Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Miele keukenapparatuur

Topkwaliteit in combinatie met aantrekkelijk design

Miele is al meer dan 120 jaar op de markt met hoge kwaliteit keukenapparaten. De keukenapparatuur van Miele staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit merk is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de beste apparaten. Met keukenapparaten van Miele weet je zeker dat je er jarenlang van geniet. Miele beschikt over diverse keukenapparaten: van vaatwassers tot kookplaten en van afzuigkappen tot ovens. Zo kunt u uw hele Miele keuken inrichten met hoogstaande apparatuur. Wilt u meer weten over dit merk? Lees dan verder, wij vertellen u er graag meer over.

Vaatwassers

Met een vaatwasser van Miele bespaart u water en energie. Dit is mogelijk dankzij een intelligent gevormd watertoevoersysteem. Door extra isolatie is er minder energie nodig om water te verwarmen. Bovendien beschermd de zogeheten SensorDry uw vaat tijdens het drogen. Dit voorkomt condensdruppels en zorgt ook voor minder energieverbruik. Al uw vaat kunt u eenvoudig kwijt door de 3D Multi-Flex lade. Kleine serviesonderdelen, zoals espressokopjes, kunt u hierdoor in de besteklade van de vaatwasser plaatsen. Ook geniet u met deze vaatwassers van ultieme stilte, maar toch een optimaal resultaat.

Ovens en magnetrons

De apparatuur van Siemens staat bekend om de energiezuinigheid. Zo hebben bijvoorbeeld de nieuwste Siemens inbouw ovens energielabel A of hoger en zijn ze erg energiezuinig. In vergelijking met een oven uit 1999 bespaart u zeker 40 procent energie! Daarnaast zijn de Siemens keukenapparaten gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam product waar u lang van geniet.

Kookplaten

Bij Miele kunt u terecht voor gaskookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Bovendien beschikt Miele over innovatieve inductiekookplaten met een geïntegreerde afzuiging. De kookplaten beschikken over een fraai design zodat uw keuken er stijlvol uitziet. Met Miele bespaart u tijdens het koken meer energie. Dat is niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De inductiekookplaten van Miele herkennen direct de grootte van de pan. Alleen dit gedeelte van de kookplaat wordt verwarmd, zodat er geen onnodige energie verspild wordt. Dankzij de zogeheten Boosterfunctie kookt het water binnen een mum van tijd.

Afzuigkappen

Miele heeft diverse soorten afzuigkappen zodat u altijd de juiste afzuigkap vindt voor uw keuken. Zo vindt u in het assortiment van Miele wand-, plafond-, eiland- en inbouwafzuigkappen. Deze afzuigkappen zijn effectief en innovatief. Ze reageren namelijk automatisch op de instellingen van uw kookplaat. Zo weet u zeker dat ongewenste geurtjes direct weggaan. Ook niet onbelangrijk: de wand- en eilandafzuigkappen zijn fluisterstil. De afzuigkappen beschikken daarnaast over een speciale isolatie waardoor u ook met de hoogste afzuigstand nog een gesprek kunt voeren. De meest innovatieve afzuigingen van Miele zijn de downdraftafzuigingen. Deze soort afzuiging zit verwerkt in de kookplaat. Hierdoor heeft u geen grote afzuigkap meer nodig boven het aanrecht en geniet u van een ruimtelijk effect in de keuken. Met een druk op de knop komt de afzuiging uit het aanrechtblad tevoorschijn. Op dezelfde manier gaat de afzuiging weer in het aanrechtblad.

Kom langs in de winkel

Zoals u leest, beschikt Miele over diverse innovatieve keukenapparaten. Met de Miele ontkalkingstabletten kunt u jarenlang optimaal genieten van uw apparaat. Wilt u meer weten over Miele of inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine. Ziet u de diverse mogelijkheden van Miele liever met eigen ogen? Kom dan gerust langs en bekijk de diverse trends in onze showroom. Maak van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs als u persoonlijk advies wenst. Zij nemen alle tijd voor u om de juiste keuze te maken.

Home
Terug
Sluiten