Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Keukenapparatuur Whirlpool

Keukenapparatuur van Whirlpool maakt het verschil

Na een Whirlpool wilt u niets anders meer

De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd. Het is dus geen wonder dat het één van de topmerken van Nieuwenhuis Keukens is. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod Whirlpool keukenapparatuur voor ieder onderdeel van het huishouden.
 

Whirlpool kookplaten en afzuigkappen

Whirlpool is de koploper op het gebied van kookplaten en biedt een ruim assortiment gas-, inductie- en keramische kookplaten aan. Whirlpool heeft jarenlange ervaring op het gebied van kookinnovatie. Vertrouwen is daarom geen probleem bij de aanschaf van een Whirlpool kookplaat. U zult jarenlang genieten van ultiem kookgemak met de hoogwaardige kookplaten van Whirlpool. Of u nu voor de traditionele gaskookplaat, keramische kookplaat of innovatieve inductiekookplaat gaat, u zult altijd genieten van de kwaliteit van Whirlpool. De afzuigkap is een handig hulpmiddel in uw keuken voor het verwijderen van ongewenste kookluchtjes. Tevens voert de afzuigkap ook overbodig vocht snel af. Whirlpool beschikt over een breed assortiment afzuigkappen, in verschillende designs en maten. Bovendien beschikken veel keukenapparaten over de 6th Sense technologie van Whirlpool. Deze technologie zorgt voor een optimale energie efficiëntie bij het juiste vermogen. Neem snel een kijkje naar de verschillende Whirlpool afzuigkappen. Whirlpool biedt wandschouwafzuigkappen, Whirlpools ‘onzichtbare’ vlakschermafzuigkappen of Whirlpool eilandafzuigkappen aan.

Whirlpool ovens en magnetrons

Wilt u een overheerlijke maaltijd klaarmaken in uw oven of magnetron? Ook dat is mogelijk binnen het aanbod van Whirlpool. Whirlpool heeft drie verschillende lijnen van hoogkwalitatieve ovens die eveneens beschikken over de 6th Sense technologie. Wilt u graag een Whirlpool magnetron naast uw oven? Overweeg dan ook eens een Whirlpool combimagnetron. Zo hoeft u maar een apparaat aan te schaffen in plaats van twee. Qua combimagnetrons kunt u kiezen uit de vrijstaande Whirlpool combimagnetron of een Whirlpool combimagnetron voor inbouw. Een Whirlpool inbouw combimagnetron kan mooi worden verwerkt in de stijl van uw keuken.

 

Whirlpool vaatwassers

Na al dat koken ontstaat er natuurlijk ook vuile vaat. Dat is geen probleem voor de vaatwassers van Whirlpool. Een Whirlpool vaatwasser reinigt namelijk efficiënt en doelgericht. Een vaatwasser van Whirlpool reinigt krachtig, maar is ook muisstil. Ook beschikken deze vaatwassers over de nieuwste snufjes uit de wereld van de technologie. Zo worden aangekoekte vetresten eenvoudig verwijderd met de Whirlpool PowerClean technologie. U heeft de keuze uit een Whirlpool inbouwvaatwasser of een vrijstaande Whirlpool vaatwasser.

Whirlpool koelers en vriezers

Tot slot kijken we naar de koelers en vriezers van Whirlpool. Whirlpool biedt vriezers en koelers aan in verschillende kleuren en maten. Ook deze koelkasten en vriezers beschikken over de nieuwste technologische snufjes. Zo beschikken veel Whirlpool koelkasten over de Fresh Control technologie, die ervoor zorgt dat de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad automatisch worden aangepast. Ook hebben veel koel- en vriescombinaties van Whirlpool de zogenoemde FreezeControl-technologie. Hiermee worden temperatuurschommelingen in de vriezer verminderd. De Whirlpool Supreme noFrost koelkast is een voorbeeld van een topkoelkast met nieuwe technologieën.

Wilt u meer weten?

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd. Bent u geïnteresseerd in keukenapparatuur van Whirlpool? Nieuwenhuis Keukens heeft een breed assortiment. Kom langs voor persoonlijk advies. De experts van Nieuwenhuis Keukens staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt eenvoudig een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.

 

Home
Terug
Sluiten