Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

u-keuken

U-keukens: functioneel en stijlvol

Als u meer ruimte heeft voor uw keuken dan bij een rechte keuken is een keuken met U-opstelling een verstandige keuze. U-keukens benutten de volledige ruimte van uw keuken door de functionele inrichting en bieden daarom ultiem kookgemak. Deze keuken biedt volop kast- en werkruimte die ook nog eens deels uit het zicht blijven door de bar indeling. De U-opstelling is een goede oplossing voor vele keukens. Let er wel op dat uw keuken groot genoeg is, want hoe groter de ruimte, hoe beter dit type keuken tot zijn recht komt. Wilt u meer weten over een U-vorm keuken? Lees dan verder en ontdek de vele mogelijkheden die een U-keuken biedt.

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Functioneel

Een U-keuken is één van de meest functionele keukenopstellingen. Dit komt omdat u over maar liefst drie werkvlakken beschikt en dus met meerdere personen in de keuken bezig kunt zijn zonder elkaar in de weg te lopen. Daarnaast biedt deze keukenopstelling volop kastruimte om al uw kookgerei netjes uit het zicht op te bergen en uiteraard is er ook genoeg plaats voor inbouwapparaten.

Verschillende U-keukens

Er zijn diverse mogelijkheden om uw U-keuken tot recht te laten komen. Wanneer één van de zijdes niet tegen de wand wordt geplaatst, kunt u deze bijvoorbeeld ook als bar laten fungeren. Zet er een paar stijlvolle barkrukken bij en u creëert een gezellige plek waar gasten of familie aan kunnen plaatsnemen terwijl u zich om het eten bekommert. Een voorbeeld van een U-keuken met bar vindt u bij deze Nieuwenhuis Selekt - Arras 847. Ook kunt u gebruik maken van een groot raam om een mooie lichtinval te creëren in uw keuken. Bij deze Nieuwenhuis Selekt - Stern 685 F ziet u hoe een raam verwerkt kan worden in een kleine U-keuken met eiland. Kijk ook eens in onze showroom voor de verschillende opties voor U-keukens, zoals deze U-keuken met bar. Let er bij een U-keuken wel op dat de afstand tussen veelgebruikte elementen zoals de wasbak, koelkast en kookplaat niet te groot wordt. Tijdens het koken is het namelijk fijn om alles zo veel mogelijk bij de hand te hebben.

U-keukens in 3D

Benieuwd naar de mogelijkheden van U-keukens in uw eigen woning? Met behulp van onze 3D-ontwerper heeft u binnen een half uur al een indicatie van de toepasbaarheid van een U-vorm keuken in uw keukenruimte. Zo vergelijkt u eenvoudig verschillende keukens in uw eigen keukenruimte en ontdekt u wat voor keuken het beste bij u past. Bovendien is het gebruik van de 3D-ontwerper geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten