Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

ATAG Kookplaat

ATAG kookplaten

Bakken en braden met ATAG

U bent tijdens het koken nergens zonder een goede kookplaat. Van traditionele gasplaten tot innovatieve inductiekookplaten: ATAG heeft een zeer brede collectie voor geoefende thuiskoks en de beginnende chef. U vindt bij Nieuwenhuis Keukens een ruim aanbod keramische kookplaten, gaskookplaten, puzzelo's, inductiekookplaten of gaskookplaten gecombineerd met inductieplaten.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een passende kookplaat voor elke kok

Voor welk type kookplaat u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur en uw manier van koken. Combineren van verschillende kookplaten kan ook. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een inductie-gaskookplaat. Met deze uitvoering kunt u het koken met een traditionele gasplaat combineren met koken op inductie-basis. Uw huidige kookplaat uitbreiden? Dat kan met de ATAG puzzelo's.

Keramische kookplaten

Een keramische kookplaat biedt een veilige, gasloze manier van koken. De kookplaat kleurt rood wanneer deze verhit wordt, waardoor u precies weet welke pit aanstaat. ATAG keramische platen kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijke design. Ze hebben veel panruimte waardoor u in alle gemak meerdere gerechten tegelijkertijd bereidt.

Gasplaten

Gasplaten zijn de meest bekende en traditionele kookplaten. ATAG heeft volop keuze op dit gebied. Houdt u van wokken? Dan wilt u vast en zeker een speciale wokpit! ATAG biedt diverse kookplaten met een speciale wokplaat. Met deze gaspit gaat u als een ware chef-kok te werk en zet u in een handomdraai de lekkerste wokgerechten op tafel.

Inductiekookplaat

Als u kookt met inductie, gebruikt u pannen van magnetisch materiaal. Hierdoor wordt alleen de pan verhit. Na het verwijderen van de pan koelt de kookplaat snel af. Hierdoor zal de kookplaat zich niet door blijven verhitten na het verwijderen van de pan en loopt u minder risico om uw handen te branden. ATAG biedt uiteenlopende inductiekookplaten waarbij u kunt kiezen uit ruime modellen. Hierdoor is er voor iedere keuken een geschikt model te vinden.

Puzzelo's

ATAG puzzelo's zijn losse kookplaten en zijn te combineren met het merendeel van de ATAG gas-, keramische en inductie kookplaten. Hiermee breidt u uw huidige ATAG kookplaat eenvoudig uit zonder een compleet nieuw model aan te hoeven schaffen. U kunt kiezen uit een inductiewok, gaswok, een friteuse of een complete Japanse grill.

Advies op maat over kookplaten

Wilt u meer weten over onze ATAG kookplaten? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een van de Nieuwenhuis Keukens showrooms. Onze experts hebben jarenlange ervaring en staan u graag te woord.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van ATAG

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. 

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne...

Lees meer

Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. 

Home
Terug
Sluiten