Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens bij Nieuwenhuis Keukens

Zo koopt u een handgemaakte keuken

Een handgemaakte keuken kopen: is dat nog wel van deze tijd? Zeker weten! Ambachtelijkheid en vakmanschap zijn hot en dus is een ambachtelijk vervaardigde keuken een waardevolle aanvulling op uw interieur. Bij Nieuwenhuis Keukens bent u aan het juiste adres voor een handgemaakte keuken op maat. Maak uw wensen kenbaar en we ontwerpen samen met u een keuken die helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Een handgemaakte keuken: de beste oplossing voor elke ruimte 

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

Handgemaakte keukens op maat

Een keuken die met de hand gemaakt wordt, kan volledig op uw wensen worden aangepast. Er komt immers geen machine aan te pas. Zeker wanneer uw keuken geplaatst moet worden in een complexe ruimte, is handwerk ontzettend prettig. Op alle problemen is namelijk een antwoord. Vakkundige en ambachtelijke keukenmakers zorgen ervoor dat probleemzones aan het oog onttrokken worden en er door middel van maatwerk prachtig uitzien. Het is lastig te omschrijven, maar toch is het een feit: een handgemaakte keuken ziet er anders uit! Het is de afwerking, het maatwerk van de opstelling en het oog voor detail dat ervoor zorgt dat de uitstraling hoogwaardig en authentiek is. Uw keuken heeft een unieke uitstraling. Logisch, want hij is ook uniek! 

Handgemaakte keukens zijn niet oubollig

Een groot vooroordeel over handgemaakte keukens: ze zijn traditioneel of ouderwets. Het tegendeel is waar! Met een handgemaakte keuken kunt u juist alle kanten op, want u bepaalt zelf de uitstraling en de indeling. Van klassiek tot modern, groot of compact: alles is mogelijk. Uw eigen creativiteit bepaalt de grens. Vanzelfsprekend zijn ook onze handgemaakte keukens voorzien van de nieuwste en meest innovatieve keukenapparatuur. Laat u daarom ook verrassen door de veelzijdigheid van onze merken topapparatuur: ATAG, Bauknecht, Miele en Whirlpool. 

Handgemaakte keukens zijn betaalbaar

Een tweede vooroordeel dat niet strookt met de realiteit, is de gedachte dat handgemaakte keukens onbetaalbaar zijn. Gezien het handwerk en het intensieve arbeidsproces zult u inderdaad geen met de hand vervaardigde keuken vinden bij een prijsvechter. Maar het is absoluut niet waar dat u voor een ambachtelijke keuken de hoofdprijs betaalt. Hoe u dat ontdekt? Gewoon het gesprek aangaan en een van de deskundige adviseurs van Nieuwenhuis Keukens een offerte laten maken. Zo kunt u direct zien wat een keuken die met de hand gemaakt is, u gaat kosten. Om deze redenen is het de moeite waard om een handgemaakte keuken te overwegen: 

- Een met de hand vervaardigde keuken is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal 
- Een handgemaakte keuken is een perfecte oplossing voor een complexe ruimte. 
- Met een handgemaakte keuken kunt u uw keuken naadloos aan laten sluiten op uw interieur. U kiest namelijk zelf de stijl en materialen. 
- Een ambachtelijke keuken hoeft helemaal niet duur te zijn.  
- Hecht u waarde aan design? Laat u dan verrassen door de zeer veelzijdige SieMatic collectie in onze showrooms! 

Kies voor deskundig advies

Overweegt u de aanschaf van een handgemaakte keuken? Breng dan eens een bezoek aan een van onze showrooms en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Hij vertelt u graag over alle mogelijkheden en keuzevrijheden die u heeft als u besluit te kiezen voor een keuken die met de hand gemaakt is! Maak direct online een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Liever eerst inspiratie opdoen of zelf aan de slag met een eerste ontwerp? Vraag ons magazine vol keukenideeën aan of experimenteer online met de Nieuwenhuis Keukens 3D keukenontwerper.

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

Home
Terug
Sluiten