Sfeervolle woonkeuken met barkrukken

Een keuken is tegenwoordig meer dan alleen een plek om te koken. De keuken is ook een ruimte om gezellig bij elkaar te komen om te borrelen of te eten. Met barkrukken creëert u direct een sfeervolle ruimte om met uw huisgenoten of met vrienden of familie samen te komen. Diverse keukenstijlen lenen zich prima voor barkrukken, denk maar aan keukeneilanden, schiereilanden of U-keukens. Bovendien zijn barkrukken in diverse stijlen verkrijgbaar. Maak van de barkrukken echte blikvangers in uw keuken. Creëert u liever één stijlvol geheel binnen uw eigen keuken? Kies dan voor barkrukken in de stijl van uw keuken. Wilt u meer mogelijkheden ontdekken over barkrukken in de keuken? Lees dan verder. Nieuwenhuis Keukens vertelt u er graag meer over.

Barkrukken voor iedere keukenopstelling

Wanneer u een gezellige setting wilt creëren met barkrukken in de keuken, moet de keuken wel geschikt zijn voor barkrukken. Voor een groot deel heeft dit te maken met de keukenindeling. Bij een keukeneiland of kookeiland wordt vaak gekozen voor barkrukken. Ook een keuken met een schiereiland, waarbij een kopse kant tegen de muur staat, is ook een prima keukenopstelling om barkrukken voor te plaatsen. Houd er rekening mee dat er om het (schier)eiland voldoende bewegingsruimte overblijft. Wanneer u niet beschikt over een eiland of schiereiland, zijn er ook andere creatieve oplossingen om toch barkrukken in uw keuken te kunnen plaatsen. Heeft u een rechte keuken? Plaats dan een extra keukenblad op uw keuken. Zo ontstaat er opties gelijk een plek dat afwijkt van het werkblad. Hier kunt u alsnog gezellig zitten door er vervolgens barkrukken voor te plaatsen. Beschikt u over een L-keuken? De open plek van een L-keuken is de ideale plek om een tafel te plaatsen. Zo maakt u van de keuken en het eetgedeelte alsnog een sfeervol geheel.

Diverse stijlen barkrukken

Heeft u de ideale plek in uw keuken gevonden om barkrukken te plaatsen? Dan is het tijd om geschikte barkrukken te kiezen voor uw keuken. Bedenk dan welke stijl uw keuken heeft en welke uitstraling u wilt creëren met de barkrukken. Beschikt u over een stoere, industriële keuken? Kies dan voor zwarte, metalen krukken. Heeft u een landelijke keuken? Dan zijn barkrukken van hout in combinatie met wit prachtig in uw keuken. Een barkruk met rechte vormen staan weer perfect in een modern interieur. Zo creëert u een mooi geheel binnen uw keuken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om van uw barkrukken echte blikvangers te maken. Dit doet u door barkrukken te plaatsen in een andere stijl of kleur dan de rest van de keuken. Hierdoor vallen de barkrukken extra op. Wat dacht u van opvallende, gele barkrukken in een luxe witte keuken? Laat deze kleur met enkele elementen terugkomen in de keuken en u beschikt over een stijlvol en uniek geheel.

 

Kom naar de winkel en ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan onze gratis magazine. Ziet u de diverse mogelijkheden liever met eigen ogen? Kom dan gerust langs en bekijk de diverse trends in onze showroom. Maak van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs als u persoonlijk advies wenst. Zij nemen alle tijd voor u om de juiste keuze te maken.

Home
Terug
Sluiten