Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Grote keukens groots indelen

Grote keukens bij Nieuwenhuis Keukens

grote keukens groots indelen

Het bezitten van een groot kookvertrek is een voorrecht. Wanneer ruimte geen obstakel is, kunt u zich volledig uitleven met betrekking tot het keukenontwerp. Grote keukens bieden plek aan al uw keukenwensen, voorkeuren en eisen. Maar hoe weet u zeker dat u alles uit deze prachtige keukenopstelling haalt? De keukenexperts van Nieuwenhuis Keukens helpen u een handje. Houd bij het ontwerpen, samenstellen en indelen van uw nieuwe leefkeuken rekening met deze tips en u bent verzekerd van optimaal keukengenot!

Een vloeiende werkdriehoek

In een grote keukenopstelling zijn er geen gebreken aan functionaliteit, luxe en design. De eerste en meest belangrijke regel voor een keukenontwerp is de werkdriehoek. Hoe groot de kookruimte ook is, houd de onderdelen die het vaakst gebruikt worden bij elkaar in de buurt. Door de driehoek - bestaande uit de spoelbak, het fornuis en de koelkast - soepel en slim op elkaar af te stellen, ontstaat een efficiënt en veilig keukengebruik.

In een grote keuken kan u door de ruimte uitvoerig gaan kijken naar wat voor luxe elementen u zou willen in uw keuken. Ga voor een grote stoomoven in uw keukenblok, een losstaande Amerikaanse koelkast, of een mooie bar in het midden van uw keuken. Qua design kunt u ook alle kanten op. Van modern tot landelijk, alles is mogelijk in een grote ruimte. In een grote keuken kunnen alle stijlelementen ook duidelijker tot hun recht komen. Kies voor sierlijke, landelijke keukenkasten of voor een moderne bar. Een kookeiland is ook een perfecte optie om optimaal gebruik te maken van de grote ruimte.

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Het keukeneiland

De populariteit van keukeneilanden blijft maar stijgen. In een grote keuken kan een kookeiland pas echt tot zijn recht komen. Voor een groot keukeneiland is nou eenmaal ruimte nodig. In een grote keuken kan het kookeiland zich los van de muren in het midden van de ruimte bevinden. Ingericht met een fornuis, spoelbak en bar, wordt de eilandkeuken dan een belangrijke plek in het huis. Een voorbeeld van een grote keuken waar al deze faciliteiten in het kookeiland zijn inbegrepen is de Nieuwenhuis Selekt Inde & Alba design eilandkeuken. Ook de landelijke stijl leent zich perfect voor een grote keuken met kookeiland. De imposante landelijke elementen komen mooi tot zijn recht in een grote keuken. De Nieuwenhuis Selekt Arras 847 bevat een mooi groot keukeneiland met bar, waar de grootte van de keuken en de landelijke stijl perfect op elkaar zijn afgestemd. Ook in ons assortiment SieMatic keukens zien we veel grote keukens met kookeiland terugkomen. De SieMatic SE 4004 E + SE 9009 ES keuken bevat een groot L-vormig kookeiland die ook fungeert als eetbar. Een prachtige stedelijke keuken die zich alleen beschikbaar stelt voor grote keukens.

Gebruik de 3D keukenplanner

Wilt u zelf aan de slag met het ontwerpen van uw grote keuken? Probeer dan eens de 3D keukenplanner. Hiermee brengt u uw keuken ideeën op een makkelijke manier in beeld en kunt u van alles uitproberen, van opstellingen tot de look & feel van de keuken. Hier ziet u eenvoudig hoe de vele mogelijkheden thuis zouden kunnen passen in uw keukenruimte.

 

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten