Het gemak van een wijnklimaatkast

Met een wijnklimaatkast in de keuken heeft u altijd een fles wijn op de perfecte temperatuur bij de hand. Houdt u wel van een wijntje bij het avondeten of haalt u graag een goede fles wijn uit de kast als u visite heeft? Dan is een wijnklimaatkast de perfecte optie voor u. Deze wijnkoelkast zorgt ervoor dat u een handige opbergplek heeft voor uw wijncollectie en de flessen blijven bovendien bewaard op de perfecte temperatuur. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van wijnklimaatkasten.

De voordelen voor u op een rijtje

Een wijnklimaatkast biedt veel voordelen ten opzichte van een normale koelkast of een standaard wijnrek. Deze zetten wij hier voor u op een rijtje, zodat u een duidelijk overzicht heeft.

  • Altijd wijn op perfecte temperatuur
    Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat uw wijn altijd op een constante temperatuur bewaard wordt. Hierdoor blijft de smaak langer behouden en geniet u direct van een glas wijn op de perfecte temperatuur. Als u kiest voor een model met twee zones, kunt u zelfs twee verschillende temperaturen instellen. Dit is handige als uw voorraad uit zowel witte als rode wijn bestaat.

  • Ideale bewaarplek voor uw wijncollectie
    Met een wijnklimaatkast bent u verzekerd van de ideale bewaarplek voor al uw wijn. De optimale luchtcirculatie, luchtvochtigheid en de tochtvrije omgeving zorgen er samen voor dat uw wijn de heerlijke smaak behoudt. Zo blijft de kwaliteit van uw flessen wijn gewaarborgd.

  • Een stijlvol uiterlijk
    Naast de functionele voordelen biedt een wijnklimaatkast ook een stijlvolle toevoeging aan de inrichting van uw keuken. Vaak zijn de kasten voorzien van een glazen deur, waardoor u uw wijncollectie mooi tentoonstelt.

Kiest u voor inbouw of losstaand?

Net zoals bij veel andere keukenapparatuur kunt u bij een wijnklimaatkast kiezen voor een vrijstaand of ingebouwd model. Beide soorten hebben hun eigen voordelen. Een vrijstaand model is gemakkelijk te verplaatsen. Het ingebouwde model, daarentegen, gaat geheel op in het design van uw keuken en vormt een geheel met de rest van het keukeninterieur. Dit model is echter niet te verplaatsen, omdat het volledig geïntegreerd is. De keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en natuurlijk van de mogelijkheden in uw keuken.

Zelf de wijnklimaatkasten bekijken?

Wilt u het aanbod wijnklimaatkasten van Nieuwenhuis Keukens met eigen ogen bekijken en de mogelijkheden met elkaar vergelijken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier vindt u het assortiment wijnklimaatkasten. Onze keukenprofessionals staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Home
Terug
Sluiten