Winkelactie bij Nieuwenhuis Keukens

Stijlvol zwart

Een absolute eyecatcher in uw interieur? Ga dan voor een zwarte keuken! Een zwarte keuken is niet alleen populair, maar ook ontzettend stijlvol én veelzijdig. Het is niet voor niets dat wij onze deze trend “stijlvol zwart” noemen. 

Wij zijn fan. U ook? Kom dan snel langs in één van onze winkels en ontdek wat onze zwarte trendkeuken u te bieden heeft. Daarnaast profiteert u alleen t/m zondag 19 januari van een speciale actieprijs van € 7.950-

Over de trendkeuken

Deze ruime eilandkeuken is het toppunt van modern. De keuken staat namelijk volledig in het teken van zwart, een echte trendkleur. Het rechte keukenblok, de hoge wandkasten én het spoeleiland hebben een unieke, matzwarte look.

Ook het aanrechtblad, de doorlopende greeplijsten, de spoelbak en de kraan zijn uitgevoerd in dezelfde stoere, zwarte tint. Dat geeft de keuken een bijzonder strakke en eigentijdse uitstraling. Het houtlook werkblad en barblad zorgen juist weer voor contrast en warmte in de keuken.

De gezellige bar is bovendien een ideale plek voor bijvoorbeeld een snel ontbijt, een kop koffie of voor familieleden om plaats te nemen. Deze moderne keuken is compleet met vijf apparaten van het A-merk Whirlpool, waaronder een moderne inductiekookplaat en inbouw combi-oven. Deze keuken is in diverse opstellingen en kleuren verkrijgbaar.

Home
Terug
Sluiten