Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

atag

5 x ATAG keukenapparatuur

ATAG wordt gerekend tot een van de grootste spelers in de wereld van huishoudelijke apparatuur

Van koelkasten tot kookplaten: ATAG levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. U kiest bij Nieuwenhuis Keukens uit diverse kookplaten, koelkasten, magnetrons, afzuigkappen, vaatwassers en nog veel meer. Kortom, met de apparatuur van ATAG maakt u uw keuken compleet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om apparatuur van dit merk in uw keuken te verwerken? Lees dan hier verder. We lichten 5 typen keukenapparatuur van ATAG voor u uit.

ATAG oven en magnetron

Met een ATAG oven of magnetron weet zelfs de meest onervaren kok keer op keer lekkere gerechten op tafel te zetten. Bij het ontwerpen van ATAG ovens wordt continu rekening gehouden met gebruiksgemak en kwaliteit. Met een ATAG dubbeloven kunt u bijvoorbeeld de ovenruimte verkleinen, vergroten of opsplitsen en voor iedere ruimte een andere functie of temperatuur instellen.

Met het LCD scherm op uw ATAG oven stelt u eenvoudig de juiste instellingen af en controleert u of de oven nog de juiste temperatuur en kooktijd heeft. Heeft u ook nog een magnetron nodig? Overweeg een ATAG combimagnetron of ATAG combi oven, hierdoor hoeft u maar één apparaat aan te schaffen.

ATAG vaatwasser

Ook voor vaatwassers bent u bij ATAG aan het juiste adres. Geluidsloosheid is één van de belangrijkste speerpunten van ATAG. Bij het kiezen van uw vaatwasser kunt u kiezen uit 3 geluidsniveaus: extreem stil, zeer stil en stil.

Ook aan duurzaamheid is gedacht. Iedere vaatwasser heeft een energielabel van A of hoger waardoor u zeker weet dat u zuinig en milieubewust uw vaat wast. Daarnaast beschikt ieder model over een breed scala aan was- en droogfuncties zodat u kunt schakelen tussen grote en kleine vaatwasbeurten.

ATAG kookplaat

Qua kookplaten gaat het bij ATAG om combineren. U kunt kiezen uit de diverse kookplaten die tegenwoordig op de markt zijn en deze combineren met elkaar. Hoe gaat dat dan in zijn werk? U kunt bijvoorbeeld een ATAG inductiekookplaat combineren met een ATAG gaskookplaat. U hoeft natuurlijk niet te combineren. U kunt dus ook kiezen voor enkel een ATAG inductiekookplaats of een ATAG gaskookplaat. Ze zijn beiden gebruiksvriendelijk en bieden veel ruimte voor uw pannen.

ATAG puzzelo’s zijn losse kookplaten die u kunt combineren met het merendeel van de ATAG gas-, keramische en inductiekookplaten. U voegt bijvoorbeeld eenvoudig een ATAG inductie wok, friteuse of een complete Japanse grill toe zonder een compleet nieuwe kookplaat aan te schaffen. Het voordelige aan de ATAG kookplaat is dus dat u deze compleet naar eigen wens kunt samenstellen.

ATAG afzuigkap

Het ruime assortiment aan ATAG afzuigkappen biedt voor iedere keuken wel een geschikte afzuiging. De krachtige werking van een ATAG afzuigkap hoeft in ieder geval niet te resulteren in geluidsoverlast. Afzuigkappen van ATAG zijn namelijk erg stil.

Ook typeert een ATAG afzuigkap zich door de bijzonder duurzame koolstof- en vetfilters. De koolstoffilters en rvs-vetfilters wast u eenvoudig in de vaatwasser en ze hoeven slechts tweemaal per jaar gereinigd te worden.

ATAG koelkast

Bent u op zoek naar een goede koelkast? Bekijk dan eens een ATAG koelkast. De koelkasten van ATAG leveren keer op keer geweldige prestaties. Dankzij de praktische indeling, ruime inhoud en wederom het ultieme gebruiksgemak zult u niet snel een andere koelkast willen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een ATAG Amerikaanse koelkast voor extreem veel ruimte in uw koelkast.

Een ATAG koelkast zit vol met de nieuwste technologische snufjes om u het leven gemakkelijker te maken. Zo zorgt het DuraFresh systeem van ATAG er bijvoorbeeld voor dat vers ook echt langer vers blijft. Door middel van verschillende instellingen voor luchtvochtigheid en temperatuur blijven uw ingrediënten, zoals fruit, langer vers.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in apparatuur van ATAG? Nieuwenhuis Keukens heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur van dit innovatieve merk. Kom gerust voor persoonlijk advies langs. De experts van Nieuwenhuis Keukens staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u er zeker van zijn dat onze specialisten alle tijd voor u neemt? Maak dan eenvoudig een vrijblijvende afspraak.

Home
Terug
Sluiten