaal voor de keukenvloer te gebruiken, dit geeft een mooi effect.

Heeft u liever een middenweg tussen zwart en wit in? Kijk eens naar de grijze hoogglans keuken. Deze keuken is in diverse grijstinten verkrijgbaar, waardoor de keuken altijd aansluit bij uw wensen. Daarnaast is een taupe hoogglans keuken ook erg populair geworden. Deze aardetint valt tussen bruin en grijs en heeft verschillende ondertonen. Tevens brengt een taupe keuken in hoogglans warmte en gezelligheid met zich mee. Met een hoogglans laag zorgt u altijd voor een stijlvol geheel. 

 

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen


Diverse hoogglans elementen in de keuken

U kunt verschillende hoogglans elementen in uw keuken terug laten komen. Nieuwenhuis Keukens heeft enkele mogelijkheden op een rij gezet om u te inspireren. 

Hoogglans keukenkasten

Voorzie uw keuken gelijk van een strakke en exclusieve uitstraling door hoogglans keukenkastjes te integreren. Hoogglans keukenkasten zijn meestal greeploos, zodat de focus wordt gericht op uw moderne keuken. Bovendien kunt u de hoogglans keukenkastjes voorzien van een speciale coating. Dit helpt vlekken en krasjes zo veel mogelijk te voorkomen. 

Hoogglans kookeiland

Geniet van ultiem kookplezier met een hoogglans kookeiland. U zet in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel voor de gehele familie, zonder u af te hoeven zonderen. Maak het hoogglans keukeneiland helemaal af met afwijkende materialen. Denk bijvoorbeeld aan stoffen of leren barkrukken. Deze maken uw moderne keuken sfeervol maar toch anders. 

Hoogglans keukenblad 

Om de moderne keuken compleet te maken is het toevoegen van een hoogglans keukenblad de ideale keuze. Het hoogglans werkblad is in diverse kleuren verkrijgbaar, zo kunt u de keuken helemaal naar uw eigen wens samenstellen. 

Hoogglans combineren met hout

Hoogglans en hout zijn een prachtige combinatie in de keuken. Een massieve houtsoort samen met een witte hoogglans keuken zorgen voor een chique en sfeervolle stijl. Bovendien zorgt hout in de keuken voor een warme en karakteristieke uitstraling en behoudt u toch de moderne sfeer. Creëer daarnaast eenheid, door middel van een of twee verschillende houtsoorten uit te kiezen. Zo behoudt u een rustige sfeer in de hoogglans keuken met hout. 

 

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

 

Enthousiast geworden over een hoogglans keuken?

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van een hoogglans keuken en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak  met een ervaren keukenadviseur bij Nieuwenhuis Keukens. Wilt u vanuit huis nog meer inspiratie opdoen voor uw keuken in hoogglans? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine

 

 

Home
Terug
Sluiten