Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

kleine keuken

Kleine keukens bij Nieuwenhuis Keukens

slimme en smaakvolle oplossingen

Bent u bang dat u in een kleine keuken niet kunt genieten van optimaal kookgemak? Dat is absoluut niet nodig! Keukenfabrikanten komen met steeds meer innovaties om uw keuken praktisch in te richten. Hierdoor geniet u in een kleine ruimte toch nog van een voltallige keuken. Van gecombineerde apparatuur tot handige openingsmechanismen voor hoge kasten. Met een goed plan van aanpak, een doordachte samenstelling van apparaten en de keuze voor de juiste kleuren en materialen zult u realiseren wat u voor onmogelijk had geacht: uw droomkeuken wordt realiteit!

Praktisch inrichten

Er zijn verschillende manieren om uw kleine keuken zo optimaal mogelijk in te richten. Met een koelvriescombinatie of een combimagnetron bespaart u een hoop ruimte door twee apparaten te combineren. Het is ook belangrijk om weinig ruimte te verspillen aan dingen die u nauwelijks gebruikt. Gebruikt u vaak de oven of magnetron in plaats van het fornuis, verspil dan geen ruimte aan een groot gasfornuis maar overweeg iets compacters. Ook een stoomoven is een mooi alternatief voor het gasfornuis, dit bespaart ook weer ruimte. In de compacte keuken moet u net wat beter opletten hoe u de keuken wilt indelen. Nieuwenhuis Keukens biedt genoeg verschillende oplossingen over de inrichting van de kleine keuken.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij een kleine keuken denkt u dat misschien dat er veel beperkingen volgen qua keukenopstellingen, maar niets is minder waar. Nieuwenhuis Keukens biedt u een hoop verschillende oplossingen voor de kleine keuken. Zo is een populaire oplossing voor kleine ruimtes de kleine hoekkeuken. In de Nieuwenhuis Selekt Honburg zien we hoe een eilandkeuken prima in een kleinere ruimte past. In het praktisch ingerichte kookeiland zijn een gasfornuis, spoelbak en klein bargedeelte geïmplementeerd. Als u een kleine, landelijke keuken zoekt, kijk dan eens naar de Nieuwenhuis Selekt Lech. Ook rechte keukens met een klein keukenblok passen perfect in de kleine ruimte. Zelfs in een kleine keuken is er dus genoeg mogelijkheid voor wat extra opties. Allerlei soorten compacte keukens, zonder het missen van ultiem kookgemak.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Meer inspiratie opdoen?

Bent u enthousiast geworden om uw kleine droomkeuken te realiseren en wilt u graag meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in een van onze winkels of bestel ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratie. In ons keukenmagazine vindt u nog meer mogelijkheden om uw ruimte in te richten met de perfecte kleine keuken. Bepaalde luxe afschaffen is niet nodig, ook in een kleine keuken is er genoeg mogelijkheid tot het functioneel inrichten van een luxe ruimte.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten