Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

AEG Koelkast

AEG koelkasten en vriezers

Slim en duurzaam

Met de AEG koelkasten en vriezers bent u verzekerd van vers voedsel waarmee u heerlijke gerechten kunt bereiden. Er zijn veel verschillende opties wanneer u op zoek bent naar AEG koelkasten en vriezers. Of u kunt genieten van heerlijk vers eten, hangt onder meer af van de manier waarop u het voedsel bewaart. AEG speelt hierop in. Lees hier meer over de koelers en vriezers van dit merk

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Verzekerd van versheid

Veel koelkasten van AEG zijn voorzien van de zogenaamde TwinTech technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het eten in uw koelkast onder de beste omstandigheden bewaard wordt. Zo blijft sla langer knapperig en behoudt een appel langer haar frisse, sappige smaak. De compartimenten van de AEG koelkasten en vriezers werken los van elkaar, waardoor deze ruimtes altijd de juiste luchtvochtigheidsgraad en temperatuur hebben. Bovendien is er dankzij de ruime lade genoeg plek om groenten en fruit in de koelkast te bewaren.

Genieten van de beste smaken

Het TwinTech+ systeem zorgt ervoor dat in de vriezers van AEG geen ijsvorming ontstaat. Dit komt doordat het systeem erop let dat de vriezer altijd de juiste luchtvochtigheidsgraad en temperatuur heeft. De temperatuurschommelingen die plaatsvinden, zijn minimaal en daardoor behoudt u de kwaliteit van het voedsel. Zo geniet u van een heerlijk mals stukje vis uit de diepvries of van een heerlijke smoothie die gemaakt is van smaakvol diepvriesfruit.

Uw eigen koelkast indelen

Ten slotte bevatten koelkasten van AEG het zogenaamde CustomFlex®-bewaarsysteem. Daarmee kunt u op een eenvoudige manier vakken in de koelkastdeur veranderen of verplaatsen. U kunt daarmee zelf uw ideale koelkastindeling maken. Hang bijvoorbeeld clips op voor kruiden, plaats vaste schappen voor zuivelproducten of sausjes en gebruik de doorschijnende dozen om kaas of vleeswaren in te bewaren.

Kom langs bij de showroom

Wilt u de koelers en vriezers van AEG eerst liever met eigen ogen komen bewonderen? Kom dan langs in een van onze vijf showrooms. Onze experts staan daar voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van AEG

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn...

Lees meer

Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

Home
Terug
Sluiten