Kleine keukens - Nieuwenhuis Keukens
Kleine keukens Nieuwenhuis keukens

Kleine keukens bij Nieuwenhuis Keukens

slimme en smaakvolle oplossingen

Bent u bang dat u in uw kleine keuken niet kunt genieten van optimaal kookgemak? Dat is absoluut niet nodig! Steeds meer mensen hebben minder ruimte tot hun beschikking voor een keuken. Daar spelen keukenfabrikanten slim op in met ontzettend veel nieuwe mogelijkheden en innovaties. Van gecombineerde apparatuur tot handige openingsmechanismen voor hoge kasten. Van dubbele lades tot optische slimmigheden. Met een goed plan van aanpak, een doordachte samenstelling van apparaten en de keuze voor de juiste kleuren en materialen, zult u realiseren wat u voor onmogelijk had geacht: uw droomkeuken wordt realiteit!   

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een kleine keuken kopen: waar moet u op letten?

Wanneer u weinig ruimte tot uw beschikking heeft, is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden als u een nieuwe keuken gaat kopen. 

- Wat voor soort gebruiker bent u? Verspil geen ruimte aan een groot gasfornuis als u vaak de magnetron gebruikt. 
- Hecht u waarde aan design of kiest u liever voor een scherpe prijsstelling? Bij zowel de compacte keukens van een topmerk als SieMatic als voor een keuken van ons eigen merk Selekt kunt u bij ons terecht! 
- Overweeg een stoomoven. U zult uw gasfornuis nauwelijks meer nodig hebben. Dat bespaart ruimte. 
- Welke apparaten bent u bereid te combineren? Denk bijvoorbeeld aan een koelvriescombinatie of een magnetron en oven. Daarmee kunt u flink wat ruimte besparen. 
- Wilt u graag dat de keuken ruimtelijker oogt? Kies dan voor lichte kleuren en benut het daglicht in de ruimte.
- Wat gebruikt en bewaart u allemaal in de keuken? Door efficiënt op te ruimen en te stapelen, kunt u ongetwijfeld ruimte besparen. Zo komt er plek vrij voor bijvoorbeeld een extra oven of een grotere vaatwasser.

Innovatieve apparatuur voor een kleine keuken

Bij Nieuwenhuis Keukens hechten we veel waarde aan kwaliteit en innovatie. En juist in kleinere keukens, komen slimme technische snufjes goed tot hun recht. Bij ons vindt u keukenapparatuur van de topmerken ATAG, Bauknecht, Miele en Whirlpool. Samen met u bekijken we hoe we de ruimte efficiënt kunnen indelen en functies van apparaten kunnen combineren, zodat u voor veel kookgemak maar weinig ruimte nodig heeft. Deskundig advies over een kleine keukenStelt u het op prijs als een deskundige met u meekijkt en u advies geeft op de manier waarop u uw kleine keuken optimaal functioneel en sfeervol kunt inrichten? Breng dan een bezoek aan de showroom van Nieuwenhuis Keukens. Aan de hand van voorbeelden kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. En kunt u ons de ruimte laten zien, dan zullen we u verrassen met onze innovatieve en praktische ideeën. Hoe klein uw keuken ook is, u zult zeker verrast zijn door wat er allemaal kan! 

Kleine keuken: ga zelf aan de slag met de 3D-tool

Wilt u alvast wat experimenteren, diverse opstellingen proberen en kijken hoe een bepaalde stijl of kleur er in uw ruimte uitziet? Gebruik onze 3D keukenontwerper en laat u inspireren! Op een heel eenvoudige wijze kunt u zelf wijzigingen aanbrengen en de eerste stappen zetten naar uw nieuwe keuken.

 

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten