Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens bij Nieuwenhuis Keukens

Een handgemaakte keuken staat geheel in het teken van ambachtelijkheid en vakmanschap en is een waardevolle aanvulling op uw interieur. Deze keuken is geheel naar uw eigen wens samen te stellen en past daarom als gegoten in de beschikbare ruimte. Daarnaast zijn er ook talloze mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal en apparatuur. Maak uw wensen kenbaar en wij ontwerpen samen met u een keuken die helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Ontdek de voordelen van een handgemaakte keuken bij Nieuwenhuis Keukens. 

 

3D Tool Nieuwenhuis Keukens

Benieuwd of deze keuken in uw ruimte past?

  • Speel met verschillende opstellingen en indelingen
  • Probeer verschillende kleuren en materialen

 

Handgemaakte keukens op maat

Een handgemaakte keuken kunt u volledig naar eigen wens op maat laten maken. Zeker wanneer uw keuken geplaatst moet worden in een complexe ruimte, is handwerk ontzettend prettig. Een handgemaakte keuken zorgt voor een bijzonder ontwerp. Het is de afwerking, het maatwerk van de opstelling en het oog voor detail dat ervoor zorgt dat de uitstraling hoogwaardig en authentiek is. Nieuwenhuis Keukens adviseert u graag over de diverse mogelijkheden van een exclusieve keuken op maat die altijd binnen uw budget past. Hierdoor kunt u volledig genieten van een unieke keuken.

Elementen in de keuken op maat

Met een handgemaakte keuken kunt u alle kanten op, want u bepaalt zelf de uitstraling en de indeling. Er zijn diverse elementen in de keuken die u op maat kunt laten ontwerpen. Een keukenblad is een echte eyecatcher in uw keuken, het is dan ook belangrijk dat deze precies in de ruimte past. Nieuwenhuis Keukens ontwerpt graag het perfecte keukenblad op maat samen met u, zodat deze geheel tot zijn recht komt in uw keuken. Ook de keukenkasten, keukendeurtjes  en de achterwand kunt u op maat laten maken. Op deze manier laat u alle elementen in de keuken stralen.

 

Bekijk ook onze andere keukenstijlen

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling...

Lees meer

De keukenstijlen en trends bij Nieuwenhuis zijn voor iedere keukenindeling passend. Dus of u nu houdt van een klassieke keuken of juist op zoek bent naar een kleine keuken, bij ons vindt u zeker wat u nodig heeft aan keukenstijlen en trends. Graag zetten we voor u de verschillen op een rij, zodat u in één oogopslag kan zien welke mogelijkheden u heeft voor uw keukenindeling.

 

Kosten handgemaakte keuken

Zou u graag een handgemaakte keuken willen aanschaffen, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Deze zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte, de opstelling en uw persoonlijke wensen. Gezien het handwerk en het intensieve arbeidsproces zult u geen handgemaakte keuken vinden bij een prijsvechter. Maar het is absoluut niet waar dat u voor een ambachtelijke keuken de hoofdprijs betaalt. Wilt u graag een prijsindicatie van de kosten voor uw nieuwe keuken? Gebruik eens onze online budgetplanner. Zo kunt u direct zien wat een keuken die met de hand gemaakt is, u gaat kosten. 

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Nieuwenhuis Keukens

Tegenwoordig spelen keukens een doorslaggevende rol in het dagelijks leven. Bent u benieuwd geworden naar deze unieke en ambachtelijke keuken?  Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Nieuwenhuis Keukens. Wilt u vanuit huis nog meer inspiratie opdoen voor uw handgemaakte keuken? Bestel dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine. Deze staat boordevol keukentips, de laatste trends en talloze voorbeelden van keukenopstellingen en -stijlen!

 

Home
Terug
Sluiten