Grote keukens groots indelen bij Nieuwenhuis keukens
Grote keukens Nieuwenhuis Keukens

Grote keukens groots indelen

Grote keukens bij Nieuwenhuis Keukens

grote keukens groots indelen

Het bezitten van een groot kookvertrek is een voorrecht. Wanneer ruimte geen obstakel is, kunt u zich volledig uitleven met betrekking tot keukenontwerp. Grote keukens bieden plek aan al uw keukenwensen, voorkeuren en eisen. Maar hoe weet u zeker dat u alles uit deze prachtige keukenopstelling haalt? De keukenexperts van Nieuwenhuis Keukens helpen u een handje. Houd bij het ontwerpen, samenstellen en indelen van uw nieuwe leefkeuken rekening met deze tips en u bent verzekerd van optimaal keukengenot!

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Een vloeiende werkdriehoek

De eerste en meest belangrijke regel voor een keukenontwerp is de werkdriehoek. Hoe groot de kookruimte ook is, houd de onderdelen die het vaakst gebruikt worden bij elkaar in de buurt. Door de driehoek - bestaande uit de spoelbak, het fornuis en de koelkast - soepel en slim op elkaar af te stellen, ontstaat een efficiënt en veilig keukengebruik. Wanneer de basis van grote keukens gelegd is, is het tijd om naar het totaalbeeld te kijken. U raadt het al; het voordeel van zo'n keukenreus is het opberggemak. Het grootste deel van de opstelling zal dan ook ingedeeld worden met kasten en laden, waarmee uw nieuwe keukenvertrek direct zijn waarde bewijst.

Luxe is betaalbaar

Grote keukens staan of vallen met het ontwerp. Maak geen half werk van de voorbereiding en laat u uitvoerig informeren en inspireren met betrekking tot het uiterlijk en de indeling van uw wenskeuken. Een grote keukenopstelling staat in de basis voor luxe, maar aan die luxe hoeft geen groot prijskaartje te hangen. Met uw keukenwensen en -indeling in beeld is het namelijk tijd om naar een ander essentieel punt te kijken: uw keukenbudget. De kosten van een nieuw kookvertrek worden grotendeels bepaald door de afmetingen, de materialen en elementen van uw voorkeur, uw apparatuurwensen, het keukenwerkblad en de details in de afwerking van laden en kasten.

Grote keukens, grote merken

Binnen het assortiment van Nieuwenhuis Keukens vindt u grote keukens van A-merken als Selekt Keukens en SieMatic. Deze innovatieve, moderne keukens zijn voorzien van de nieuwste technieken in keukenland en verkrijgbaar in een veelvoud aan stijlen. De eigentijdse, moderne keukenstijl wordt versterkt door het gebruik van marktleidende keukenapparatuur van topmerken als Bauknecht, Miele, ATAG en Whirlpool. De apparatuur van wereldklasse vindt daarnaast moeiteloos zijn plek in een landelijke of traditionele keukenuitstraling. Op die wijze steekt u een warme, nostalgische keukenlook in een trendy, uiterst gebruiksvriendelijke jas.

Grote keukens in 3D

Met een grote keuken kunt u veel verschillende kanten op. Met behulp van onze gratis 3D-ontwerper kunt u zelf allerlei opstellingen digitaal uitproberen. Zo weet u precies wat praktisch is in uw keukenruimte. Twijfelt u naar aanleiding van uw ontwerp, of laat u het liever door een professional uitvoeren? Kom dan langs bij één van onze showrooms, onze adviseurs helpen u graag verder.

Bekijk ook onze andere keukenopstellingen

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de...

Lees meer

Keukenopstellingen zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor de juiste keukenopstelling is afhankelijk van de betreffende ruimte én uw wensen.

Home
Terug
Sluiten