Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Novy keukens

Novy afzuigkappen

combineert innovatie met kwaliteit

De Novy afzuigkappen zijn keukenelementen die eraan bijdragen dat de keuken een leefruimte is waar het aangenaam en gezellig is. Of het nu gaat om stilte, gebruiksgemak, uiterlijk of duurzaamheid: alle elementen zijn tot in detail bestudeerd bij Novy afzuigkappen. Dit merk streeft naar het hoogste kwaliteitsniveau bij elk element, zodat deze geen storende factoren vormen in uw keuken. Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn met de kookdampafzuigingen van Novy? Lees dan snel verder. De top adviseurs van Nieuwenhuis Keukens staan altijd voor u klaar en vertellen u graag meer over de kwalitatieve afzuigingen van Novy.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Novy staat voor kwaliteit

Bij elke element in een afzuigkap streeft Novy naar het hoogste kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om het geluid, de functies of het design, elk detail wordt bestudeerd. Elke dag wordt met passie en vakmanschap gezocht naar creatieve oplossingen en nieuwe functies, waardoor u nog meer plezier heeft van de kookafzuiging. Bij dit merk wordt de keuken gezien als een centrale plek in het huis waar op gezellige momenten de gerechten het gezelschap samen laat komen. Daarom vindt Novy het belangrijk dat de afzuigkappen zo stil mogelijk zijn, zodat ook u tijdens het koken gezellig mee kan kletsen met uw bezoek.  

Voor iedere kookruimte een Novy afzuigkap

De afzuigkappen van Novy bieden verschillende mogelijkheden. Dankzij het aanbod is er voor iedere kookopstelling een geschikte kookdampafzuiging te vinden. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een kookeiland? Kies dan voor een plafond-, inbouwunit of werkbladafzuiging. Bij de eerste twee wordt de afzuiging verwerkt in het plafond waardoor uw keuken een strakke uitstraling behoudt. De werkbladafzuiging wordt geïntegreerd in het werkblad en dit zorgt ervoor dat kookdampen direct naar beneden toe afgezogen worden wat erg efficiënt is. Ook kunt u in het assortiment Novy afzuigkappen kiezen voor kappen die u waarschijnlijk al kent, zoals een wandschouw, eilandschouw, vlakscherm of onderbouw. Kies een afzuiging die aansluit bij uw kookopstelling, zodat de kookdampen afgevoerd worden en u altijd geniet van een frisse keukengeur.

Meer weten over Novy afzuigkappen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Novy afzuigkappen en welke het beste aansluit bij uw kookopstelling? Kom dan langs in een van onze winkels of maak een afspraak. Onze top adviseurs staan altijd voor u klaar wanneer u maar wilt, eventueel ook bij u thuis. Bestel ons gratis keukenmagazine als u graag alvast wat meer inspiratie op wilt doen voordat u aan ons een bezoek brengt.

Home
Terug
Sluiten