Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Siemens ovens

Siemens magnetrons, ovens fornuizen en meer

Kwaliteitstoepassingen voor geslaagde gerechten

Een oven is onmisbaar in uw keuken. Met een goede oven maakt u makkelijk broodjes voor de zondagochtend, lekkere ovenschotels en smaakvolle cakes. Siemens heeft een uitgebreid assortiment ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen. Met de kwaliteitstoepassingen van Siemens zijn geslaagde gerechten gegarandeerd.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Siemens magnetrons

Magnetrons zijn ideaal voor het energiezuinig ontdooien, opwarmen of bereiden van gerechten. Siemens heeft zowel vrijstaande als inbouwmagnetrons. Er zijn vrijstaande magnetrons met en zonder grill in de kleuren wit, zwart en roestvrijstaal in twee verschillende formaten. Een aantal magnetrons uit het assortiment bieden de mogelijkheid om te kiezen uit diverse automatische programma’s.

Siemens combimagnetrons

Siemens combimagnetrons combineren de snelheid van een magnetron met het comfort van een Siemens oven. U bereikt een optimaal resultaat binnen korte tijd. Nieuwenhuis Keukens heeft u verschillende Siemens inbouwcombimagnetrons en compacte ovens met magnetronfunctie te bieden. Een aantal typen combimagnetrons heeft automatische programma's. en activeClean reiniging.

Siemens stoom- en bakapparaten

De ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen en passen dus in elke keuken. De vernieuwende functies besparen u veel tijd en moeite. De nieuwste ovens van Siemens hebben energielabel A of hoger en zijn erg energiezuinig. In vergelijking met een oven uit 1999 bespaart u zeker 40 procent energie! De prestaties van Siemens ovens blijven daarnaast buitengewoon goed. Een aantal ovens beschikken over de activeClean-functie, waarmee u de oven op een zeer eenvoudige manier schoonmaakt. Dit programma zorgt ervoor dat achtergebleven (vet)resten in as veranderen. U hoeft daarna alleen nog maar de as te verwijderen met een doekje. Makkelijk en hygiënisch schoon!

Siemens stoomovens

In een stoomoven bereidt u voedsel met behulp van stoom. Dit zorgt ervoor dat de heerlijke smaken, nodige vitamines en sappigheid van bijvoorbeeld vlees niet verloren gaan. Koken met stoom is gezond, lekker, snel en veilig en de trend van dit moment. Koken gaat bijna vanzelf dankzij de keuzeprogramma's. Met Siemens stoomovens kunt u kiezen uit bijvoorbeeld langzaam garen of ontdooien. Koken was nog nooit zo makkelijk! Stoomovens van Siemens zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Siemens combistoomovens

Er zijn ook combistoomovens. Een Siemens combistoomoven combineert de functionaliteit van stoomovens en de meer traditionele ovens met de voordelen van stomen en bakken. Combistoomovens zijn in diverse formaten te verkrijgen.

Bakovens

Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u de keuze uit verschillende modellen Siemens bakovens. Zo zijn er ovens met een hoogte van 60 of 45 centimeter. Veel ovens hebben een klapdeur met softClose. Dit praktische sluitingsmechanisme zorgt ervoor dat de klapdeur zonder moeite en stil sluit. Siemens heeft nog meer opties voor u. Er zijn bijvoorbeeld ovens met de zelfreinigende activeClean-functie, ovens met diverse automatische programma’s en ovens waarmee u kunt hydroBakken. Deze functie zorgt ervoor dat het het bakvocht dat vrijkomt de ovenruimte niet verlaat. Zo drogen uw smakelijke gerechten niet uit.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Siemens

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief...

Lees meer

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Home
Terug
Sluiten