U-keukens: ultiem kookgemak - Nieuwenhuis Keukens
U keuken Nieuwenhuis Keukens

U keukens bij Nieuwenhuis Keukens

voor ultiem kookgemak

Heeft u meer ruimte voor u keuken dan bij een rechte keuken? Dan is een U-vorm keuken een goede optie. Een U-vorm keuken is de uitgebreide versie van de hoekkeuken en is zeer functioneel door de verschillende werkvlakken. Wanneer u op zoek bent naar een keuken die volop kast- en werkruimte biedt, is een U-keuken de perfecte keukenopstelling. Let er wel op dat uw keuken groot genoeg is, want hoe groter de ruimte, hoe beter dit type keuken tot zijn recht komt. Bent u benieud naar de mogelijkheden van een U-vorm keuken of andere keukenopstellingen? Bestel dan ons gratis keukenmagazine en doe inspiratie op voor uw keuken. Wilt u meer weten over een U-vorm keuken? Lees dan verder en ontdek de vele mogelijkheden die een U-keuken biedt.

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Functioneel

Een U-keuken is één van de meest functionele keukenopstellingen. Dit komt omdat u over maar liefst drie werkvlakken beschikt en dus met meerdere personen in de keuken bezig kunt zijn zonder elkaar in de weg te lopen. Daarnaast biedt deze keukenopstelling volop kastruimte om al uw kookgerei netjes uit het zicht op te bergen en uiteraard is er ook genoeg plaats voor inbouwapparaten.

Diverse indelingen mogelijk

Door de drie werkvlakken zijn er verschillende opstellingen mogelijk in een U-keuken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om één zijde van een kastenwand te voorzien. Hier kunt u vervolgens een aantal keukenapparaten in verwerken. Wanneer één van de zijdes niet tegen de wand wordt geplaatst, kunt u deze ook als bar laten fungeren. Zet er een paar stijlvolle barkrukken bij en u creëert een gezellige plek waar gasten of familie aan kunnen plaatsnemen terwijl u zich om het eten bekommert. Let er bij een U-keuken wel op dat de afstand tussen veelgebruikte elementen zoals de wasbak, koelkast en kookplaat niet te groot wordt. Tijdens het koken is het namelijk fijn om alles zo veel mogelijk bij de hand te hebben.

U keukens in 3D

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent U-keukens in uw eigen woning? Met behulp van onze 3D-ontwerper heeft u binnen een half uur al een indicatie van de toepasbaarheid van een U-keuken in uw keukenruimte. Bovendien is het gebruik van de 3D-ontwerper geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten