Hartelijk dank voor uw aanmelding!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!  

U ontvangt ook een bevestiging van deze aanvraag per e-mail. Mocht u deze niet direct ontvangen is deze mogelijk in uw spam box terecht gekomen. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de aanmelding te bevestigen.

Neem gerust foto's mee van de ruimte waar uw nieuwe keuken komt, een plattegrond met afmetingen, of wellicht foto's van keukens die u mooi vindt! 

Nieuwenhuis Selekt Keukens

Hoogstaande kwaliteit en een lage prijs gaan uitstekend samen! Dat bewijs levert Nieuwenhuis Keukens met het eigen merk Selekt Keukens: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. Selekt Keukens zijn verkrijgbaar in vele stijlen en types. Klassieke keukens met de sfeer van toen en de kwaliteit van nu, stralen gezelligheid en warmte uit. De moderne keukens kenmerken zich door een strak, trendy en stijlvol design. Alle Selekt Keukens zijn zeer hoogwaardig afgewerkt en leverbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Bovendien zijn ze nu blijvend in prijs verlaagd!

SieMatic keukens

Bekroonde ideeën en vormgeving. Praktische vondsten en originele oplossingen. Verrassende materialen en details. Perfecte constructie en afwerking. Tijdloos en individueel design. Dat is SieMatic. Nieuwenhuis Keukens is dé SieMatic-dealer van het noorden. De hoogwaardige keukens van SieMatic zijn met liefde voor detail gemaakt. Dat ervaart u aan de buiten- én binnenkant. SieMatic biedt oneindig veel mogelijkheden in kleuren, stijlen en materialen: van modern tot klassiek. En ook van binnen zijn de keukens ideaal met handige kasten, laden en uittrekelementen. Met SieMatic haalt u topdesign in huis! 

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd
Home
Terug
Sluiten